- 21 Mayıs 2024
- 104
- 33
- 33
- Konu Sahibi umudayolculuk6155
Arkadaşlar merhaba buraya daha önce yaşadığım kimyasal gebelikler için yazmıştım şuan çok önemli başka sorunum var evliliğim ile ilgili herşey çok güzeldi eşimle hiçbir sorunum yok normalde ben 4 senedir eşimin ailesiyle yaşıyorum kayınpederim yatalak hasta evleri müteahhite verildi bizimle yaşıyorlar yapılana kadar zaten onlar bize geldikten sonra oldu herşey ben elimden geleni yapıyorum hasta babalarıyla ilgileniyorum ama görümcemler yeğenler git gel hep benim onlara kötü davranıyormuşum gibi hissettirdiler eşime ve eşim dün bana kafası güzelken kendinde değilken 3 kere boşol dedi ama sonrasında çok ağladı seviyorum seni diye şmdi inadından ayrılmak istiyor ben bunu yaptım herkese de söylerim lafımı yersem gurursuz olcam diyor ama ayrılsakta seni göndermem evden çocuğumuz için devam ederiz diyor bende madem öyle niye ayrılıyorsun diyorum lafımı yemem diyor ben ne yapacağımı bilmiyorum eşimi seviyorum ama ben kötü oldum ailesi eşini doldurdun aramızı bozdun modunda şuan ama asla öyle bişey yapmadım benm kalbim çok kırıldı yine de sustum geldiler gittiler hizmetlerini yaptım ama yine kötü oldum nasıl davranmalıyım eşimin değerimi yeniden anlayıp bu düşünceden vazgeçmesi için ve sarhoşluk anında kendinde değilken boşol demesi geçerli olur mu nikahımız düşmüş müdür