Bana bir büyük olarak evlilik için akıl verin

Yok esi cocuklari falan yok ben ilk ve tek sevgilisiyim. Bu gercek yani kanitli. Sorun beni zorluyor psikolojik siddet uyguluyor yanima gel geldim ee ben nereye sen oraya ee istemiyorum ama ben orasini.. Yok sana zaman bicdim bu ay geldin geldin yoksa yoluma bakcam diyor. Ikimizde soguk davraniyorus konusmuyorus da . Yok ben onu sevsem kosa kosa gider misim yanina bana kac gundur yazmiyor öldüm mü kaldim mi merak yok. Yanimada gelmiyor ama bingolde yasayip istanbuldaki islerini devretmeyi dusunuyor. Yatacak para gelecek. Vs beni sucluyor

Istanbulda gece kondulari var evin ici iyi degil. Bingolda cölün ortasinda dairesi var sadece yeni. De ben bingolde ne yaparim sosyal aktivite yok hic bisy yok.

Ben bu konuyu hatırlıyorum çok önce açılmıştı.

Yok sevgili olrk tek ben vardim
Kız hala aklın başına gelmiyor, ay sen bizi delirtmek için mi konu açtın bacım yahu bunları 5 yaşındaki çocuğa desem çoktan ikna olmuştu, ille de hayatımı karartcam dersen o başka tabi

Bildiğin dolandırılmışsın 10 yıldır. Adamın ne işi ne dükkanı var. Sende para var sanmış sömürmek için peşinden ayrılmamış. Çıldırma, bas "ittiri" gitsin. Geliri iyi olan adam seni bingölün dağ köyüne neden götürsün. Gecekonduda ailesiyle yaşatmaya neden çalışsın. Paran olmadığını anlayınca ayrılmak için yokuşa sürmeye başlamış.

Ya oralarda yaşayıp nasıl bu kadar saf cahil kalabiliyorsunuz. Mis gibi ülke işe girin çalışın hayatınıza devam edin. Ne var bu türkiye ver türkiyelilerde. Gurbette yaşayınca burayı hawai falan mı sanıyorsunuz.

Kız hala aklın başına gelmiyor, ay sen bizi delirtmek için mi konu açtın bacım yahu bunları 5 yaşındaki çocuğa desem çoktan ikna olmuştu, ille de hayatımı karartcam dersen o başka tabi
Boşanmak nasıl bir duygu tatmak istiyor bence. Aksiyon arıyor.

Hesabında o kadar para olan adamın gecekonduda ne işi var, hesap fotoğrafını da kim bilir nereden buldu. Ne dinleyeceksin böyle malı, faizden gelecek para ne işe yarayacak ki bu enflasyonda. Hepsi yalan.

Ordan birini bul, Türkiye ye yine sadece tatile gelmeye devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…