Bana bir büyük olarak evlilik için akıl verin

Evli degil arkadaslar abartmayin
Adamlar karısını markete çıkarmıyor, kimisinde resmi nikah bile yok, nerden bileceksin evli mi bekar mı? Sen yılda bir İstanbul’da gördüğün adamın Bingöl' de markete bile çıkamayan karısı olsa anlayabilir misin sanıyorsun?

Bak bu olayda da araba alım satımı var görüyon mu? Ne arabaymış arkadaş. Eskiden bayi toplantısına giderlerdi herifler, artık araç alım satımına gidiyorlar.

Hisseder. Radyo dalgalarıyla sinyal gider.

M Maydanoz99cuk gorustugunuz adamin tc kimlik numarasini biliyorsaniz ozelden yazin bana. pazartesi ise gittigimde evli mi cocuklu mu bosanmis mi vs bakayim isterseniz. anlattiginiz seyler hic guven vermedi bana.
Yapmayın böyle bir şey. Bu bir suç.

M Maydanoz99cuk gorustugunuz adamin tc kimlik numarasini biliyorsaniz ozelden yazin bana. pazartesi ise gittigimde evli mi cocuklu mu bosanmis mi vs bakayim isterseniz. anlattiginiz seyler hic guven vermedi bana.
Saol ama gercekten evli degil diyorum ya bu yönden sorun yok evli olmayi birak ben tek sevgilisiyim. 9 sene icinde hergun konusduk gorustuk kameralari vs sosyal medyasi acik vs evli degil

Saol ama gercekten evli degil diyorum ya bu yönden sorun yok evli olmayi birak ben tek sevgilisiyim. 9 sene icinde hergun konusduk gorustuk kameralari vs sosyal medyasi acik vs evli degil
Yıllardır yanında değildiniz yine değilsiniz, size gösterdiği kadarını görebilirsiniz ordan.

profil bilgilerinizle anlattıklarınız örtüşmüyor konu sahibi. ben işkilleniyorum böyle olunca
Bu kişinin ispatlayamam nasıl ispatlaniyor bilmiyorum ama daha yakın zamanda 4 üyelik ve sahte eş vs konularını açan aynı kişi olduğundan şüpheleniyorum.

Yeni üye, geçen sefer de eşli ve böyle insanları sinirlendirecek konular açmayı seviyordur.

Konuda ezberlemiş gibi hep aynı cümleler oluyor. Ve ifşa edilince sinirlenip o kişinin üzerine oynuyor :)

Deneyimli kisiler daha iyi bilir ama ben ondan şüphelendim bugün.

siz gerçekten dükkanları ve durumlarının iyi olduğuna inanaıyormusunuz. . sakın ama sakın uzak durun

Bir üyenin, bir konunun gerçek olmadığını düşünüyorsanız yorumunun altındaki “Şikayet Et” butonuna basarak rapor edin, gerçek mi değil mi bilmediğiniz üyelerin konularına fake yazıp zan altında bırakmayın zira her fake sandığınız öyle çıkmıyor.

Ban yedikten sonra ben artık hiç öyle bir şey demiyorum hatta ben inandım olabilir diyorum

İstanbulda kendi işi varsa ve siz gecekonduda oturmayı kabul etmezseniz pat diye Bingöl'e nasıl gideceksiniz? Çok mantıksız bir insan ne olur yazık etmeyin kendinize

Arkadaslar zor durumda kaldigim icin bu platformu sectim bu soruyu sormak icin, ve cvplar icin saolun rahatsizlik verdiysem hakkinizi helal edin. Kimler evlerinde neler yasiyor kimse bilemez bir insani ne bu tür seylere surukler kimse yasamadan bilemez.

Kimsenin günahını almak istemem ama sanki olmaz bu iş. Seni düğün zamanı yer bitirir maddi manevi. Şimdi bitmezse düğün hazırlığında kesin biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…