Bana bir akıl verin lütfen 🌸

Bugün kreşin çevresini keşfedeyim
Teşekkür ederim,spor salonu varsa benim için harika olur

Kızım çok sevmiyor kreşi,sabah gitmeyeceğim diye ağlıyor.Bu yüzden zamanla,yavaş yavaş alıştırmak adına yarım gün gönderiyorum.
Kaç yaşında oğlunuz
Aaa simdi anladim, kiziniz gitmek istemedigi icin aslinda yoksa siz bence bunu cok dert etmezdiniz. Ama gitmek istememesinin altinda yatan nedeni bulmak lazim. Bu durumu ogretmeniyle konusarak cozeceginize inaniyorum.
Benimki tam 2.5yasinda, asiri merakli ve aktif. Artik yasindan dolayi mi bilmiyorum ama hep biseyler yapalim, bi yerlere gidelim modunda. Kreste surekli bi aktivite yapildigindan hic sıkılmiyor. Pazar gunleri cimnastige yazdirdim sabah oraya gidiyor. Oglen eve gelip uyuyor. Bu sefer uyaninca birkac saat oyaliyorum ama sonra sıkılmaya basliyor, durup durup pazara gidelim markete gidelim Sokak cocugu sanki
C.tesi gunune de bi aktivite ariyorum ama artik maddi manevi guc kalmadi kres cimnastik derken... ki cumartesi bile ya park tiyatro ya muze ya hayvanat bahcesi ya resim atolyesi gibi yerlere goturuyorum. Enerjisi hic bitmiyor...

Maşallah diyelim yavrunuza ama erkek çocukları daha enerjik olur
Bizim de kreşte jimnastik dersimiz var.
Gitmek istememesinin tek nedeni sabah erkenden uyanmak zorunda olması.

Maşallah diyelim yavrunuza ama erkek çocukları daha enerjik olur
Bizim de kreşte jimnastik dersimiz var.
Gitmek istememesinin tek nedeni sabah erkenden uyanmak zorunda olması.
Bizimki de kreste yapiyor ama yetmiyor yani haftasonu cok sıkılıyor mecbur biseyler yaptiriyorum.
Sizinki uykucuymus. Bi sure aksam erken uyutsaniz belki sabahlari daha erken kalkar. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

yani biri evde diğeri işteyse ben iş bölümünden yanayım.
yol üzerinde olsa bıraksın, siz de kendinizle kalın ama mesafesi varsa o da insan yani
Yol üzerinde değil,ters kalıyor ona.Üstelik tam 8.30 da işyerinde olması gerekiyor.İmza atıyor çünkü,geç kalma lüksü yok

Bizimki de kreste yapiyor ama yetmiyor yani haftasonu cok sıkılıyor mecbur biseyler yaptiriyorum.
Sizinki uykucuymus. Bi sure aksam erken uyutsaniz belki sabahlari daha erken kalkar. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Uyurken sıkılıyormuş kızım
Amin,Allah hep iyilerle karşılaştırsın onları

Adamında arabası yokmuş ki yanlış mı anladım farklı bir yönde olan yere adam oraya buraya neden gitsin gelsin kadın evde hem şu ara avm de gezin ama spor ilk tercihim olurdu bütçeniz varsa

Kiziniz kac yasinda ve neden tam gun parasi odeyip yarim gun veriyorsunuz? Tam gun niye vermiyorsunuz?

Tam gune dondurun, yarim gun secenegi yok diye yazmissiniz ama zaten olsa da size uymuyor.

3.5 yas tam gun kresi kaldırabilir, kizim 3 yasina yeni girdi tam gun gidiyor, cok da mutlu.

Kiziniz kac yasinda ve neden tam gun parasi odeyip yarim gun veriyorsunuz? Tam gun niye vermiyorsunuz?
Aslında yorumlarda belirttim
3,5 yaşında kızım öğle uykusunu iki yaşında bıraktı.Kreşte saat birde uykuya geçiyorlar,uyku sorunu yaşayacağımız için bırakmak istemedim.
Haziranda işe başlayacağım,o zaman tam güne döneceğiz kreşte.İşe başlayıncaya kadar kızımla doya doya vakit geçirmek istedim ama yol mesafesini hesaba katmadım

Simdi gordum kiziniz gitmek istemedigi icin oldugunu. Bence Yavas yavas alistirmaktansa bir sure kizinizla konusup artik tam gun orada olacaksin falan diye. Gonderin. Bu sekilde en azindan gitmeyi ve tam gun orada kalmayi ogrenir. Ilkokula basladiginda ne yapacaksiniz?
Benim ikizler 1.5 yasindalar ve sabah 8de birakip aksam 15:30 da aliyoruz. Bazi gunler agliyorlar ama bir iki dk sonra oyuna daliyorlar geciyor.
Hazirana kadar zamaniniz var bence siz kizinizi tam gune alistirmaya baslayin. Hazirana kadar da sizin de kendinize vaktiniz olur. Ise basladiktan sonra cok daha zor oluyor hayat. Ayni anda tam gune gecis yapip ise baslamayin. Cok kaotik olacaktir.

Bu durumu müdürle konuşup,en azından saat üçte alabilir miyim diye soracağım.

iyi de ilk gunden yolun 1 saat oldugunu bilmiyor muydunuz daha yeni mi ogrendiniz?
ilk daha burayi düşündüğünüzde her sabah kacta evden çıkacağınizi sonra kacta almaya cikacaginizi hesaplamadiniz da mi supriz oldu?
plansiz programsiz ise girince böyle oluyor işte.
en sevmedigim sey..
keske en basindan tam gün diye verseydiniz..çocuğum oglen uyumuyor diye bir sey yok. cocuklar uyumu severler. herkes uyuyorsa o da uyurdu zaten, alişirdi.
ama yarim gun diye anlasmissiniz. size güvenip yeni birini almışlar.
bu saatten sonra yapacak bir sey yok yani gidip geleceksiniz.
ya da bulunduğunuz yerin yakininda ibb kitapçisi, kütüphane, millet bahcesi ya da tatli - rahat koltuklu bir kafe var mi arastirin. cocugu biraktiktan sonra gidin bir kitap okuyun, laptopunuzu da alin dizi film izleyin - online kursa baslayin ya da kahve icip dinlenin. günün kendinize ayirdiginiz saati olsun yarim gun kres saatiniz.
oyalanin bir sekilde..

Bu durumu müdürle konuşup,en azından saat üçte alabilir miyim diye soracağım.
Bence alabilmeniz mumkun.
Bizim kreste sabah saatleri cok yogun geciyor. Kahvalti, sarki saati ve disari parka gitme falan filan. Sonra ogle yemegi ve ardindan uyku.
Uykudan uyandiktan sonra daha rahat bir programlari var ve o saatten sonra herkes cocugunu alabiliyor. Genelliklede saat 3ten sonra. Belki sizinde oyledir. O yuzden bir problem olmaz bence.
Bir diger konuda belki kiziniz ogle uykusuna alisabilir. Bence sabah erken kalkmaya da alismali. Cunku gercekten cok zorlanirsiniz. Ne kadar erken ogrenirlerse o kadar iyi bana gore. Zorunlu ilkokul zamani cok buyuk sorun yasarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…