Bana Bir Akıl Verin

bence de sen artık adım atma.hatta senin yerinde olsam o doktora gitmezdim ve bnei arayıp aramayacağını denerdim.eğer hissettikleri gerçekse sen gitmediğin zaman mutlaka seni arıcaktır.aramazsa at çöpe gitsin.doktorların çok çapkın olduklarını da asla unutma

Yarını konuşmak istedi anlat bu işi çözelim dedi ,ama ben kaçtım saçmaladım sınavları bahane ettim =(

Yanii birde ne biliyim hemen bitanemli falan konuşmalar itici değil mi senece de..
Şahsen bi erkek benmle öyle konuşssa aramızda bişey olmadan pek güven vermezdi bana

Size galiba anlatamıyorum ben....adamla zaten yakındık ama böyle bir yakınlık yoktu bende yeni yeni aşk duyguları depreşti,onda da bişiyler var hissediyorum ama güvenemiyorum =(

Sevgilisi yok,ama kalbinin içini göremem tabi belki başka birinide düşünüyor olabilir ????

Ailemi tanıttım ona ya herşeyi biliyor, nasıl bir kötülük yapabilir ki? Ben bunu hiç düşünmemiştim =(

Yarını konuşmak istedi anlat bu işi çözelim dedi ,ama ben kaçtım saçmaladım sınavları bahane ettim =(

Biz sana ne kadar güvenme desekte sen kalbinin peşinden gideceksin gibi görüyorum:))sen bilirsin illa zorla bişey yaptıramayız sana anca söyleriz yorum yaparız, aradan bir süre geçince konuşacağın varsa yine konuşursun..ne yaparsın bilemem ama ne yaparsan yap ciddi bir adım atmadıktan sonra güvenme, seninle ciddi olmayabilir..herşeyi göze alarak sağlam adımlarla ilerle enazından.

=)))))

Yok gerçekten kafam çok dolu ama etrafımdakiler çok olumlular birden sizler böyle diyince dumur oldum ne kadar sorun varmış meğer =(

sizi seviyorum dedin eyvallah dedi oyle mi
seninle kafa buluyo bu herif
iyice kara sevdaya düşmeden uzaklaş
can yakar böyleleri

sizi seviyorum dedin eyvallah dedi oyle mi
seninle kafa buluyo bu herif
iyice kara sevdaya düşmeden uzaklaş
can yakar böyleleri

Ama birden dedimve afalladı sonra bende dedi,öpüyorum dedi yarın konuşalım dedi ama ben kaçtım ....oda herşey senn elinde dedi =(

Son düzenleme:
=)))))

Yok gerçekten kafam çok dolu ama etrafımdakiler çok olumlular birden sizler böyle diyince dumur oldum ne kadar sorun varmış meğer =(

Etrafındaki kişilerede bağlı çoğu umursamaz iyiliğini istemez ama burda durum farklı kimse kimseyi tanımıyor herkes düşüncesini söylüyor bir art niyet düşünmeden(tabi istisnalar olabilir :))söyledim ya ne yaparsan yap emin adımlarla yürü:))

Tabi ki haklısınız burası çok farklı ben zaten çok çok çok çekingenim bir annem teyzem ve tek dostum biliyor....birde sizlerden fikir almak istedim,aslına bakarsanız ben bu adama baya aşık oldum tanımak istiyorum sevgili olmadan ama bir türlü kendimi aşamıyorum ......bu yüzden delirecek gibiyim adamın bana açılmamasında özel hastahane ve ailemi tanıması olabilir mi diye düşünüyorum ....sürekli bir şeyler gelip gidiyor terapiste gidicem artık =(

Ama birden dedimve afalladı sonra bende dedi,öpüyorum dedi yarın konuşalım dedi ama ben kaçtım ....oda herşey senn elinde dedi =(

bak guzel kardesim;
bi erkek kacak dovusuyorsa ondan hayır gelmez
"hersey senin elinde" diyip tum sorumluluğu ustunden atiyor bence
yarın bıgun iliskiye baslarsaniz ve üzülürsen(!) seni suclar bu adam
sen hevesliydin, benimle olmayı sen istedin vb. gibi...
çok mu kötü niyetliyim bilemiyorum ama anlattigin kadari ile tipik bir " o kız bu kız farketmez günü kurtarayım yeter" diyen erkek imajı belirdi gozumun onunde...

Son düzenleme:

Kesinlikle doğru söz ama bunu konuşmadan yaşamadan anlamak mümkün mü? Sonuçta salak gibi aşık oldum içim yanıyor =(

Gerçekten sevseydi tanımak isteseydi yada ailenden çekinseydi seninle böyle konuşmaz aileni ve seni düşünerek ciddi bir adım atardı..bak terapiste gidicem diyorsun değer mi bu kadar?Madem bu kadar söylenenlere rağmen güvenip tanımak istiyorsan git konuş kendini yediğine değmez..

Zaten tanıştıktan sonra ona bişiyler oldu zaman zaman diyip duruyor....artık onu bekliycem olmadı biticek ne yapiyim gurursuz olamam ya =(

ilk defa b öyle bi hasta doktor muhabbetleri duyuyorum
bence imkansız bi durum gibi gözüküyor
hayaller kurmuş umutlanmış olabilirisinz ama aynı şeyleri size karşı doktorunuzun da hissettiğini pek sanmıyorum :26:

zamanla herşey tam terside olabilir elbet
kim bilir? :44:

Of sene olmuş 2013 hala bu laflara tav olan kız arkadaşlarımız var Yapmayın Allah aşkına bariz asılmış. (Asılmak kelimesi aşık olmuş adamlar için kullanılmaz) Hangi düzgün, iyi terbiye almış, oturaklı bir adam bir kıza veya hastasına bitanem, güzelim, etrafına ışık saçıyorsun der Ayrıca bu cümleler sizi nasıl eritti yahu bariz şu yolda laf atan tipler olur ya onların cümleleri feci itici

Her neyse bu adam takılmak istiyor bence yol yakınken kaç.

İlk sayfaya göre yorum yapmıştım. Bu cümleleri ne kadar sürede söyledi ki süre emin ol önemli değil hiç öyle saf aşık, sevgi kelimesi gibi gelmiyor insana. Düşün hiçbirimiz ne seni ne doktoru tanıyoruz. Bu arada hiç bi'insan hoşlandığı kişi seni seviyorum dediğinde heycandan eyvallah demez hele ki erkek. Resmen geçiştirmiş...

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet ben hala 1913 kalmışım o laflara tav oluyorum ne yapacağız?

Arkadaşım biz zaten doktor hasta ilişkisini geçtik artık arkadaşız öyleyiz ben geçmişini anlattım olayın,nereden geldi diye.....

Bu arada bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarada teşekkür ederim hemde çok çok biz konuşştuk şu an mesleğinde yükselmek istiyormuş,biraz zaman istedi, çünkü ailemi tanıyor hemen evlenemem borçlarım falan var dedi, evlilik hemen olmaz dedi biraz bekliycez..

Valla kırmak için söylemedim ikinizi de tanımıyorum sonuçta ama senin yazdıklarından pek öyle aşık bir adam gözükmedi aksine takılmak isteyen bir adam imajı çizildi. Ki doktorların çapkın olduğunu söyleyen de çoktur bunu da göz önüne alınca öyle bir yorum yaptım.

Hayat senin sen akıl verin dedin biz de fikrimizi söyledik.

Ne diyelim dilediğin gibi olsun o halde, hayırlısı

Hangi hastanede bu doktor ? Söyle de ona göre gitmeyelim o hastaneye.
Hastalara asılan doktorlardan hiç hazetmem de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…