Bana birşeyler oluyor

Hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini :116:
Gönlüne göre olsun inşallah herşey :116:

Ya cok tatliiiiiiii :))) bencede ismini ögrenmelisin bitürlü ve insallah yakin Zamanda ögrenirsin :)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Ya cok tatliiiiiiii :))) bencede ismini ögrenmelisin bitürlü ve insallah yakin Zamanda ögrenirsin :)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

her turluuu cınlıge calısan aklım bu sefer durduuuu nasıl ogrencmkıı bn yaaa:18:

Bu polis milleti erken evleniyo niyeyse. Sanirim tayin mevzusundan dolayi ordan oraya yalniz suruklenmek istemiyorlar. Yani 30 una gelip bekar kalabilen azdır.

dgru aslında ..ama bu bı saftrıkk gbı geldıı banaa tatlı sey yaaa ..kaldysada saftırıklıgınden kalmstrr ...bana nasıp olr ınsss:1:

dgru aslında ..ama bu bı saftrıkk gbı geldıı banaa tatlı sey yaaa ..kaldysada saftırıklıgınden kalmstrr ...bana nasıp olr ınsss:1:

bence polis kıyafetleri giyi karakola git sana kimsin diyenede ben aşk polisiyim dersin aşk vakalrına bakıyorum:1::1::1::1:

bence polis kıyafetleri giyi karakola git kimsin sen diyen olursa aşk polisiym dersin aşk vaklarına bakıyorumda bir vaka sizin bu karakoldan meydana gelmiş polis beylerin kimlik bilgilerine bakabilirmiyim dersin.....:1::1::1:

bence polis kıyafetleri giyi karakola git kimsin sen diyen olursa aşk polisiym dersin aşk vaklarına bakıyorumda bir vaka sizin bu karakoldan meydana gelmiş polis beylerin kimlik bilgilerine bakabilirmiyim dersin.....:1::1::1:

hahaa cok ıyı yaaa bnde cesaret olsaaa neler yapcmdaa

Back