Bana birşeyler oluyor

kızlar aldıım bılgılere gore bnm polis evlı cıktı:19: kader kısmet dıyorumm:34: ayrıca basta gamken olmak uzere yardımcı olan olmak ısteyen butun arkadaslara coookk tesekkur ederımm sevıyorum sızlerıı:16: basta bır konuda gorusuruz dedektıflerıımmm:9:

hayırlısı olsun....

Teocukız neler yaptın bakalım tam olarak hepsini okuyamadımmm...

Aklima bisey geldii:D televizyonda izlemistin haberlerde polisler bole kek felan yapip getirince cok seviniyolarmis bi kek bi pasta yapin gelin hem yiyelim hem sohbet edelim diyolar di :sly:

Vallahi bizden iyi dedektif olurmuşta haberimiz yokmuş..bu kadar uğraştın inşallah olur aranız be tatlım :)

Teocukiz valla esimle beraber bi ohaa cektik. Ucundan kıyısından bir tanidik kimseyi bulamadik. Neler olmus bu emniyet teskilatina yaw?
Fuzeyle uzaya yollanmadiklari kalmis.:10:

hayırlısı olsun....

oyle cnm hayrlısı ..

Bu aralar hep olumsuz şeyler duyuyorum canım :( çok üzüldüm ama bundada vardır bir hayır. Allah gönlüne göre en iyi kısmeti çıkarsın karşına :)

Inşallah önümüzdeki günler ülkemizde de, hayatimizda da güzel günler yaşanır ve hepimiz mutlu oluruz :(

kızlar aldıım bılgılere gore bnm polis evlı cıktı:19: kader kısmet dıyorumm:34: ayrıca basta gamken olmak uzere yardımcı olan olmak ısteyen butun arkadaslara coookk tesekkur ederımm sevıyorum sızlerıı:16: basta bır konuda gorusuruz dedektıflerıımmm:9:
Hayırlısı olsun - inşallah karşına daha hayırlı insanlar çıkar kaderde ne varsa onu yaşıyoruz

Bu aralar hep olumsuz şeyler duyuyorum canım :( çok üzüldüm ama bundada vardır bir hayır. Allah gönlüne göre en iyi kısmeti çıkarsın karşına :)

Inşallah önümüzdeki günler ülkemizde de, hayatimizda da güzel günler yaşanır ve hepimiz mutlu oluruz :(

inşallah cnmm benım kı hıc bsey degııll su somadakı olayın yanında..

Hadi ya tühh :(
Nerden öğrendin peki gerçekten doğrumu ?

Hadi yaa üzüldüm bak şimdi çünkü çok heyecanlanmıştın keşke evli olmasaymış:5: Allah inşallah tekrar yaşatır bu heyecanı, mutluluklar seninle olsun:21:

oyle cnmm dun hıssettım sankıı o yuzdenn pekk sasrmadımm:) dgruu cnmm bılgı
Hayırlısı böyleymiş canım boşver nasip kısmet bu işler :31:
Allah gönlüne göre versin inş bundan sonra :9: :9:
Hakikaten üzüldüm ya hergün baktım buraya acaba mutlu sonla mı bitermi diye ama :31:
neyse kader :31:

Son düzenleme:
Hadi yaa üzüldüm bak şimdi çünkü çok heyecanlanmıştın keşke evli olmasaymış:5: Allah inşallah tekrar yaşatır bu heyecanı, mutluluklar seninle olsun:21:
keske cnmm ama sahıbı varmıss:9: heyecanı yasamak bıle guzeldııı .baska heycanlara artıkk:34: tsk ederımm bu arada

Hayırlısı böyleymiş canım boşver nasip kısmet bu işler :31:
Allah gönlüne göre versin inş bundan sonra :9: :9:
Hakikaten üzüldüm ya günlerce baktım acaba mutlu sonla mı bitermi diye ama :31:
neyse kader :31:

ayy cnmm ya sızlerde bnle bye heycanlandnz guzel haberler vermk ısterdımm ama kısmet byleymııss:3: ama sunu bılıyorumm bnde sans yookk yaa:14:

ayy cnmm ya sızlerde bnle bye heycanlandnz guzel haberler vermk ısterdımm ama kısmet byleymııss:3: ama sunu bılıyorumm bnde sans yookk yaa:14:

Öyle düşünme canım :20:
Daha yaşın genç kimbilir kimler çıkar karşına :9:
Allah sevip sevileceğin değerini bilen birisini çıkarsın karşına inş :116:
Durup durup turnayı gözünden vurursun belki bellimi olur :34: :9: :16:

Öyle düşünme canım :20:
Daha yaşın genç kimbilir kimler çıkar karşına :9:
Allah sevip sevileceğin değerini bilen birisini çıkarsın karşına inş :116:
Durup durup turnayı gözünden vurursun belki bellimi olur :34: :9: :16:

haha herkes oyle dıyorr ınsallah oyle olurr..kaderımıze bırı yazılmstrr muhakkak:16:

En sevdigim pembe dizinin son bolumunu izlemis gibi oturdu icime. Yeni maceralarini bekliyorum hayirlisiyla kuzucan..

MRB KIZLARR..söyle anlatyım bundan yaklasık 1 ay once bır olay yasadımm ve acılen polıs cagrdımm ve orada bır polıs cok yardımcı oldu. bu kısı 30 yaslarndaydı bnde 23 yasındayımm..olay arasında polısın tıpıdr bılmem neydr pek ılglenmedımm ama hos brydıı tam tıpımdı..neyse bırgun okulumdan yurduma gdyordumkıı bzım unıversıtenın orda arabada grdumm fakat o bnı grmedı arabadaydı...o gunden snra polıs arabalarını gozler oldm:34: fakat oyle takıntı degldı..arabayı grnce o gelıyrdu aklıma..nyse bıgunn arkadasımla markete grdımm kasıyerın oraya geldım arkamı bır dondumkıı bnm polısss..ınanamadmmm ben onu polıs arabalarnda ararkenn markette cıkmstı karsıma..yanında da amırı vardıı o an o da bende baktık kaldkk onunda sasrdgını farkettımm ..bana slm nıyetnde kafa salladıı bnde aynı sekılde karsılık verdımm mrb dedımm..amırı donup bana baktıı..belkı amırı olmasa koncaktıkk cnku onunla o karsılastgmz ann onundaaa cok saskın vee sankıı aramzda bı etkılesm oldgunu hıssettımm..ne adını bılıyrmm ne bseyını..sadece hangı karakolda calıstgını bılıyormm ama bn galıba asık oldm kızlarr napmalıyımm:50:

ayy canımm yaa inş hakkında hayırlı olur :))

Back