- 28 Aralık 2012
- 1.949
- 2.278
-
- Konu Sahibi kurklukadin
Çok yorucu bir işi var,bütün gün yürüyor diyelim.O yüzdenAzıcık erken çıkacak prenses gibi davranmayın şu erkeklere ya
Bugün kreşin çevresini keşfedeyimBizim böyle ortak arabayla dönmemiz gereken günlerde spora yazılmıştım. Haftada 3 gün spora gidiyordum, sporu duşu falan derken baya sizi oyalar. Diğer günler de bi kitap alıp bir cafede okumak ya da bilgisayar yanınıza alıp YouTube üstünden ücretsiz a1 seviyede bile olsa dil öğrenmek ya da ne bileyim örgü videosu izleyip yapmak, ya da mesleğinizle alakalı varsa bir program öğrenmek gibi şeyler yapabilirsiniz. Olay kursa yakın böyle şeyler bulabilmekte.
adam da işe gidiyor, kadın da evdeOlabilir sen de farklı semte gidiyorsun acımıyor mu sana
Aaa simdi anladim, kiziniz gitmek istemedigi icin aslinda yoksa siz bence bunu cok dert etmezdiniz. Ama gitmek istememesinin altinda yatan nedeni bulmak lazim. Bu durumu ogretmeniyle konusarak cozeceginize inaniyorum.Kızım çok sevmiyor kreşi,sabah gitmeyeceğim diye ağlıyor.Bu yüzden zamanla,yavaş yavaş alıştırmak adına yarım gün gönderiyorum.
Kaç yaşında oğlunuz
Oldukça yorucu bir işi var.Hem hayatı paylaşmak değil mi evlilikadam da işe gidiyor, kadın da evde
bu kadar da ezmeye gerek yok sanki adamları ya
Maşallah diyelim yavrunuza ama erkek çocukları daha enerjik olurAaa simdi anladim, kiziniz gitmek istemedigi icin aslinda yoksa siz bence bunu cok dert etmezdiniz. Ama gitmek istememesinin altinda yatan nedeni bulmak lazim. Bu durumu ogretmeniyle konusarak cozeceginize inaniyorum.
Benimki tam 2.5yasinda, asiri merakli ve aktif. Artik yasindan dolayi mi bilmiyorum ama hep biseyler yapalim, bi yerlere gidelim modunda. Kreste surekli bi aktivite yapildigindan hic sıkılmiyor. Pazar gunleri cimnastige yazdirdim sabah oraya gidiyor. Oglen eve gelip uyuyor. Bu sefer uyaninca birkac saat oyaliyorum ama sonra sıkılmaya basliyor, durup durup pazara gidelim markete gidelimSokak cocugu sanki
C.tesi gunune de bi aktivite ariyorum ama artik maddi manevi guc kalmadikres cimnastik derken... ki cumartesi bile ya park tiyatro ya muze ya hayvanat bahcesi ya resim atolyesi gibi yerlere goturuyorum. Enerjisi hic bitmiyor...
yani biri evde diğeri işteyse ben iş bölümünden yanayım.Oldukça yorucu bir işi var.Hem hayatı paylaşmak değil mi evlilik
Bizimki de kreste yapiyor ama yetmiyor yani haftasonu cok sıkılıyor mecbur biseyler yaptiriyorum.Maşallah diyelim yavrunuza ama erkek çocukları daha enerjik olur
Bizim de kreşte jimnastik dersimiz var.
Gitmek istememesinin tek nedeni sabah erkenden uyanmak zorunda olması.
Yol üzerinde değil,ters kalıyor ona.Üstelik tam 8.30 da işyerinde olması gerekiyor.İmza atıyor çünkü,geç kalma lüksü yokyani biri evde diğeri işteyse ben iş bölümünden yanayım.
yol üzerinde olsa bıraksın, siz de kendinizle kalın ama mesafesi varsa o da insan yani
Uyurken sıkılıyormuş kızımBizimki de kreste yapiyor ama yetmiyor yani haftasonu cok sıkılıyor mecbur biseyler yaptiriyorum.
Sizinki uykucuymus. Bi sure aksam erken uyutsaniz belki sabahlari daha erken kalkar. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Teşekkür ederim,bu arada çok hoşsunuzAdamında arabası yokmuş ki yanlış mı anladım farklı bir yönde olan yere adam oraya buraya neden gitsin gelsin kadın evde hem şu araavm de gezin ama spor ilk tercihim olurdu bütçeniz varsa
Kiziniz kac yasinda ve neden tam gun parasi odeyip yarim gun veriyorsunuz? Tam gun niye vermiyorsunuz?Selam kızlar,daha önce buraya yazmıştım.
Kızımı kreşe verdim.8.30da bırakıp,13.00 alıyorum ama artık çok yorucu olmaya başladı.
7.30da evden çıkıyoruz ve metrobüsün çok yoğun olduğu saatler.Kızımı kreşe bıraktıktan sonra tekrar eve dönüyorum.12.00 evden çıkıp kızımı kreşten alıyorum.İki saat evde kalıyorum yani.Kızımı verdiğim kreş,eşimin çalıştığı kurumun kreşi.Yarım gün seçeneği yoktu,tam gün ücret ödüyorum ama cüzi bir miktar.
Eşim kızımı kreşe bırakamıyor,çünkü iş yerine ters kalıyor.Havalar da soğumaya başladı,nasıl olacak bilmiyorum.Kreşin müdürü ‘yarım gün seçeneğimiz yok,kızınızı yarım gün bırakacaksanız uyku odasına bir çocuk daha alacağız’demişti.Zaten kızım öğle uykusuna yatmadığı için erken alıyorum onu.Saat birde uykuya geçiyorlar.Şimdi müdüre kızımı saat ikide alsam demek olmaz.Onu kreşten de almak istemiyorum ama bu şekilde hem kızıma,hem de bana yorucu oluyor.Nasıl yapabilirim
Aslında yorumlarda belirttimKiziniz kac yasinda ve neden tam gun parasi odeyip yarim gun veriyorsunuz? Tam gun niye vermiyorsunuz?
TeşkkürlerTeşekkür ederim,bu arada çok hoşsunuz
Hazirana kadar zamaniniz var bence siz kizinizi tam gune alistirmaya baslayin. Hazirana kadar da sizin de kendinize vaktiniz olur. Ise basladiktan sonra cok daha zor oluyor hayat. Ayni anda tam gune gecis yapip ise baslamayin. Cok kaotik olacaktir.Aslında yorumlarda belirttim
3,5 yaşında kızım öğle uykusunu iki yaşında bıraktı.Kreşte saat birde uykuya geçiyorlar,uyku sorunu yaşayacağımız için bırakmak istemedim.
Haziranda işe başlayacağım,o zaman tam güne döneceğiz kreşte.İşe başlayıncaya kadar kızımla doya doya vakit geçirmek istedim ama yol mesafesini hesaba katmadım
Bu durumu müdürle konuşup,en azından saat üçte alabilir miyim diye soracağım.Simdi gordum kiziniz gitmek istemedigi icin oldugunu. Bence Yavas yavas alistirmaktansa bir sure kizinizla konusup artik tam gun orada olacaksin falan diye. Gonderin. Bu sekilde en azindan gitmeyi ve tam gun orada kalmayi ogrenir. Ilkokula basladiginda ne yapacaksiniz?
Benim ikizler 1.5 yasindalar ve sabah 8de birakip aksam 15:30 da aliyoruz. Bazi gunler agliyorlar ama bir iki dk sonra oyuna daliyorlar geciyor.
Hazirana kadar zamaniniz var bence siz kizinizi tam gune alistirmaya baslayin. Hazirana kadar da sizin de kendinize vaktiniz olur. Ise basladiktan sonra cok daha zor oluyor hayat. Ayni anda tam gune gecis yapip ise baslamayin. Cok kaotik olacaktir.
Bence alabilmeniz mumkun.Bu durumu müdürle konuşup,en azından saat üçte alabilir miyim diye soracağım.