Bana bir akıl verin lütfen 🌸

kurklukadin

Samimiyetsiz samimiyetler…
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
1.949
2.278
Selam kızlar,daha önce buraya yazmıştım.
Kızımı kreşe verdim.8.30da bırakıp,13.00 alıyorum ama artık çok yorucu olmaya başladı.

7.30da evden çıkıyoruz ve metrobüsün çok yoğun olduğu saatler.Kızımı kreşe bıraktıktan sonra tekrar eve dönüyorum.12.00 evden çıkıp kızımı kreşten alıyorum.İki saat evde kalıyorum yani.Kızımı verdiğim kreş,eşimin çalıştığı kurumun kreşi.Yarım gün seçeneği yoktu,tam gün ücret ödüyorum ama cüzi bir miktar.
Eşim kızımı kreşe bırakamıyor,çünkü iş yerine ters kalıyor.Havalar da soğumaya başladı,nasıl olacak bilmiyorum.Kreşin müdürü ‘yarım gün seçeneğimiz yok,kızınızı yarım gün bırakacaksanız uyku odasına bir çocuk daha alacağız’demişti.Zaten kızım öğle uykusuna yatmadığı için erken alıyorum onu.Saat birde uykuya geçiyorlar.Şimdi müdüre kızımı saat ikide alsam demek olmaz.Onu kreşten de almak istemiyorum ama bu şekilde hem kızıma,hem de bana yorucu oluyor.Nasıl yapabilirim

Her gün alışveriş yapamam ki evimin yakınlarında yarım gün kreş 14 bin

Kızınız kaç yaşında neden tam gün vermediniz? Böyle çok yorucu size de çocuğa da gerçekten. Tam gün verip siz de çalışabilirsiniz veya başka kreşe verebilirsiniz evinize yakın. Maddi olarak zorlar mı bilemem tabi de. Şimdi havalar tam soğumadi yağmur çamur nasıl yapacaksınız metrobüsle. Allah yardımcıniz olsun

Her gün alışveriş yapamam ki evimin yakınlarında yarım gün kreş 14 bin
Oturun bir kahve için o zaman

Yani seçenekleriniz belli; ya düzen olduğu gibi devam edecek ya orda bekleyeceksiniz ya da kreşi değiştireceksiniz. Çocuğu kreşten alma söz konusu olmamalı bence o yüzden bunu eklemiyorum bile. Bu üç seçenek dışında seçeneğiniz yok.

3,5 yaşında.Haziranda başlayacağım işe.
Şimdi kreşe adapte olsun,birlikte de zaman geçirelim diye yarım gün olsun istedim.

Yaşı uygunsa tam güne dönmekten başka çare yok gibi duruyor. Servis yok mu acep ulaşım için kreşte

Kreşten alma gibi bir hata yapmak istemiyorum.En ufak bir zorlukta pes etmemeye öğretmek adına

3,5 yaşında.Haziranda başlayacağım işe.
Şimdi kreşe adapte olsun,birlikte de zaman geçirelim diye yarım gün olsun istedim.
Hemen tam gün verin tek çözüm bu sizin için. Yaşı da tam güne uygun. Benim küçük kızım 33 aylıkken gidecek çünkü ise dönmek zorundayim iznim bitiyor. Büyük kızım 2.5 yaşında tam gün gitti. Hiçbir sorun yaşamadım çok şükür. Yaşı da uygun sizin ne güzel. Dert etmeyin birkaç ay da siz kafa dinleyin

Valla zor istanbulda bu süreç hele de metrobüs ile daha yağmur çamur sezonu gelecek bir de. Bilemedim ki nasıl olsa. İki üç gün tam gitse 1-2 gün göndermesen mi acaba
Bugün öğretmeniyle konuşacağım umarım bir çözüm buluruz.Saat üçte alsam yine iyi olur benim için

İşte ben kafa dinleyeyim düşüncesinde olmadım.Zaten işe başlayacağım o sürece kadar birlikte de vakit geçirelim diye düşündüm ama her şeyi hesaba katmadım maalesef

Kreş önemsiz gibi görünse de çocuğunuzun gelişimi için çok önemli. Bütün olumsuzlukları saymışsınız yollama çocuğu diyenler çıksın da içiniz rahat etsin diye

Eve dönmeyin,biraz yürüyüş spor yapın, bir yerde oturun bir gün simit yiyin bir gün sadece kahve için oyalanın. Kendinize zaman ayırın size de iyi gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…