- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
bnde cok heyecnlıyımm sende mıı boyleydıınnnn
Ivettttttttttt
cok heyecanlııı:))
Evet oyleydim bende dershaneye 8ay gitmistim yan siniftaki bi cocukla 8ay bon bon bakismistikta oyle sezonu kapatmistik hahaaaa o gunler geliyo aklimaa ay ne otmusuz ya :)
O polis istese bulur seni ki polis bağırdığın zaman ismini cismini söylüyorsun oturdugun yere kadar bence istese bulur seni ama azıcık da ona yardım et sen
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o da adımı dahii bılmıyorkııı
Nasıl polis? Yani nasıl bi olay oldu orası da önemli bilmediğini nerden biliyorsun isteyen öğrenir sen nasıl ogrendin hangi karakolda çalıştığını o
Da öğrenmiştir tabi istediyse yani veya isterse illaki çıkar
olay onlar devrye atarken olduu sadece okulumu bılıyorr o da orda calıştgı ıcn..olayda zaten polısın yapabılecegı bsey yoktuu ama bn braz zorladımm mecburen karakola gttık ..polısın yapabılecegı bsey olmadıgı ıcn kayıt altna alınmadı ve zatenn olay bnm kardesımle ılgılı oldgu ıcn bnm adımın gecmesıı zordu..e tabı ısterse ckar elbett ama tabı arada gorunmek lazımm
Anladım canımolacağı varsa olur bak markette bile görmüşsün yani hayırlısı diyelim ama gerçekten hoşlandıysan ve yine görürsen bi şekilde belli edersin ;-)
oyle artkk bu ıslerı zorlamaya gelmıyor dımıı olacagına varıyor herseyy..inss tekrar gorurumm
O zaman bence dedigim gibi yapabilirsiniz yada bulduuum pasaport evet pasaport emniyetten çıkartılıyor eminiyetin her birimini geziyorsunuz zaten pasaport için
Pasaportun karakolla alakasi yok oranin ayri birimi var emniyetin kendi binasinda...
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
canım ya senin konun çok hoşuma gitti merak ederek girdim naptın diye. ayyy çok özel bu duygular ya çok heyecanlı bende özledim bazen eşime eskiden yaptığım şeyleri yapmayı teklif ediyrm gülüyo valla ilerde bu tatlar bu heyecanlar pek kalmıyor. bence biraz zamana bırak derim hemen karşısına çıkıp açılma ama kendini hissettir. biraz zaman alçak ama karakolun yaknndaki yerlere git kafe park ne bilim işte. çünkü evli felan olablr üzülme sonra. birde karakola yakın otryrdn dimi etrafta bilen tanıyn yok mu ki karakldn birini
Cnm ben sana bi bahane buldumkimligim kayboldu diye git ifade ver .ertesi günde buldum diye gidersinn...
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bahsettiğiniz ,ilk karşılaşmanıza neden olan olay ,-konusunu anlatmadığnız için bilemiyorum tabi _ sonuçlandımı, sonuçlanmadıysa onu sormak için gidebilirsiniz .ne oldu o olayın sonucu gibi. tabi sizi ilgilendiren bir durum ise..
Ay hergün buraya bakmadan geçemiyorum aşk dizisi gibi takip ediyorum
Ee teocukız (buarada ismin ne ) neler yaptın bi gelişme varmı
Yasoş gordunmuuu catliycam meraktan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?