Bana birşeyler oluyor

Teocukiz sen en iyisi çalıştığı karakolu özelden yaz bana. Valla bana da dert oldu. Ya eskiden olsa pat diye bulunur. Simdi herkes darmadaginik oldu. Kimin nereye atandigi belli degil. Tanidiklar da oraya buraya ucuruldu. :10:

Cnm ben sana bi bahane buldum :Dkimligim kayboldu diye git ifade ver .ertesi günde buldum diye gidersinn...

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kiz gzluklu brni grsm senin esinmi :) bi suru arac var ama bnmki yookkk

Cnm benimki evde simdi nerdesin sen simdi

Teocukiz sen en iyisi çalıştığı karakolu özelden yaz bana. Valla bana da dert oldu. Ya eskiden olsa pat diye bulunur. Simdi herkes darmadaginik oldu. Kimin nereye atandigi belli degil. Tanidiklar da oraya buraya ucuruldu. :10:

Cnm yahsihan karakoluu kirikkalede

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm bu gectigimiz sali mi

Cnm bu gun gece yarin evde carsamba gün gündüz persembe gece cuma evde seninkinin calisma saatleri bu:)

Cnm bu gun gece yarin evde carsamba gün gündüz persembe gece cuma evde seninkinin calisma saatleri bu:)

Ayy cnm sagl goremedm bir sru polis araci gecti 3 unde yoktuu birinide goremedmmm :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

;)olay çıkart ...o bölgede ;):27:polisi nerde gördüysen ,o bölgenin önleyicisince çalışıyordur :52:bu arada ciddiyim ,:34:

Nerde bnde o marifettt :(

Bende eşimle bir olay sırasında tanıştık :52:o bni kelepçeledi :16:gel bki m kerata dedim:ssz: ,evinin erkeği çocuklarımın babası oliceksin dedim :41::52: oda tamam karıcıkım ,dedi ,:52::52:şaka şaka ,kaderınde varsa bulur seni bağdattan ;)değilse zaten birdaha karşılaşmassın ;)

konunu okuyunca bende bir heycanlandım polis olmak isterdim çocukluktan beri ama olmadı ozamandan beri bir hayranım polislere ah ah nerde benimde şöyle yakışıklı bir polis sevdiğim olsa .Umarım geleceğinde o vardır nediyelim hayırlısıysa tabi hadi bakalım bol şans karşılaşman dileğiylei.

Back