Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olacak gibi zaten cünkü hic Türke benzemiyor büyük ihtimal zaten yabanciO yüzden hic bir beklentim yok zaten :)
cnmm hayrlısı olsun her ıste var bır hayırr gercektenn
cnm uzaktan yogun grunuyoduu tlf grusmelerı fılan yapıyoduuu bsey yapamadımm![]()
Kiz yasoş naptin carsamba kimligimi kaybettim diye gitcektin gittinmi merakta öldüm yaaaaa
cnm gtmedım o gun grdumm bzm burdaa..ama evlıymıs zatennn![]()
aaaaa evli miymiş?yaaa üzülmee vardır herşeyde bir hayır.. hepimiz nasıl da heyecan yapıştık güzel şeyler olsun diye tühh yaaa
![]()
Giyiminden evli olduğunu nasıl anladın canım,belkide evli değil kesin bilgi alman gerek bir insanın giyimininden evli olup olmadığını anlıyamazsın ki ben evli diyince kesin kanıtların var zannetmiştim.:44::44:Yok cnmm o gundn snra bi kez daha grdumm ve giyimindn kusamndan sanki evli oldgnu hssettimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Giyiminden evli olduğunu nasıl anladın canım,belkide evli değil kesin bilgi alman gerek bir insanın giyimininden evli olup olmadığını anlıyamazsın ki ben evli diyince kesin kanıtların var zannetmiştim.:44::44:
Aynı yerdemi çalışıyorlar mış adını dahi bilmiyordu robot resminimi tarif etti o zaman :) neyse hayırlısı diyelim o zaman kesin kanıtları varsa ise.Canım gamkenin eşide polismis. Oradan öğrendi evli olduğunu. Yani kesin kanıtları var :)
Canım gamkenin eşide polismis. Oradan öğrendi evli olduğunu. Yani kesin kanıtları var :)
Ewet kizlar esim uzun bi arastirmada sonra taniyan bi kac arkadasina sormus evli ve yasinin büyük oldugunu söylemisler ...nasipse gelir hintten yemenden nasip degilse ne gelir elden....
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dımı canıımm bu olay bızım tanısmamıza vesıle olcakmss belkıdeee![]()
KIZLAR GAMKENIN ESI ILE AYNI ORTAMDA CALISIYOLAR..bı kac gun once bnm polısı grdum okulun ordaa sıvıl gelmstı..ınsanlarn gıyım tarzndan bunu ckarmak mantıksz gbı drsada,braz olgun tarzda gıyınmıstıı.ne bıleyıımm hanııı..unıformasz daha bı olgn geldı gzumee..yada ıcıme o an dustuuu hıssettımm sankıısnra bn calıstgı arabanın plakasını aldm zaten ıkı kısı calısıyolar aractaa..gamkenın esıde su plakada kım calısıyo evlımı bekarmı dye srunca cıktı ortaya herseeyyy
![]()