- 8 Ekim 2022
- 788
- 2.008
-
- Konu Sahibi Maydanoz99cuk
Neden bana takildiniz sadece herkesle aynı şeyi söylerken?Konumu terk edin yeter ama ne istiyorsunuz benden
Geceleri de adamın zevkini yapacak onu unutmuşsunuz.Hayvanlara bakacaksınız. Sebze ekip biçeceksiniz. Temizlik yemek yapacaksınız. Böylece akşam olacak ve ertesi sabah yine gün doğmadan kalkıp süt sağacaksınız.
Cok fena kandırıyor sizi. 1 milyon TL Türkiye'de para falan değil ev alınamıyor öyle söyleyeyim siz sterlin ile falan mı karıştırıyorsunuz:)Ev alacakdi alamadi ekonomi durumdan 1 mio tl si var gordum de parada degilim kira istemiyor parayi bankaya yatircakmis paranin ustune para yapcakmis akli hep dukkan acmakda anlamadim
Konu sahibi İngiltere'de ama insan içine çıkıyor mu acaba. Dünyadan bihaber gibi yaşıyor. Bir insan böyle boş bir ilişki için nasıl yıllarını verir gerçekten aklım almıyor.
Gece konduda yasiya bilir ben kimseyi kucuk gormem ama olmas benimde hakkim yeni mis gibi evde yasamakCok fena kandırıyor sizi. 1 milyon TL Türkiye'de para falan değil ev alınamıyor öyle söyleyeyim siz sterlin ile falan mı karıştırıyorsunuz:)
Kendi işinin patronu adam gecekonduda ne işi var ?
Hiç çekilecek çile değil ayrıl gitsin9 senedir iliskim var, uzun mesafeli bir iliski tatilden tatile gorusuyorus. Evlenince istanbula yerlesirmisin dedi bana bende evt dedim. Ben ingilterede yasiyorum o yanima gelmek istemedi istanbulda dükkanlari var kendinin patronu geliride iyi. Ev dedi alcam tamam dedim sonra fiyatlar cok pahali olunca vazgecdi bende tmm dedim kiraya cikaris. Bana kirada yasamak istemedini bingölde dagda köyde evleri var yeni yapilmis ama yer daglik sosyal aktivite yok inekler var sadece.bana tutturdu orda yasiyalim ben nereye sen oraya diye. Ben ona bunu kabul etmedimi soyledim sonra diyorki kiraya ciksak 3-6 ay bosuna kira oduycem ben köyde bingolde kalcam dedim ben istemiyorum. Hem ben onun külturunden biride degilim ingilterrede dogdum buyudum hayat yasantim lüx icinde diyebilirim. Sonra tutturdu o zman istanbulda babasinin ve 2 erkek kardesinin oldugu gece konduda yasaris. Ev harabe ... Ben hic bir zaman onu asaglamadim kinamadim ama yasadim yer konfor icinde ev cok kotu. Ve okdr erkek var.
Beni zorluyor surekli su an bile ev tutsa ilerde zorla bana bu sehirlere getirmeye caliscak.
Onun disinda annesi yok yengesi var onuda sevmedim bana kaynanalik taslamaya basladi daha yuz yuze gelmedik msjlarla rahazsizlk veriyor bende engelledim. Erkek arkadasimlada aram bozuk 2-3 gundur pek konusmuyorus. Benim yanina gitmemi bekliyorda ben hic memnun degilim onca senemi verdim ona. Ben hasta annemle yasiyorum onun yanina gidersem bana belirli bir miktarda para vermesi lazim annemin yari kirasini oduyecem cunku benim param yok bana bunu dedi ben mecbir degilim aileni gecindirmeye banane senin ailenden ve arkasina a ile basliyan kisa kufur varya ondan ekledi bende konusmuyorum onunla. Aklim cok karisdi daniscak biri yok annem ruhsal anlamda iyi degilim konusamam zaten istemiyor onu. Ben korkuyorum evlenip bosanmakdan.
Haklısın çok absürt şeyler var konunun içinde. Adam niye kadının annesinin kirasını ödesin ? Bir de ben çalışmıyorum o ödeyecek diyor. Bunu yazan kadın 30 yaşında ne diyim artıkBloss konunun ayrintilari dikkatini cekmistir. Geliri iyi, kendi isi var, ben bingolde yapamam, birinin bana para vermesi lazim ki annemin kirasini odeyebileyim gibi dikkat cekici ayrintilar var konuda. 30 yildir ingilterede olan hala kira oduyor olur muydu? Ama istanbulda yasayacak olsaydi bunlari sorun etmiyordu. Sen ya da ben ingilterede yasarken istanbul ve Bingol farkini nereden bilebilirdik? Kac senedir Turkiyedeyim esim bana hadi bingole tasinalim dese tasinalim ya derim cunku bingolu gormedim, yasamadim. Iki taraf da birbirini maddi olarak iyi dusunmus sorun bu.
Klavyenizin Z harfi bozuk mu?Gece konduda yasiya bilir ben kimseyi kucuk gormem ama olmas benimde hakkim yeni mis gibi evde yasamak
Aklınız nasıl karışır ya anlamıyorum, her şey gayet açık ortada.9 senedir iliskim var, uzun mesafeli bir iliski tatilden tatile gorusuyorus. Evlenince istanbula yerlesirmisin dedi bana bende evt dedim. Ben ingilterede yasiyorum o yanima gelmek istemedi istanbulda dükkanlari var kendinin patronu geliride iyi. Ev dedi alcam tamam dedim sonra fiyatlar cok pahali olunca vazgecdi bende tmm dedim kiraya cikaris. Bana kirada yasamak istemedini bingölde dagda köyde evleri var yeni yapilmis ama yer daglik sosyal aktivite yok inekler var sadece.bana tutturdu orda yasiyalim ben nereye sen oraya diye. Ben ona bunu kabul etmedimi soyledim sonra diyorki kiraya ciksak 3-6 ay bosuna kira oduycem ben köyde bingolde kalcam dedim ben istemiyorum. Hem ben onun külturunden biride degilim ingilterrede dogdum buyudum hayat yasantim lüx icinde diyebilirim. Sonra tutturdu o zman istanbulda babasinin ve 2 erkek kardesinin oldugu gece konduda yasaris. Ev harabe ... Ben hic bir zaman onu asaglamadim kinamadim ama yasadim yer konfor icinde ev cok kotu. Ve okdr erkek var.
Beni zorluyor surekli su an bile ev tutsa ilerde zorla bana bu sehirlere getirmeye caliscak.
Onun disinda annesi yok yengesi var onuda sevmedim bana kaynanalik taslamaya basladi daha yuz yuze gelmedik msjlarla rahazsizlk veriyor bende engelledim. Erkek arkadasimlada aram bozuk 2-3 gundur pek konusmuyorus. Benim yanina gitmemi bekliyorda ben hic memnun degilim onca senemi verdim ona. Ben hasta annemle yasiyorum onun yanina gidersem bana belirli bir miktarda para vermesi lazim annemin yari kirasini oduyecem cunku benim param yok bana bunu dedi ben mecbir degilim aileni gecindirmeye banane senin ailenden ve arkasina a ile basliyan kisa kufur varya ondan ekledi bende konusmuyorum onunla. Aklim cok karisdi daniscak biri yok annem ruhsal anlamda iyi degilim konusamam zaten istemiyor onu. Ben korkuyorum evlenip bosanmakdan.
Nasıl bitmiş ?Konu fake diyenler yaşınız 40’ın altında heralde.90’larda yer yerinden oynadı 13 yaşındaki İngiliz Sarah Kahramanmaraşlı Garson Musa ile evlenince. Bu aşk nasıl bitti diyenlere gelsin.
Biz TanıdıÄımızda Kundaktaydı: Sarah ve Musa'nın AÅk Meyvesi Muhammed Delikanlı Oldu
90'ların sonunu hatırlayanlar bilirler. Ãlkece seferber olduÄumuz konulardan bir tanesi Sarah ve Musa'nın mutluluÄu olmuÅtu. Hatta Reha Muhtar, her haber bül...onedio.com
Haklısın çok absürt şeyler var konunun içinde. Adam niye kadının annesinin kirasını ödesin ? Bir de ben çalışmıyorum o ödeyecek diyor. Bunu yazan kadın 30 yaşında ne diyim artık
Kız hamile kaldı. Adam hapse girdi. O esnada kız ülkesine döndü. Bir daha hiç görüşmediler. Doğan oğlunu da Musa’ya internet haricinde göstermedi. İkisi de ülkelerinde yeniden başka insanlarla evlendi.Nasıl bitmiş ?