Bana birşeyler oluyor

Teocukiz özel mesaj kutun dolu heralde yaziyorum gitmio

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haha :9:
Kıyamam, seviyorsan git konuş :16:
O şehirin Emniyetinin facede muhakkak sayfası vardır, benzer bir arkadaşım hoşlandığı polisi günlerce facede o polis sayfasında aradı hatta benide alet etti ve ben buldum :1:
Şuanda nişanlılık hazırlığı yapıyorlar .
Bi cafe de oturuyorduk resmi şekilde geldiler ama kızın rengi soldu tek dediği kelime aşık oldum du :1:
Sonra döndüm baktım çocuğa tabi bunlar bakışıyorlar sonra çocuk kıza baka baka çıktı.
Bizde face de aradık taradık bulduk resminden tanıdık, düşün isim bile bilmiyorduk :1:

aaaaa evli miymiş? :53: yaaa üzülmee vardır herşeyde bir hayır.. hepimiz nasıl da heyecan yapıştık güzel şeyler olsun diye tühh yaaa :50:

Evet kzlar maalesef evliymss :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaaaa evli miymiş? :53: yaaa üzülmee vardır herşeyde bir hayır.. hepimiz nasıl da heyecan yapıştık güzel şeyler olsun diye tühh yaaa :50:

Yok cnmm o gundn snra bi kez daha grdumm ve giyimindn kusamndan sanki evli oldgnu hssettimm

Yok cnmm o gundn snra bi kez daha grdumm ve giyimindn kusamndan sanki evli oldgnu hssettimm

Giyiminden evli olduğunu nasıl anladın canım,belkide evli değil kesin bilgi alman gerek bir insanın giyimininden evli olup olmadığını anlıyamazsın ki ben evli diyince kesin kanıtların var zannetmiştim.:44::44:

Giyiminden evli olduğunu nasıl anladın canım,belkide evli değil kesin bilgi alman gerek bir insanın giyimininden evli olup olmadığını anlıyamazsın ki ben evli diyince kesin kanıtların var zannetmiştim.:44::44:

Canım gamkenin eşide polismis. Oradan öğrendi evli olduğunu. Yani kesin kanıtları var :)

Canım gamkenin eşide polismis. Oradan öğrendi evli olduğunu. Yani kesin kanıtları var :)

Aynı yerdemi çalışıyorlar mış adını dahi bilmiyordu robot resminimi tarif etti o zaman :) neyse hayırlısı diyelim o zaman kesin kanıtları varsa ise.

Ewet kizlar esim uzun bi arastirmada sonra taniyan bi kac arkadasina sormus evli ve yasinin büyük oldugunu söylemisler ...nasipse gelir hintten yemenden nasip degilse ne gelir elden....

KIZLAR GAMKENIN ESI ILE AYNI ORTAMDA CALISIYOLAR..bı kac gun once bnm polısı grdum okulun ordaa sıvıl gelmstı..ınsanlarn gıyım tarzndan bunu ckarmak mantıksz gbı drsada,braz olgun tarzda gıyınmıstıı.ne bıleyıımm hanııı..unıformasz daha bı olgn geldı gzumee..yada ıcıme o an dustuuu hıssettımm sankıı:14: snra bn calıstgı arabanın plakasını aldm zaten ıkı kısı calısıyolar aractaa..gamkenın esıde su plakada kım calısıyo evlımı bekarmı dye srunca cıktı ortaya herseeyyy:40:

Ewet kizlar esim uzun bi arastirmada sonra taniyan bi kac arkadasina sormus evli ve yasinin büyük oldugunu söylemisler ...nasipse gelir hintten yemenden nasip degilse ne gelir elden....

dımı canıımm bu olay bızım tanısmamıza vesıle olcakmss belkıdeee:34:

beni geçmişe götürdün ne güzeldi o duygular :) aşık olduğunu düşündüğün kişiyi günlerce beklemek içinin pır pır olması falan :)) peşinden git bırakma :)) :34::34:

KIZLAR GAMKENIN ESI ILE AYNI ORTAMDA CALISIYOLAR..bı kac gun once bnm polısı grdum okulun ordaa sıvıl gelmstı..ınsanlarn gıyım tarzndan bunu ckarmak mantıksz gbı drsada,braz olgun tarzda gıyınmıstıı.ne bıleyıımm hanııı..unıformasz daha bı olgn geldı gzumee..yada ıcıme o an dustuuu hıssettımm sankıı:14: snra bn calıstgı arabanın plakasını aldm zaten ıkı kısı calısıyolar aractaa..gamkenın esıde su plakada kım calısıyo evlımı bekarmı dye srunca cıktı ortaya herseeyyy:40:

tühhh, Allah sahibine bağışlasın diyelim o zaman

Back