Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar aldıım bılgılere gore bnm polis evlı cıktı kader kısmet dıyorumm ayrıca basta gamken olmak uzere yardımcı olan olmak ısteyen butun arkadaslara coookk tesekkur ederımm sevıyorum sızlerıı basta bır konuda gorusuruz dedektıflerıımmm
Neden benim izlediğim diziler hep mutsuz sonla bitiyorki
MRB KIZLARR..söyle anlatyım bundan yaklasık 1 ay once bır olay yasadımm ve acılen polıs cagrdımm ve orada bır polıs cok yardımcı oldu. bu kısı 30 yaslarndaydı bnde 23 yasındayımm..olay arasında polısın tıpıdr bılmem neydr pek ılglenmedımm ama hos brydıı tam tıpımdı..neyse bırgun okulumdan yurduma gdyordumkıı bzım unıversıtenın orda arabada grdumm fakat o bnı grmedı arabadaydı...o gunden snra polıs arabalarını gozler oldm fakat oyle takıntı degldı..arabayı grnce o gelıyrdu aklıma..nyse bıgunn arkadasımla markete grdımm kasıyerın oraya geldım arkamı bır dondumkıı bnm polısss..ınanamadmmm ben onu polıs arabalarnda ararkenn markette cıkmstı karsıma..yanında da amırı vardıı o an o da bende baktık kaldkk onunda sasrdgını farkettımm ..bana slm nıyetnde kafa salladıı bnde aynı sekılde karsılık verdımm mrb dedımm..amırı donup bana baktıı..belkı amırı olmasa koncaktıkk cnku onunla o karsılastgmz ann onundaaa cok saskın vee sankıı aramzda bı etkılesm oldgunu hıssettımm..ne adını bılıyrmm ne bseyını..sadece hangı karakolda calıstgını bılıyormm ama bn galıba asık oldm kızlarr napmalıyımm
Rica ederim cnm keske güzel haberler verebilseydim sana nasip degilmis .
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aaa evli mi çıktı polis neyse Teo, artık dediğin gibi önündeki maçlara bakarsın
evet canmm..oyle yaparım artkk ckarsa bırı
Yüzüğe dikkat et bundan böyle
yuzugu yoktu canmm bakmadann brseylerın pesınden gtmemkı zaten
ben alıstgmdanmıdır nedırr artık bılmıyoruumm bır seyın acısını yasamak bosluktan ıyı dyorum bazenn:) manyakmısın dyorlar ama soyle bsey varkı bu olayın heyecanını ,hayal kırıkklıgını yasamak bıle guzeldı
Umarım sadece sıkıldığından/ tahrişten çıkarmıştır çapkınlık yapmak için değil
ben de biraz senin gibiyim. hissizlik daha kötü geliyor, daha bir kendimi boşlukta hissediyorum.
ama sen evli olduğunu nasıl öğrendin ya aradaki sayfaları okuyamadım da emin misin?
gerçi 30 yaşlarındaysa evli olma olasılığı yüksekti zaten.
hayırlısı böyleymiş canım.
oyle bırıne benzemıyoduu ama ıns oyle degıldr bılemeyızz tabıı:)
konunun okudum ama yorumlar çok fazla
ne oldu tanıştınızmı polisle
çantamı kaybettim diye gitsene karakola
zabıt tutup bırakıyorlar
sonradan buldum dersin
cnm tanısmadım evlı oldgunu ogrendm
oyy
neyseki öğrenmişsin
çapkın polis ya
sevmiyorum ben ünüformalı erkekleri yüzde 90 ı böyle
Son bir haftadir bendede böyle bir imkan var ama benim hayatinda birini oldugunu ögrenme gibi bir imkanim yok. Hic konusmadik bile
Ah tek yaptigi selam vermek gülümsemek Ama benim aklimi kurcalan daha baska bir önemli soruda var. Gerci zaten bir beklentimde yok heyecani hissetmek bile güzel. Uzunca ve cok aci bir ayriliktan sonra. Bugün görecegim büyük ihtimal :)
canm kadnlar kulubnde ne tesadufler oluyor gordugun gbıı ..ben buraya yazarken bulrum dye degılde ıcımı dokmek ıcn yazmstımm ama kader gamkenle karslastkk..senınde boyle bsey olabılır