Bana bir büyük olarak evlilik için akıl verin

Ben fake degilim 30 yasindayim ben yasadiklarimi yazdim akil istiyorum etrafimda kimse yok
Kızım oralarda hiç mi insan yoktu. Bu hayvan için kendini eve mi kapattın dünyanın en yaşanır ülkesinde. Zararın neresinden dönsen kârdır. Bundan sonra kendi hayatını yaşamaya bak. Bu adam kesinlikle sana anlattığı gibi değil. Dolandırılıyorsun.

Evet 9 sene az bir zaman degil.Ayrılık acısını atlatana kadar sarsılacaksın.Ama bütün ömrünü heba etmeye değecek bir ilişki goremiyorum ben.Kesinlikle bitmeye mahkum hastaliklı bir iliski bence.Madem abla tavsiyesi istedin sana söylüyorum uzatma bitir.Daha gencsin gerçekten sevgi saygı çerçevesinde surdurebileceğin ilişkin olur ilerde.Anlattığın kadarıyla evlenilecek bir adam değil.

Tabi sen 9 sene sonra bunlari gordun dimi? 9 sene ne konustunuz ben merak icindeyim.

Boşanmak nasıl bir duygu tatmak istiyor bence. Aksiyon arıyor.
Bingölün dağ köyünden bingöle inebilecek de boşanma davası açacak. O iş zor biraz. Girdi mi çıkışı yok o işin. Adama ortam cahili köle lazım. Oraların insanı o yaşa kadar bekar kalmaz zaten, ya yenge diye konuştuğu kuması olacak ya da adam evlenemeyecek kadar çulsuz.

Istanbulda gece kondulari var evin ici iyi degil. Bingolda cölün ortasinda dairesi var sadece yeni. De ben bingolde ne yaparim sosyal aktivite yok hic bisy yok.
Siz sosyal aktiviteyi falan bırakın, inanın ki konu bu değil. İstanbul'un göbeğinde bile bu adamla nasıl yaşayacaksınız? Ettiği laflara bakın, küfür ediyor

Ay bildirim gelip duruyor konudan uzak tutamıyorum kendimi

Konu sahibi , benim 6 yaşında bir kızım var, bak 6 yaşında, geveze mi geveze , sürekli anlatır konuşur
Sürekli diyor ki , ben dünyayı gezeceğim, güney Afrikaya gidip aslanları göreceğim, kutuplara gidip yesil ışıkları seyredecegim , kafayı güney köşeye takmış güney koreye gidecekmiş alışveriş yapacakmış orda harika şeyler varmış
Tüm dünyayı gezeceğim diyor , doktor olmak istiyor , insanları kurtaracakmis ama hasta hayvanları da tedavi edecekmiş
Bak 6 yaşında çocuk, kendini seviyor , hayal kuruyor , insanlık için birseyler yapmak istiyor , kendisi için birseyler yapmak istiyor
Sen 30 yaşındasın, 9 senedir kendini herseyden mahrum etmişsin hiç tanımadığın bir adam için, ingilterede yaşıyorsun kalkmış Bingöl diyorsun , yenge diyorsun , istanbulda gezip tozacagim diyorsun
Allah aşkına azıcık aklın varsa başına topla, git kendine bi iş bul , McDonald's da garsonluk bile yaparsın orda , amazonda calis kurye teslimatı falan yap , biraz kendine hedef koy
30 sene boşa yaşamışsın bari bundan sonrası için kendine azıcık faydan dokunsun

Bu KK insan neler okuyor neler görüyor.
Şu konu gibi.Nereden baksan tel tel dökülüyor.Uzak mesafe 9 sene bir ilişki nasıl sürüyor bunu hiç anlamadım daha başta.Ortada ayrıca ilişki falan da yok anladığım kadarı ile.Düzenbaz bir yalancının İngilterede yaşayan genç bir kızla oyunu var.
"istanbulda dükkanlari var kendinin patronu geliride iyi." Bunu bu kadın yazıyor.
Bu cümle ile kandırmış daha başta.Arkadan gelen yalanlara bakın.Ev almaya kalkmış bakmış evler çok pahalı.Dükkanı işi olan bir insan ev fiyatlarını bilmiyor ve ev çok pahalı diye vazgeçiyor.Parası da önce 500 bindi sonra 1 milyon oldu.Bu paralarla 0+1 bile alınmıyor İstanbul burası.
Arkadan ev kiralayacağım diyor.Sonra ondan da vazgeçiyor pahalı diye.Sonra Bingöle dağa gel diyor evleri varmış.Dünyada bundan daha absürd bir şey duymadım.Bu da ben lüks yaşamaya alıştım oraya gidemem diyor.Bu nasıl cevap.Neyin aklı.İngilterede yaşıyor bu kişi.
Sonra o da olmuyor babası ve iki erkek kardeşi ile gecekonduda yaşamaya davet ediyor bunu.Cevaba bakın.Nasıl yaşayacakmış orada.O lükse alışkınmış.
Siz bu yazdıklarınızla bu kadar insanla dalga mı geçiyorsunuz.Gerçekten çok merak ettim.Bu nasıl bir kafa.Olurda bu kadarı olur mu gerçekten.Siz nasıl göremezsiniz yalanı dolanı size oynanan oyunları.
Bu saçma sapan konu için bu kadar insana ben dahil yorum yaptırdınız ya bravo diyeceğim.Siz devam edin ...

Hiç Bingöl'ü kötüleme lazım olur.Bence yeni ikemetgahiniz orası olacak Sizde o potansiyeli net gördüm Olayı kavrayıp hata ettim, aklım başıma geldi demek yerine,öyleydi, böyleydi diye diye durumu normallestiriyorsunuz.Bir arkadaş yazmıştı kavanozda mi büyüdünüz ? Nasıl ilişki ve diyolog konusunda - lerdesiniz???

Tavsiyem bence hiçbir şeyden vazgeçmeyin. Madem sevgilinizin durumu iyi neden kiraya çıkamıyor. Ailesi gecekonduda yaşıyor. Durumlarının iyi olduğuna emin misiniz? Kendinizden ve hayat standartlarından ödün vermeyin, sizin yaşam şartlarınız daha iyi o niye İngiltere’ ye gelmiyor? Siz niye fedakarlık yapan tarafsınız? İstanbula kiraya okey dese tamam da, bingölde ne yapacaksanız Allah aşkına ? Biraz da o fedakarlık yapsın. Yıllarımı verdim diye düşünmeyin, zararın neresinden dönerseniz kardır.

Konu sahibi ingilterede dogup buyuduyse Turkceye bu kadar hakim olmasina imkan yok. Bunun icin egitim gormesi sart. Konu fake degilse konunun gectigi yer ingiltere degil. Zira yurt disinda dogup buyumus biri bu kadar para hesabi yapamaz, Turkiye'de yasamis olmasi lazim ki neyin ne oldugunu az cok bilsin.

Ben yurtdışında büyüdüm okudum ama Türkçeye birçok kişi gibi hakimim. O şekilde kategorize edemeyiz.

Ben de oyle ama uzun zamandir buradayim ve hakimim. Konu sahibi hala Ingiltere'de. Kategorize etmek degil bu.
Konu sahibi İngiltere'de ama insan içine çıkıyor mu acaba. Dünyadan bihaber gibi yaşıyor. Bir insan böyle boş bir ilişki için nasıl yıllarını verir gerçekten aklım almıyor.

Siz 30 yaşında mısınız gerçekten? İu yazdıklarınıza bakın. 15 yaşındaki kızım anca bunları yazar o da belki.
Aileme küfür edecek, bana a… diyecek ben o adamın kı.ına tekmeyi basmıycam, hala ilk aşkımdı diye ortada gezeceğim. İngiltere de zerre bir şey öğrenmemiş zerre kendinize bir şey katmamışsınız. Aslında birbirinize uygun olabilirsiniz. En azından başkalarının başını yakmamış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…