Biranda sevdiğini söylemişsin daha ne olsun..şurdan anladım hiç bir doktor hastasına sen ışık saçıyosun,canım, birtanem gibi kelimeler kullanmaz, bu kadar samimi olmaz..iş hayatını özel hayatına taşımaz bunlar varsa ben altında kesinlikle kötü bir niyet ararım..sen sevdiğini söyleyince gülmüş falan aklı başında insan böyle davranmaz bana göre tabi bu, direkt konuşmak isterdi..bunları nerden biliyorsun dersen mesleğim gereği doktorlarla biraradayım.
Yanii birde ne biliyim hemen bitanemli falan konuşmalar itici değil mi senece de..
Şahsen bi erkek benmle öyle konuşssa aramızda bişey olmadan pek güven vermezdi bana
Yarını konuşmak istedi anlat bu işi çözelim dedi ,ama ben kaçtım saçmaladım sınavları bahane ettim =(
Biz sana ne kadar güvenme desekte sen kalbinin peşinden gideceksin gibi görüyorum:))sen bilirsin illa zorla bişey yaptıramayız sana anca söyleriz yorum yaparız, aradan bir süre geçince konuşacağın varsa yine konuşursun..ne yaparsın bilemem ama ne yaparsan yap ciddi bir adım atmadıktan sonra güvenme, seninle ciddi olmayabilir..herşeyi göze alarak sağlam adımlarla ilerle enazından.
=)))))
Yok gerçekten kafam çok dolu ama etrafımdakiler çok olumlular birden sizler böyle diyince dumur oldum ne kadar sorun varmış meğer =(
sizi seviyorum dedin eyvallah dedi oyle mi
seninle kafa buluyo bu herif
iyice kara sevdaya düşmeden uzaklaş
can yakar böyleleri
=)))))
Yok gerçekten kafam çok dolu ama etrafımdakiler çok olumlular birden sizler böyle diyince dumur oldum ne kadar sorun varmış meğer =(
Etrafındaki kişilerede bağlı çoğu umursamaz iyiliğini istemez ama burda durum farklı kimse kimseyi tanımıyor herkes düşüncesini söylüyor bir art niyet düşünmeden(tabi istisnalar olabilir :))söyledim ya ne yaparsan yap emin adımlarla yürü:))
Ama birden dedimve afalladı sonra bende dedi,öpüyorum dedi yarın konuşalım dedi ama ben kaçtım ....oda herşey senn elinde dedi =(
bak guzel kardesim;
bi erkek kacak dovusuyorsa ondan hayır gelmez
"hersey senin elinde" diyip tum sorumluluğu ustunden atiyor bence
yarın bıgun iliskiye baslarsaniz ve üzülürsen(!) seni suclar bu adam
sen hevesliydin, benimle olmayı sen istedin vb. gibi...
çok mu kötü niyetliyim bilemiyorum ama anlattigin kadari ile tipik bir " o kız bu kız farketmez günü kurtarayım yeter" diyen erkek imajı belirdi gozumun onunde...
Tabi ki haklısınız burası çok farklı ben zaten çok çok çok çekingenim bir annem teyzem ve tek dostum biliyor....birde sizlerden fikir almak istedim,aslına bakarsanız ben bu adama baya aşık oldum tanımak istiyorum sevgili olmadan ama bir türlü kendimi aşamıyorum ......bu yüzden delirecek gibiyim adamın bana açılmamasında özel hastahane ve ailemi tanıması olabilir mi diye düşünüyorum ....sürekli bir şeyler gelip gidiyor terapiste gidicem artık =(
en son muayenemde bana sen çok akıllı bir kızsın yaşından olgunsun etrafına ışık saçıyorsun normal bir kız değilsin çok farklısın dedi,bu laflar beni eritti tabii yaz boyu onu düşündüm…………………….Üniversiteye döndüğümde tekrar ona gittim hemen tanıdı kapıda otururken el salladı falan,konuşurken sıra numaraya geldi ve numrasını verdi istersen bana mesaj atabilirsin dedi,ben bişiy yapmadım hastaneye gittim memlekete gittiği söylendi aradım size ulaşamadım size gözükecektim dedim işte canım,bir tanem,güzelim gibi kelimeler kullanarak konuştu
Of sene olmuş 2013 hala bu laflara tav olan kız arkadaşlarımız varYapmayın Allah aşkına bariz asılmış. (Asılmak kelimesi aşık olmuş adamlar için kullanılmaz) Hangi düzgün, iyi terbiye almış, oturaklı bir adam bir kıza veya hastasına bitanem, güzelim, etrafına ışık saçıyorsun der Ayrıca bu cümleler sizi nasıl eritti yahu bariz şu yolda laf atan tipler olur ya onların cümleleri feci itici
Her neyse bu adam takılmak istiyor bence yol yakınken kaç.
İlk sayfaya göre yorum yapmıştım. Bu cümleleri ne kadar sürede söyledi ki süre emin ol önemli değil hiç öyle saf aşık, sevgi kelimesi gibi gelmiyor insana. Düşün hiçbirimiz ne seni ne doktoru tanıyoruz. Bu arada hiç bi'insan hoşlandığı kişi seni seviyorum dediğinde heycandan eyvallah demez hele ki erkek. Resmen geçiştirmiş...
Evet ben hala 1913 kalmışım o laflara tav oluyorum ne yapacağız?
Arkadaşım biz zaten doktor hasta ilişkisini geçtik artık arkadaşız öyleyiz ben geçmişini anlattım olayın,nereden geldi diye.....
Bu arada bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarada teşekkür ederim hemde çok çok biz konuşştuk şu an mesleğinde yükselmek istiyormuş,biraz zaman istedi, çünkü ailemi tanıyor hemen evlenemem borçlarım falan var dedi, evlilik hemen olmaz dedi biraz bekliycez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?