- 4 Ekim 2012
- 16.174
- 31.568
-
- Konu Sahibi kurklukadin
İnanın kreşten almayı hiç düşünmüyorumKreş önemsiz gibi görünse de çocuğunuzun gelişimi için çok önemli. Bütün olumsuzlukları saymışsınız yollama çocuğu diyenler çıksın da içiniz rahat etsin diye
Eve dönmeyin,biraz yürüyüş spor yapın, bir yerde oturun bir gün simit yiyin bir gün sadece kahve için oyalanın. Kendinize zaman ayırın size de iyi gelecektir.
Haziranda işe başlayacağım ve mecburen tam güne dönecek zaten.Bu süre içinde birlikte vakit geçirebilmek için yarım gün tercih ettim.Aslında saatler yeterli ama dediğim gibi yol yoruyor sadeceBen çocuklarımı yakın ilçeye kurslara götürdüm hep. Dönmeyip beklemek her anlamda daha mantıklı olduğu için öyle yaptım. Her seferinde başka kafede bekledim. Çay içtim, kahve içtim, başka gün eşofman giydim yürüdüm, avm gezdim… kış geleceği için zorlanabilirsiniz ama pes etmeyin. Zaten işe başladığınızda tam gün olacak mecburen, o zaman rahat edeceksiniz. Açıkçası tam güne çevirseniz ikiniz için de daha iyi olur. 3.5 yaşında herkes tam gün başlatıyor zaten. Çocuk için de yol uzun. Gittiğine değmiş olur bari.
E o zaman hazirana kadar her sabah 2 saat yürüyüş yapma fikri de çok zor değil. Sıkıca giyinin yürüyün ne güzel. Her gün farklı bir yere gidin oturun. Hem form tutarsınız hem de kendinize zaman ayırmış olursunuz. Hazirandan sonra çok ararsınız bu günleri emin olun,sizinle aynı yollardan geçmiş biri olarak bunu söyleyebilirim.İnanın kreşten almayı hiç düşünmüyorum
Haklısınız,teşekkür ederimE o zaman hazirana kadar her sabah 2 saat yürüyüş yapma fikri de çok zor değil. Sıkıca giyinin yürüyün ne güzel. Her gün farklı bir yere gidin oturun. Hem form tutarsınız hem de kendinize zaman ayırmış olursunuz. Hazirandan sonra çok ararsınız bu günleri emin olun,sizinle aynı yollardan geçmiş biri olarak bunu söyleyebilirim.
Spor benim hiç aklıma gelmedi,harikasınızBence o saatlere spora yazılırsanız anne kız yaza bomba gibi girersiniz :) Kızınızla gelişmek güzel olabilir.
8.30 kreşe bırakıyorum,orada kahvaltı yapıyor.Sonrasında etkinlik vs oluyor.Ben yerinizde olsam pes etmezdim. Calismiyorsunuz, ne olacak gunun yarisini git gel yapin. Kresin yarim gun kabul etmemesi de ayri sacma geldi bana. Oglen yemek sonrasi diger cocuklar uyurken sizinkini almanizda ne gibi bi sakinca olabilir ki ?
Bizimkinin kresi cuma yarim gun. Ben sabah 9a dogru birakiyorum eve gelip calisiyorum. 12de tekrar cikiyorum eve getirip, banyo yaptirip uyutuyorum. Esim musaitse o aliyor ama yani evlat icin bence herseye deger. Orada mutluysa konu tartismaya kapalidir bence
Ufak bi araba alma sansiniz yok mu ? Gerci metrobusle daha hizli gidersiniz gibime geldi.
Allah nasip ederse araba alma düşüncemiz var ama şimdi değil.Zaten araba alırsak sabah arabayla eşim bırakacak,ben yine öğlen metrobüsle eve gelicem.O saatlerde boş oluyor metrobüs,hem de dediğiniz gibi daha hızlıBen yerinizde olsam pes etmezdim. Calismiyorsunuz, ne olacak gunun yarisini git gel yapin. Kresin yarim gun kabul etmemesi de ayri sacma geldi bana. Oglen yemek sonrasi diger cocuklar uyurken sizinkini almanizda ne gibi bi sakinca olabilir ki ?
Bizimkinin kresi cuma yarim gun. Ben sabah 9a dogru birakiyorum eve gelip calisiyorum. 12de tekrar cikiyorum eve getirip, banyo yaptirip uyutuyorum. Esim musaitse o aliyor ama yani evlat icin bence herseye deger. Orada mutluysa konu tartismaya kapalidir bence
Ufak bi araba alma sansiniz yok mu ? Gerci metrobusle daha hizli gidersiniz gibime geldi.
Tabi karar sizin evladiniz icin en iyisini siz bilirsiniz. Ben size imrendim ya, sahsen oglumla tum haftasonunu birlikte gecirdikten sonra bu sabah okula biraktigim gibi bi hafifleme geldi bana. Cunku asla evde ona yetemiyorum. Siz ne guzel yetebiliyormussunuz.8.30 kreşe bırakıyorum,orada kahvaltı yapıyor.Sonrasında etkinlik vs oluyor.
12.30 yemek yiyorlar,saat birde de uyku odasına geçiyorlar.Ben saat tam birde kızımı alıyorum.
Kreşte çocuklar saat üçe kadar uyuyorlar,sonrasında serbest oyun saati.
Biz bunları evde kızımla yapıyoruz,hem birlikte vakit geçirebilmek için,hem de Allah nasip ederse önünde uzun bir eğitim hayatı olacak.Şimdiden onu okul,kreş gibi yerlerden bıktırmak istemiyorum.
Verdiğimiz kreş çalışan annelere yönelik bir kreş olduğu için yarım gün seçeneği yok
Yetemiyroum aslında ama elimden geleni yapıyorum.Zorlayıcı oluyor ama onların mutlu olabilmesi adına görmezden geliyorumTabi karar sizin evladiniz icin en iyisini siz bilirsiniz. Ben size imrendim ya, sahsen oglumla tum haftasonunu birlikte gecirdikten sonra bu sabah okula biraktigim gibi bi hafifleme geldi bana. Cunku asla evde ona yetemiyorum. Siz ne guzel yetebiliyormussunuz.
Kreşe çok yakın bir avm var.Evde kahvemi yapıp,kitap vs okurum.Yakınlarda spor salonu varsa eğer haftada üç gün oraya giderim diye düşünüyorum şu anben sizin yerinizde olsam her gün beklerdim , bir gün kafede bir gün kitapçıda kitap seçerdim , bir gün Avm gezerdim , bir gün bomboş oturup etrafı izlerdim , bir gün kitap okurdum , bir gün yürüyüş yapardım, bence çok iyi bişey en azından size de aktivite olmuş oluyor böyle böyle değerlendirin örnekler çoğaltılabilir yaşamınıza göre
her gün işte kendinize vakit ayırmış oldunuz gün gün de değiştirirsiniz sıkılmazsınız daKreşe çok yakın bir avm var.Evde kahvemi yapıp,kitap vs okurum.Yakınlarda spor salonu varsa eğer haftada üç gün oraya giderim diye düşünüyorum şu an
Teşekkür ederim ilginiz içinher gün işte kendinize vakit ayırmış oldunuz gün gün de değiştirirsiniz sıkılmazsınız da
Benim sinirlerim bozuluyor sabir ceke ceke bi hal oluyorum. O yuzden en iyisi kres ve zaten cok seviyor. Sabah aksam okula gidicem. Surekli arkadaslarindan ogretmenlerinden bahsediyor o yuzden evde kendimi hirpalamama gerek yok ama evde vakit gecirebilene helal olsun diyorum. Ben de o sabir yok :)Yetemiyroum aslında ama elimden geleni yapıyorum.Zorlayıcı oluyor ama onların mutlu olabilmesi adına görmezden geliyorum
Azıcık erken çıkacak prenses gibi davranmayın şu erkeklere yaEşimin çalıştığı kurum farklı semtte
Kızım çok sevmiyor kreşi,sabah gitmeyeceğim diye ağlıyor.Bu yüzden zamanla,yavaş yavaş alıştırmak adına yarım gün gönderiyorum.Benim sinirlerim bozuluyor sabir ceke ceke bi hal oluyorum. O yuzden en iyisi kres ve zaten cok seviyor. Sabah aksam okula gidicem. Surekli arkadaslarindan ogretmenlerinden bahsediyor o yuzden evde kendimi hirpalamama gerek yok ama evde vakit gecirebilene helal olsun diyorum. Ben de o sabir yok :)
Araba sizi cok hafifletir. Oglumun sinifinda uzaktan gelen biri var. Sabah baba ise giderken birakiyor. Sonra anne gelip aliyor.