- 8 Ekim 2022
- 788
- 2.008
- Konu Sahibi Maydanoz99cuk
Eğer fake değilse, normal olmadığı kesin.Bi rahatsızlığı mı var acaba, bu hiç normal değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer fake değilse, normal olmadığı kesin.Bi rahatsızlığı mı var acaba, bu hiç normal değil.
İstanbulda yaşayacaz dese bile kabul etme adam kendini belli etmiş, yakma başını, ingiltere de misler gibi yaşamak varken sen gel Türkiyede sürün akıl alacak iş mi , burdakiler bile elinden gelse kaçmak istiyor Türkiye den , ekonomi çökmüş gelme kızım, biz yandık sen yanma ayrıca 1 milyon dediğin de öyle çok para değil ha , yani senin adam sandığın kadar zengin ve durumu iyi sayılmaz, fakirliğin bir tık üstü sadece tövbe tövbe akşam akşam sinirlerim zıpladıBana istanbulda yasaris dedi istanbulu seviyorum guzel yer yabancilik cekmem turistik bolge onunla hayatimi yasarim sandim
Eğer öyleyse inşallah ailesi farkeder de engel olabilirler.Bi rahatsızlığı mı var acaba, bu hiç normal değil.
canim benim İstanbula bile gelsen orası bin beter durumda , öyle sahilde falan yürüyecek hali kalmadı kimsenin, akıllı ol acilen terapi al , neden kendini sevmiyorsun, değersizlik duygun o kadar yoğun ki , yazık sana...500.000 bin tl. Sorun parada degil bir kiraya cikacak kadr parasi yok mu. Birde bana istanbulda ne var arkasina a ile basliyan kufur ekledi. Bingoldeymis hayat zina yokmus dogalmis. Bildiginiz cöl ortada ev var. Sosyal aktivite yok. Evin icinde ne yapicam ben. Ben yasli miyim hic mi sinemaya yemek yemege deniz kenarinda yuruyemicem bu nasil hayat
Konuma daha fazla dahil olmasaniz sevinirim. Okumak yorum yazmak zorunda degilsiniz. Ben yasadiklarimin sadece 1 parcasini anlattim oda akil ariyorum internet de arkadasim olmadigi icin. Bana sahte demekden vazgecin iyi günler.Daha geçenlerde birilerinin sahte üyeliği ortaya çıktı denildi ya. Bu hesap da onlardan birisi olmasın?
Nü kişinin yenge ile alakalı bir konusu da var orada yazdıklarına göre maşallah cin. Madem bu kadar cin buradaki bu saf tavırlar nedir böyle?
Üzgünüm ama hepimizi kandırmış gibi duruyor ya hikayeleri ile ya başka hesabı ile bu kişi. Eğer değilse de bana hiç inandırıcı gelmedi bilmiyorum.
Madem akıl arıyorsunuz burada size bir sürü akıl verildi, hani bir işe yaradı mı?Konuma daha fazla dahil olmasaniz sevinirim. Okumak yorum yazmak zorunda degilsiniz. Ben yasadiklarimin sadece 1 parcasini anlattim oda akil ariyorum internet de arkadasim olmadigi icin. Bana sahte demekden vazgecin iyi günler.
Bu adam seni harcar.kendine yazık etme.kopruyu geçene kadar....bunlar9 senedir iliskim var, uzun mesafeli bir iliski tatilden tatile gorusuyorus. Evlenince istanbula yerlesirmisin dedi bana bende evt dedim. Ben ingilterede yasiyorum o yanima gelmek istemedi istanbulda dükkanlari var kendinin patronu geliride iyi. Ev dedi alcam tamam dedim sonra fiyatlar cok pahali olunca vazgecdi bende tmm dedim kiraya cikaris. Bana kirada yasamak istemedini bingölde dagda köyde evleri var yeni yapilmis ama yer daglik sosyal aktivite yok inekler var sadece.bana tutturdu orda yasiyalim ben nereye sen oraya diye. Ben ona bunu kabul etmedimi soyledim sonra diyorki kiraya ciksak 3-6 ay bosuna kira oduycem ben köyde bingolde kalcam dedim ben istemiyorum. Hem ben onun külturunden biride degilim ingilterrede dogdum buyudum hayat yasantim lüx icinde diyebilirim. Sonra tutturdu o zman istanbulda babasinin ve 2 erkek kardesinin oldugu gece konduda yasaris. Ev harabe ... Ben hic bir zaman onu asaglamadim kinamadim ama yasadim yer konfor icinde ev cok kotu. Ve okdr erkek var.
Beni zorluyor surekli su an bile ev tutsa ilerde zorla bana bu sehirlere getirmeye caliscak.
Onun disinda annesi yok yengesi var onuda sevmedim bana kaynanalik taslamaya basladi daha yuz yuze gelmedik msjlarla rahazsizlk veriyor bende engelledim. Erkek arkadasimlada aram bozuk 2-3 gundur pek konusmuyorus. Benim yanina gitmemi bekliyorda ben hic memnun degilim onca senemi verdim ona. Ben hasta annemle yasiyorum onun yanina gidersem bana belirli bir miktarda para vermesi lazim annemin yari kirasini oduyecem cunku benim param yok bana bunu dedi ben mecbir degilim aileni gecindirmeye banane senin ailenden ve arkasina a ile basliyan kisa kufur varya ondan ekledi bende konusmuyorum onunla. Aklim cok karisdi daniscak biri yok annem ruhsal anlamda iyi degilim konusamam zaten istemiyor onu. Ben korkuyorum evlenip bosanmakdan.
Zaten arkadasim olmadigi icin internetde o yasimda tanisdim onunla. Devam etti, ailemde mutlu buyumedim icin hepsi oldu. Babami kucuk yasta kaybettim vs bilmiyorum oda birakmadi beni benimle konusan biri vardi sonucda sonra gorusmeler basladi tatilden tatile. Normal olmadigimin farkindayim.Sizde bana normal gelmediniz, 30 yaşındasınız hiç arkadaşınız, çevreniz yok. Avrupada doğmak büyümek tek başına bir anlam ifade eden şeyler değiller. Siz değil yaşadığınız yerden ne kadar yaşadığınız yerden olumlu etkilendiniz tartışılır.
Kendinizi geçtim, annenizin kaderini sevgilinizin elime bırakıyorsunuz. Hasta kadın damadı kira parası göndermeyince ne yapacak? Siz düşüneceksiniz hem kendinizi hem annenizi.
İlişki başlerken 21 yaşındaymişsınız ama artık 30 yaşında koca kadınsınız, aklınızı başınıza toplayın. Bu adamdan size koca olmaz.
Yok o gelmez gelse gelirdi. Gelmedi kendi hayallerinin pesinden gitti. Bense yapamadim hataliyimİngiltere için ölüp geberiyor, ama sana derse evlenelim oraya geleyim, senin aklına kurt düşer yurtdışı için mi benimle diye. Seni sıkıştırıyor, bak ben meraklı değilim ama burda şartlar böyle, sen bilirsin demeye getiriyor. Ondan evvel sen ısrar et, zorla ki, yarın en ufak bir sıkıntıda "Ben gelmek istemedim, sen zorladın." diyebilsin.
Malesef ben cok duygusalim sevdiklerimi birakmayi bilmiyorum cok uzuluyorum o su an beni bile dusunmuyordr o derece...
Sen gerçekten 30 yaşında mısın?
Asla büyük konuşmak istemiyorum.9 senedir iliskim var, uzun mesafeli bir iliski tatilden tatile gorusuyorus. Evlenince istanbula yerlesirmisin dedi bana bende evt dedim. Ben ingilterede yasiyorum o yanima gelmek istemedi istanbulda dükkanlari var kendinin patronu geliride iyi. Ev dedi alcam tamam dedim sonra fiyatlar cok pahali olunca vazgecdi bende tmm dedim kiraya cikaris. Bana kirada yasamak istemedini bingölde dagda köyde evleri var yeni yapilmis ama yer daglik sosyal aktivite yok inekler var sadece.bana tutturdu orda yasiyalim ben nereye sen oraya diye. Ben ona bunu kabul etmedimi soyledim sonra diyorki kiraya ciksak 3-6 ay bosuna kira oduycem ben köyde bingolde kalcam dedim ben istemiyorum. Hem ben onun külturunden biride degilim ingilterrede dogdum buyudum hayat yasantim lüx icinde diyebilirim. Sonra tutturdu o zman istanbulda babasinin ve 2 erkek kardesinin oldugu gece konduda yasaris. Ev harabe ... Ben hic bir zaman onu asaglamadim kinamadim ama yasadim yer konfor icinde ev cok kotu. Ve okdr erkek var.
Beni zorluyor surekli su an bile ev tutsa ilerde zorla bana bu sehirlere getirmeye caliscak.
Onun disinda annesi yok yengesi var onuda sevmedim bana kaynanalik taslamaya basladi daha yuz yuze gelmedik msjlarla rahazsizlk veriyor bende engelledim. Erkek arkadasimlada aram bozuk 2-3 gundur pek konusmuyorus. Benim yanina gitmemi bekliyorda ben hic memnun degilim onca senemi verdim ona. Ben hasta annemle yasiyorum onun yanina gidersem bana belirli bir miktarda para vermesi lazim annemin yari kirasini oduyecem cunku benim param yok bana bunu dedi ben mecbir degilim aileni gecindirmeye banane senin ailenden ve arkasina a ile basliyan kisa kufur varya ondan ekledi bende konusmuyorum onunla. Aklim cok karisdi daniscak biri yok annem ruhsal anlamda iyi degilim konusamam zaten istemiyor onu. Ben korkuyorum evlenip bosanmakdan.
İngiltere de sana değer veren düzgün bir adamla ol , sakın hata yapma, annene acı bariZaten arkadasim olmadigi icin internetde o yasimda tanisdim onunla. Devam etti, ailemde mutlu buyumedim icin hepsi oldu. Babami kucuk yasta kaybettim vs bilmiyorum oda birakmadi beni benimle konusan biri vardi sonucda sonra gorusmeler basladi tatilden tatile. Normal olmadigimin farkindayim.
Bi dene, denemesi bedava nasılsa. İngiltere'ye gelmezse ayrılacağınızı söyle. Israr et inat et. Herşeyi yap.Yok o gelmez gelse gelirdi. Gelmedi kendi hayallerinin pesinden gitti. Bense yapamadim hataliyim
En azından farkındasın, acilen terapiste git ..Zaten arkadasim olmadigi icin internetde o yasimda tanisdim onunla. Devam etti, ailemde mutlu buyumedim icin hepsi oldu. Babami kucuk yasta kaybettim vs bilmiyorum oda birakmadi beni benimle konusan biri vardi sonucda sonra gorusmeler basladi tatilden tatile. Normal olmadigimin farkindayim.
Bu kişiyle evlenirseniz her şey çok daha kötü olur.Zaten arkadasim olmadigi icin internetde o yasimda tanisdim onunla. Devam etti, ailemde mutlu buyumedim icin hepsi oldu. Babami kucuk yasta kaybettim vs bilmiyorum oda birakmadi beni benimle konusan biri vardi sonucda sonra gorusmeler basladi tatilden tatile. Normal olmadigimin farkindayim.
9 yıldır adamı sadece senede bir kez görmüş. Sevgili değil mektup arkadaşı Adamın 2 karısı bile olabilir.Yavrum senin internette tanıştığın Bingöllünün 30 yaşına kadar köyde karısı ve çocukları bile olabilir. O şimdi yavrularım İngiltere’de okusun kendimi kurtarayım diye seninle nikah yapmaya çalışıyor olabilir. Şaka yapmıyorum. Senin anlattığın adam zaten yalancı bir sen onun ilkimfalan değilsin. Esnaf adam neleri yaşamıştır bilmiyorsun güvenme