- 23 Aralık 2024
- 12
- -1
- 26
- Konu Sahibi zehraelif80
Ben de dedim ki bak ben uğraşamam ben pek anlamıyorum bu işlerden dedim ona rağmen bana dedi ki eşin dedi yaptırabilir mi ben dedim ki söylerim baktırırız yardımcı olmaya çalışırız dedim kadını kırmayalım iyilik yapalım dedik karşılığında telefonu bana vereli 6 ay oldu 6 ay sonunda telefonu hurda hurda değerinde yani çalışmıyor biz de onun yerine çalışan kasa ekran kartı değişmiş ekranı değişmiş bir telefon aldık kadın şimdi gelmiş bana diyor ki ben bin lira para istedim ondan masraf için bana diyor ki bu benim telefonum değil ben polise vereceğim ama kadın anlamıyor telefonunun hurda olduğunu olayın üzerinden 6 ay geçmiş bana şimdi bunu söylüyor bana diyor ben polise gidecem git dedim telefonunu çalmadım cirpmadm ben akrabamız olacak kadın kullanacak diye uğraştım yardımcı olmaya çalıştım kendim parasını ödedim telefonun dün telefoncuya çağırdım kadını kadın telefoncuya gelmedi telefonu bozuk hiç çalışmıyordu gitsin polise benim elimde mesajlar var telefonu bozuk bana yaptırmam için verdkleri vesayre her şey yazılı