- 14 Mayıs 2012
- 3.342
- 3.030
- 448
cnm evlii cıktıı:)))
Ciddi misin? :18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MRB KIZLARR..söyle anlatyım bundan yaklasık 1 ay once bır olay yasadımm ve acılen polıs cagrdımm ve orada bır polıs cok yardımcı oldu. bu kısı 30 yaslarndaydı bnde 23 yasındayımm..olay arasında polısın tıpıdr bılmem neydr pek ılglenmedımm ama hos brydıı tam tıpımdı..neyse bırgun okulumdan yurduma gdyordumkıı bzım unıversıtenın orda arabada grdumm fakat o bnı grmedı arabadaydı...o gunden snra polıs arabalarını gozler oldmfakat oyle takıntı degldı..arabayı grnce o gelıyrdu aklıma..nyse bıgunn arkadasımla markete grdımm kasıyerın oraya geldım arkamı bır dondumkıı bnm polısss..ınanamadmmm ben onu polıs arabalarnda ararkenn markette cıkmstı karsıma..yanında da amırı vardıı o an o da bende baktık kaldkk onunda sasrdgını farkettımm ..bana slm nıyetnde kafa salladıı bnde aynı sekılde karsılık verdımm mrb dedımm..amırı donup bana baktıı..belkı amırı olmasa koncaktıkk cnku onunla o karsılastgmz ann onundaaa cok saskın vee sankıı aramzda bı etkılesm oldgunu hıssettımm..ne adını bılıyrmm ne bseyını..sadece hangı karakolda calıstgını bılıyormm ama bn galıba asık oldm kızlarr napmalıyımm
![]()
sonu böle olmamalıydıcok ugrasmıstık halbukii
okula gıdıp gelirken hafiye gibiydim :) ama heyecanlıydı sonu da ole olsaydııhemde ne ugrasmstık dımı:) gamken karakoldan buldrdu sende okulun orda yakaladınn![]()
okula gıdıp gelirken hafiye gibiydim :) ama heyecanlıydı sonu da ole olsaydıı
Çok üzüldüm,
ne güzel duygular vardı.
neyse kısmet bu işler daha kimler çıkar karşına![]()
aaaaa şuan dumur oldum :26:[/
maalesef cnm.. kısmet degılmss
![]()
Bugn yemek yemk icn dsri cktik arkadasmla.yemek yedk braz geznp eritelim ddik yine bnm ysilcaym btmsti polisle daha once karsilastgm markete grip cayimi alip cktmki karsiya gectm arabalar gelip gecerkn yine bir araba sesi ve ben yana donup baktimm inanamiyorum yine oooo..nyse bn baktm o bakiyo uzun uzun hic basini cevrmedii ben kisa bakip donuyrdmki kafa sallayip gulumsedii.oyle bi baktiki sanki anla artk bnde uzun zamandr seninle karsilasmayi bekliyrm der gbiydi..evet bu adamn evli oldgnu ogrenmstk ve uzn zamandrda gormuyordum
Gamken arkadasmz aracn plaksnda calsnlarn evli oldgnu sylemsti..aklma su gldi.o plakayi aldgmz gunn arabasi farkliydi ve acil bi drum icn farkli bir aracla glmsti sanirm..her zaman calstgi arac sivil arac degl.polis aracnda calsyor..acaba o gunki aracta herzaman calisanlar farklimi ..cnku bnm polisin aracii hep resmiii..ya kizlar inaninn oyle uzn baktiki bn utandm.evli olsa yanindaki yasi buyuk amirinin yaninda bana uzun uzn bakip basini sallarmiydii gulermydi.oyle efendi druyrkii evli bir olsa zannetmiyrm byle bsey yapcagniii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugn yemek yemk icn dsri cktik arkadasmla.yemek yedk braz geznp eritelim ddik yine bnm ysilcaym btmsti polisle daha once karsilastgm markete grip cayimi alip cktmki karsiya gectm arabalar gelip gecerkn yine bir araba sesi ve ben yana donup baktimm inanamiyorum yine oooo..nyse bn baktm o bakiyo uzun uzun hic basini cevrmedii ben kisa bakip donuyrdmki kafa sallayip gulumsedii.oyle bi baktiki sanki anla artk bnde uzun zamandr seninle karsilasmayi bekliyrm der gbiydi..evet bu adamn evli oldgnu ogrenmstk ve uzn zamandrda gormuyordum
Gamken arkadasmz aracn plaksnda calsnlarn evli oldgnu sylemsti..aklma su gldi.o plakayi aldgmz gunn arabasi farkliydi ve acil bi drum icn farkli bir aracla glmsti sanirm..her zaman calstgi arac sivil arac degl.polis aracnda calsyor..acaba o gunki aracta herzaman calisanlar farklimi ..cnku bnm polisin aracii hep resmiii..ya kizlar inaninn oyle uzn baktiki bn utandm.evli olsa yanindaki yasi buyuk amirinin yaninda bana uzun uzn bakip basini sallarmiydii gulermydi.oyle efendi druyrkii evli bir olsa zannetmiyrm byle bsey yapcagniii
parmağında yüzük falan var mı?
Anaaaaaaaaaaaaaaaa :) belkide evli degil...
Kizlar yuzugu yokkkk o gunden snra artkk pols arabalarini umirsamyrdm sinir oluyrdm yan tarafa dnup baktmkiii bana bakiyomss ve o kadar uzn baktikiiii kafa salladiii ve gulumsedii bn utandmmm ve o arada arac kullanyduuu heyecanimi anlatamam kizlar
Vaay :)
E su kimlik kaybetme muhabbetinin tam yeri tam zamani iste :)
Ya karakola gidip sansini deneyeceksin ya da oylevyolda falan den geldiginizde sizi hatirladim bana zor durumdayken cok yardim etmistiniz simdi de kimligimi kaybettim bi el ativerin ne yapicigim ben dersin![]()