merhaba ben size bir şey soracaktım eşimin ailesi ile problem yaşıyoruz ister istemez kp i hiç ama hiç sevmiyorum bitim kadar bile. ama kv yi idare ediyorum kv kp göre biraz iyidir. bir ara kp ile kavga ettik şu an pek muhuttap olmuyorum bana küfür etmişti eşim ana kuzusu olduğu için birde bana şirgilleşmesinler arkamdan kötü konuşup eşimi doldurmasınlar diye yüzlerine gülüyorum ama gel gelelim hiç sevmiyorum ama saygısızlıkta yapmam. yanız bir ara beni çok sinir ettiler karşılık vermek zorunda kaldım kp küfür etti o gün bu gün çok soğudum yüzlerini bile görmek istemiyorum ama mecburum 7 yıllık evliyim ücretli öğretmenlik yapıyorum.benim aldığım maaşla araba aldım çok yeni bu gün aldık eşim kendi üstüne aldı kredi ödeyen benim benim maaşım gidiyorum ben benim üşütme olur diye düşünüyordum onu da geçtim kp orda burda araba aldım artık benimde evimin önünde araba olacak falan demiş olduğum yer küçük bir yer olduğu için hemen kulağıma geldi neyse başkası yanlış da anlamış olabilir dedim ama benim yanımdada başkasına dedi çok sinir oldum gezmeye o kadar düşkün biri ki banka emeklisi ama gel gelelim senelerdir araba al deriz almadı şimdi ben aldım araba aldım dedi çok sinir oluyorum sizce ben mi büyütüyorum? birde arabası olup ta kp kv hep birlikte bir yere giden varmı bana gıcıklık olsun diye başka zaman bile araba ile bir yere giderken beni hiç eşimin yanına oturtmaz hemen ön kapıyı tutar sizce bir yere giderken öne onun mu yoksa eşimin yanına benim mi oturmam doğru sizler nasıl yapıyorsunuz? birde hayatta arabama binmelerini istemiyorum ama mecbur binecekler bunu da biliyorum bu huyumu yenemedim gitti bu da kp pederin beni bir şeye tutmamasından kaynaklanıyor beni hiç oğlunun eşi gibi gelin gibi görmez hiç kabul edemedi adam beni eşimle evlenerek evlenmiştik ama lanet olsun ana kuzusu tam anlamıyla nefret ediyorum böyle ailelerden ve erkeklerden şu an benim de oğlum var allah nasip edipte evlendiğini görürsem gerçekten hiç karışmayacağım oğlumun kıymetini bilsin ona değer versin yeter...biraz karışık ve uzun oldu ama kusura bakmayın sinirle bir ordan bir burdan yazdım...eşimin ailesine karşı olan kıskançlığımı nasıl yenebilirim lütfen bana yardım edin kendi motive ediyorum eşimin ailesidir annesi babasıdır diyorum ama olmuyor hatta o kadar ki son küfür olayından sonra tamamen soğudum evime bile gelmelerini istemiyor gelirlerse mutlaka eşimle kavga ediyoruz..