Bana Bir Akıl Verin

azrazehra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
456
0
26
Sakarya
Merhabalar bayanlar benim kafam çok çok karışık,ben 23 yaşında bir üniversite öğrencisiyim geçen yaz rahatsızlığımdan dolayı doktora gitmiştim,ilkten doktorum sempatik tatlı biri olarak gözüme gözüküyordu aramızda ki ilişki gitgide ilerledi,yani daha samimi olduk en son muayenemde bana sen çok akıllı bir kızsın yaşından olgunsun etrafına ışık saçıyorsun normal bir kız değilsin çok farklısın dedi,bu laflar beni eritti tabii yaz boyu onu düşündüm…………………….Üniversiteye döndüğümde tekrar ona gittim hemen tanıdı kapıda otururken el salladı falan,konuşurken sıra numaraya geldi ve numrasını verdi istersen bana mesaj atabilirsin dedi,ben bişiy yapmadım hastaneye gittim memlekete gittiği söylendi aradım size ulaşamadım size gözükecektim dedim işte canım,bir tanem,güzelim gibi kelimeler kullanarak konuştu sonra tekrar görüştük derken ben onu bir kere daha rahatsızlığım için aradım konuştuk bana çok iyi davrandı her zaman ara dedi ve sonunda bende birden ağzımdan sizi seviyorum lafını attım çok şaşırdı güldü ve eyvallah dedi bende …. Gibi bişiyler geveledi öptüm dedi kapattı.Muayeneye gittiğimde bana hayatımın nasıl olduğunu sordu bende kötü dedim oda neden Herşey Senin Elinde sen nasıl istersen o olur dedi,bende her şey benim elimde değil dedim oda kimin elinde o ne yapmalı dedi bende çekindim ilk defa bir erkekle böyleyim finallere lafı getirdim oda finallerden sonra bu sorununu da çözeriz dedi.Telefonu çaldı bir kızla konuştu kapatınca bana kız kardeşi olduğunu falan söyledi,sonra ayrıldık sınavdan sonra görüştük ama şu aralar ameliyatları var yoğun bu konuya dönmüyor…… Bir şey deyince zaman diyor sürekli………..

Şimdi ben ne yapmalıyım çok zor durumdayım seviyorum ama …………………… sevdiğimi açıkça söyleyip düşük durumda olmak istemiyorum bu ne sizce?

bence bundan önce başka sorular sormalısın kendine.yterince güvenio musun ona mesela.ben çok güven duygusu hasar görmüş biri deilim.ama sadeece muayene olmaya gittiğin bi doktorla ilk adımı onun atmasıyla bu safhaya gelmiş ilişknz bu çok garip.belki deiklerinde samimiydi belki deildi.çok sık görüşmüosunuz sonuç olarak.özel yaşantısıla ilgili ne kadar fikre sahipsin çok meak ettim.bence temkinli olup o doktoru bi araştır.bunlarla ilgili sorun yoksa, aşk çok güzel bişey kendine sınırlar koyma ve kalbinin istediği gibi yaşa derim =)

Bence bariz fırlama bir doktor.. Çok güvenme, hem sen neden adım atuyorsun ki..
Sevgi hemen olacak bişey değil ki, yanılıyor olablir misin? doğru düzgün tanımıyorsunuz bile birbirinizi

arkadaşım bence doktor değiş,hatta hastane bil değişmeni tavsiye ederim. bir anlık hislerin seni yanlış yönlendirmiş, ısrarcı olma bence....

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim....evli falan değil önceden başından bir nişan geçmiş ama kız bunu aldatmış buda ayrılmış bu dediğim 3 yıl önce olmuş adam 30 yaşında şu an,zaten hemen üzerime atlamadı uzun bir tedavi dönemiydi baya arkadaş olduk....ama işte...=(

Bence bariz fırlama bir doktor.. Çok güvenme, hem sen neden adım atuyorsun ki..
Sevgi hemen olacak bişey değil ki, yanılıyor olablir misin? doğru düzgün tanımıyorsunuz bile birbirinizi

Aile doktorumuz oldu resmen =) 5 aydır sık olmamakla birlkte görüşüyoruz....ama dediğin şeyler benimde aklımda =(

Bence acilen doktorunu değiştirmelisin bir anlık şeylerle kendini üzme..adamın niyeti kötü geldi bana..

kesinlikle çok emkinli ol ve bekle zaman lazım onunda dediği gibi sen bişeyler yapma bırak o yapsın

Kaybetmekten çok korkuyorum,ben ararsam arıyor soruyor ...korkuyorumm benim sessizliğimi olumsuz olarak algılar mı diye =(

ama adam zaman istemiş en azın arama konusunu abartma.ya kaçan kovalanır hesabı başlamamı ya da yeni başlamış ilişkilerde kesinlikle doğru.hani derler ya göster ama elletme yaw işte azıcık ucundan mesajlar ver ve kaç bırak o gelsin.yaş falan dinlemio.ve sen gitme o gelmeden

Bu anlık olmadı ki uzun zamandır o da zaman lazım diyor zaten,kötü niyetli olduğunu nasıl anladın merak ettim =(

Biranda sevdiğini söylemişsin daha ne olsun..şurdan anladım hiç bir doktor hastasına sen ışık saçıyosun,canım, birtanem gibi kelimeler kullanmaz, bu kadar samimi olmaz..iş hayatını özel hayatına taşımaz bunlar varsa ben altında kesinlikle kötü bir niyet ararım..sen sevdiğini söyleyince gülmüş falan aklı başında insan böyle davranmaz bana göre tabi bu, direkt konuşmak isterdi..bunları nerden biliyorsun dersen mesleğim gereği doktorlarla biraradayım.

arkadaşımda doktoruyla ilşkisi oldu kız 23 adam 31 gayet genç gösteriyordu. kıza sürekli söylediği şey ben ciddi şeyler düşünmüyorum şöyle böyle baya kıvırdı kız 1 yılın sonunda dayanamdı ve ayrıldılar. Ayrılıktan 2 ay sonra adam başka bir doktorla nişanlandı. Böyle bir anıyı da paylaşmak istedim

benimde meslektaşlarım olduğu için söylediklerini onaylıyorum. dikkatli ol tatlım hemen kapılma iki güzel lafa

Canım ben senden küçüğüm ama yinede fikrimi söylemek isterim ilk öncelikle ben fazla güvenmemeni öneriyorum çünkü erkeklerin çoğu dengesiz olabiliyor daha sonrada ben öyle mi hissettirdim farkında değilim öyle bişey hissetmiyorm diyebiliyorlar gerçi otuz yaşındaymış belki artık hayatına düzgün birini alıp evlenmek istiyordur bilemiyorum ama hemen kaptırma kendini iyicene bir araştır kız arkadaşı var mı yok mu tam eminmisin?Ayrıca bir tek sana böyle davrandığı ne malum diğer hastalarıyla girdği diyalogları biliyormusun bilemezsin .. aşk gözünü kör etmesin canım umarım mutluluğu yakalarsın:)

Aile doktorumuz oldu resmen =) 5 aydır sık olmamakla birlkte görüşüyoruz....ama dediğin şeyler benimde aklımda =(

Yanii birde ne biliyim hemen bitanemli falan konuşmalar itici değil mi senece de..
Şahsen bi erkek benmle öyle konuşssa aramızda bişey olmadan pek güven vermezdi bana

sizin zaafınızı kullanmaya çalışan biri bence.

bir arkadaşın da yazdığı gibi "fırlama" bu kişiye tam oturan bir kelime. göz göre göre lades yapma ,yakma kendini ,duygularını

bence senden cok hoslansaydı bunu solerdi ve kimseyi takmazdı adam 30 yasında ve senden daha olgun davranıyor sana asık oldugunu dusunuyorsan yanıylıyorsun bence asık olan adam bole yapmaz demekki mantıgıyla hareket etmeye calısıyor bide gulum cnm fılnlı konusmlar tuaf bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…