- 28 Aralık 2012
- 1.949
- 2.278
-
- Konu Sahibi kurklukadin
Her gün alışveriş yapamam kiKreşin yakınlarında bekleyin, işlerinizi halledin, alışverişinizi falan yapın, kızınızı alıp dönün.
Ya da kurum kreşinden vazgeçip evinize yakın başka bir kreşe yarım gün verin çocuğu.
Kızınız kaç yaşında neden tam gün vermediniz? Böyle çok yorucu size de çocuğa da gerçekten. Tam gün verip siz de çalışabilirsiniz veya başka kreşe verebilirsiniz evinize yakın. Maddi olarak zorlar mı bilemem tabi de. Şimdi havalar tam soğumadi yağmur çamur nasıl yapacaksınız metrobüsle. Allah yardımcıniz olsunSelam kızlar,daha önce buraya yazmıştım.
Kızımı kreşe verdim.8.30da bırakıp,13.00 alıyorum ama artık çok yorucu olmaya başladı.
7.30da evden çıkıyoruz ve metrobüsün çok yoğun olduğu saatler.Kızımı kreşe bıraktıktan sonra tekrar eve dönüyorum.12.00 evden çıkıp kızımı kreşten alıyorum.İki saat evde kalıyorum yani.Kızımı verdiğim kreş,eşimin çalıştığı kurumun kreşi.Yarım gün seçeneği yoktu,tam gün ücret ödüyorum ama cüzi bir miktar.
Eşim kızımı kreşe bırakamıyor,çünkü iş yerine ters kalıyor.Havalar da soğumaya başladı,nasıl olacak bilmiyorum.Kreşin müdürü ‘yarım gün seçeneğimiz yok,kızınızı yarım gün bırakacaksanız uyku odasına bir çocuk daha alacağız’demişti.Zaten kızım öğle uykusuna yatmadığı için erken alıyorum onu.Saat birde uykuya geçiyorlar.Şimdi müdüre kızımı saat ikide alsam demek olmaz.Onu kreşten de almak istemiyorum ama bu şekilde hem kızıma,hem de bana yorucu oluyor.Nasıl yapabilirim
Oturun bir kahve için o zamanHer gün alışveriş yapamam kievimin yakınlarında yarım gün kreş 14 bin
3,5 yaşında.Haziranda başlayacağım işe.Kızınız kaç yaşında neden tam gün vermediniz? Böyle çok yorucu size de çocuğa da gerçekten. Tam gün verip siz de çalışabilirsiniz veya başka kreşe verebilirsiniz evinize yakın. Maddi olarak zorlar mı bilemem tabi de. Şimdi havalar tam soğumadi yağmur çamur nasıl yapacaksınız metrobüsle. Allah yardımcıniz olsun
3,5 yaşında şu ankızınız kaç yaşında tam gün verin kreşe
Yaşı uygunsa tam güne dönmekten başka çare yok gibi duruyor. Servis yok mu acep ulaşım için kreşteSelam kızlar,daha önce buraya yazmıştım.
Kızımı kreşe verdim.8.30da bırakıp,13.00 alıyorum ama artık çok yorucu olmaya başladı.
7.30da evden çıkıyoruz ve metrobüsün çok yoğun olduğu saatler.Kızımı kreşe bıraktıktan sonra tekrar eve dönüyorum.12.00 evden çıkıp kızımı kreşten alıyorum.İki saat evde kalıyorum yani.Kızımı verdiğim kreş,eşimin çalıştığı kurumun kreşi.Yarım gün seçeneği yoktu,tam gün ücret ödüyorum ama cüzi bir miktar.
Eşim kızımı kreşe bırakamıyor,çünkü iş yerine ters kalıyor.Havalar da soğumaya başladı,nasıl olacak bilmiyorum.Kreşin müdürü ‘yarım gün seçeneğimiz yok,kızınızı yarım gün bırakacaksanız uyku odasına bir çocuk daha alacağız’demişti.Zaten kızım öğle uykusuna yatmadığı için erken alıyorum onu.Saat birde uykuya geçiyorlar.Şimdi müdüre kızımı saat ikide alsam demek olmaz.Onu kreşten de almak istemiyorum ama bu şekilde hem kızıma,hem de bana yorucu oluyor.Nasıl yapabilirim
Servis var ama çalışan anne zorunluluğu var servisteYaşı uygunsa tam güne dönmekten başka çare yok gibi duruyor. Servis yok mu acep ulaşım için kreşte
Kreşten alma gibi bir hata yapmak istemiyorum.En ufak bir zorlukta pes etmemeye öğretmek adınaOturun bir kahve için o zaman
Yani seçenekleriniz belli; ya düzen olduğu gibi devam edecek ya orda bekleyeceksiniz ya da kreşi değiştireceksiniz. Çocuğu kreşten alma söz konusu olmamalı bence o yüzden bunu eklemiyorum bile. Bu üç seçenek dışında seçeneğiniz yok.
Valla zor istanbulda bu süreç hele de metrobüs ile daha yağmur çamur sezonu gelecek bir de. Bilemedim ki nasıl olsa. İki üç gün tam gitse 1-2 gün göndermesen mi acabaServis var ama çalışan anne zorunluluğu var serviste
Hemen tam gün verin tek çözüm bu sizin için. Yaşı da tam güne uygun. Benim küçük kızım 33 aylıkken gidecek çünkü ise dönmek zorundayim iznim bitiyor. Büyük kızım 2.5 yaşında tam gün gitti. Hiçbir sorun yaşamadım çok şükür. Yaşı da uygun sizin ne güzel. Dert etmeyin birkaç ay da siz kafa dinleyin3,5 yaşında.Haziranda başlayacağım işe.
Şimdi kreşe adapte olsun,birlikte de zaman geçirelim diye yarım gün olsun istedim.
Bugün öğretmeniyle konuşacağım umarım bir çözüm buluruz.Saat üçte alsam yine iyi olur benim içinValla zor istanbulda bu süreç hele de metrobüs ile daha yağmur çamur sezonu gelecek bir de. Bilemedim ki nasıl olsa. İki üç gün tam gitse 1-2 gün göndermesen mi acaba
İşte ben kafa dinleyeyim düşüncesinde olmadım.Zaten işe başlayacağım o sürece kadar birlikte de vakit geçirelim diye düşündüm ama her şeyi hesaba katmadım maalesefHemen tam gün verin tek çözüm bu sizin için. Yaşı da tam güne uygun. Benim küçük kızım 33 aylıkken gidecek çünkü ise dönmek zorundayim iznim bitiyor. Büyük kızım 2.5 yaşında tam gün gitti. Hiçbir sorun yaşamadım çok şükür. Yaşı da uygun sizin ne güzel. Dert etmeyin birkaç ay da siz kafa dinleyin
Eşimin çalıştığı kurum farklı semtteBabası bıraksın siz alın...zaten kurumun kreşiymiş, kurumda çalışan anneler bırakıyorlar da eşinize niye ters geliyor
Olabilir sen de farklı semte gidiyorsun acımıyor mu sanaEşimin çalıştığı kurum farklı semtte