Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece okulumu bılıyorrr
O zaman seviyorsa gelir konusur bence
onun isi daha kolay sonucta, okul onnde beklemekte herhangi bir risk yok :)
Hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini :116:
Gönlüne göre olsun inşallah herşey :116:
dımı yaaa yalnz bnmde bu aralar okula gttgım yokk..belkı gelırr ıyısımı okulumu aksatmayım bennn:)))
Ya cok tatliiiiiiii :))) bencede ismini ögrenmelisin bitürlü ve insallah yakin Zamanda ögrenirsin :)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Ahaha cok guldum :)
Ask! Sen nelere zorluyorsun![]()
anaaaammmm![]()
Bu polis milleti erken evleniyo niyeyse. Sanirim tayin mevzusundan dolayi ordan oraya yalniz suruklenmek istemiyorlar. Yani 30 una gelip bekar kalabilen azdır.
dgru aslında ..ama bu bı saftrıkk gbı geldıı banaa tatlı sey yaaa ..kaldysada saftırıklıgınden kalmstrr ...bana nasıp olr ınsss![]()
dgru aslında ..ama bu bı saftrıkk gbı geldıı banaa tatlı sey yaaa ..kaldysada saftırıklıgınden kalmstrr ...bana nasıp olr ınsss![]()
Konuyu okurken gecligim aklima geldiinsallah yine gorursun heyecanla gelismeleri bekliyorum.
bence polis kıyafetleri giyi karakola git kimsin sen diyen olursa aşk polisiym dersin aşk vaklarına bakıyorumda bir vaka sizin bu karakoldan meydana gelmiş polis beylerin kimlik bilgilerine bakabilirmiyim dersin.....![]()
Kısmetinde varsa zaten o gelir elbet birgün seni bulurrr![]()
karakolun etrafında biraz takıl bence elbet devriyeye falan çıkacaktır :)
devrıyeye cıkıyor zatenn hemde bızım uyrdun onundede takılıyr sanrmmm ıkı kez grdummm bızım oralardaa:)