• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir parfüm tavsiye lütfen

aynen aynen aslında bır cok edt olan koku bıle acıklardan daha kalıcı..dolum bır parfumun kalıcı olması ıcın bence notaları bıraz basit bır de baharat agırlıklı olmalı kı oyle kalıcı olsun..zaten dolum addict poıson bıle kalıcı ama bayık oluyor malesef
Hypnotic Poison'ın dolumları rezaletken addict'in dolumlarını düşünemiyorum bile ben :KK53:

Bence sana gelmiyordur kokusu ya :eek: Çünkü benim la vie est belle'den sonra en kalıcı bulduğum parfüm chanel chance.
Mesela bende sürekli kullanınca artık kokusunu alamıyorum ama girdiğim ortamda diyorlar oh mis gibi ne sıktın diye. Bu arada en çok övgü aldığım parfümde Chanel Chance benim :p

belki de :)) amor amor daha kalıcı gıbı gelıyor nedense anlamıyorum ustumde baska bır kokuya donusuyor ne garıp cıldım var azıcık kuru oldugundan heralde

:KK70::KK70::KK70: aynen öyle valla, bide baştan aşağı boşaltıyolar üstlerine avmlerde çok rastlıyorum o kokuya
orjinalindeki vanilya kokusunun yumuşaklığı yok dolumunda.

Kızlar bide siz hiç Marc Jacobs Daisy ve Daisy Eau So Fresh kullandınız mı?

daisy parfumlerını bugun not ettım..sırf şişesi için alıcam..yazlık bir parfum seti diye dusundum..daisy koklamıştım bence çok güzeldi ama kalıcılıgı konusunda yorumsuzum ))

daisy parfumlerını bugun not ettım..sırf şişesi için alıcam..yazlık bir parfum seti diye dusundum..daisy koklamıştım bence çok güzeldi ama kalıcılıgı konusunda yorumsuzum ))
Kalıcılığı gözden çıkardım ben ya, ben 2-3 saatte bir fıslatıyorum zaten parfümü :KK70: zaten yazın çokta sorun değil.
Eau so fresh olanıda denemeni tavsiye eederim gecen gün duty freede denedim çok güzeldi. Bende bu ay ikisinden birini alacağım ama karar veremedim hangisi o_O

Kalıcılığı gözden çıkardım ben ya, ben 2-3 saatte bir fıslatıyorum zaten parfümü :KK70: zaten yazın çokta sorun değil.
Eau so fresh olanıda denemeni tavsiye eederim gecen gün duty freede denedim çok güzeldi. Bende bu ay ikisinden birini alacağım ama karar veremedim hangisi o_O

bugun yanlıs gormedıysem sevilde set halınde vardı ve cok uygundu..
sırf o renklerı sarı sarı içimi açtı...
bı kosede bulunası şirin parfüm..
allahım bazen gıdınce dıyorum denemedıklerım arasında belkı de budur dıyecegım kokular vardır dıye ama mumkun değil..
karar verdım bir tane guerlaın,,bır tane marc jacobs almalıyım ben :KK50: mutlaka denıcem canım onu hatta alıcam ben ya :))

bugun yanlıs gormedıysem sevilde set halınde vardı ve cok uygundu..
sırf o renklerı sarı sarı içimi açtı...
bı kosede bulunası şirin parfüm..
allahım bazen gıdınce dıyorum denemedıklerım arasında belkı de budur dıyecegım kokular vardır dıye ama mumkun değil..
karar verdım bir tane guerlaın,,bır tane marc jacobs almalıyım ben :KK50: mutlaka denıcem canım onu hatta alıcam ben ya :))
Al valla bende alacağım :KK19: mutlaka parfüm koleksiyonunda bulunması gereken şişelerdenn. Hatta bitince bile atamam ben o şişeyi. Süs diye kullanırım:KK53: Misspera'da daisy'nin 50 mllik seti 139.90 cok uygun geldi bana. Ama alırsam 100 mllik alırım sanırım koca bir yaz ayı benı anca idare eder çabuk bitmesin:KK70:

Al valla bende alacağım :KK19: mutlaka parfüm koleksiyonunda bulunması gereken şişelerdenn. Hatta bitince bile atamam ben o şişeyi. Süs diye kullanırım:KK53: Misspera'da daisy'nin 50 mllik seti 139.90 cok uygun geldi bana. Ama alırsam 100 mllik alırım sanırım koca bir yaz ayı benı anca idare eder çabuk bitmesin:KK70:

al canım al,,zaten hepsi bunların bizi etkilemece biblo gibi yapıyor adamlar her yenı kokusu farklı guzel şişede :) şişesine değiyor valla

:KK70::KK70::KK70: aynen öyle valla, bide baştan aşağı boşaltıyolar üstlerine avmlerde çok rastlıyorum o kokuya
orjinalindeki vanilya kokusunun yumuşaklığı yok dolumunda.

Kızlar bide siz hiç Marc Jacobs Daisy ve Daisy Eau So Fresh kullandınız mı?
Beybiimm :KK15: Ben değilde kuzenim kullanıyor bunu çok güzel bir kokusu var gerçekten hele o papatyalı kapağı yokmu :KK68: şişeside çok şık :21:

kızlar bu parfümlere bakacağım ve onlardan birini alacağım, my burberry,chanel chance,calvin klein euphoria,chopard wish,gucci envy me,versace brightcrystal,marc jacobs daissy :)) biraz fazla oldu ama

kızlar bu parfümlere bakacağım ve onlardan birini alacağım, my burberry,chanel chance,calvin klein euphoria,chopard wish,gucci envy me,versace brightcrystal,marc jacobs daissy :)) biraz fazla oldu ama
Bak canım bak :KK19: listen çok güzel aklın karışabilir hatta hangisini alıcağına karar vermen zor olabilir güzel kokular bunlar :KK48:

Back
X