Katılıyorum.. evlilik öncesi sevişmiyorsunuz ama onun dışında sürtünmeye bile varan ön sevişmeyi sonuna kadar yaşıyorsunuz. Adam azar tabi bu durumda ne yapsın duvara tırmanır... Ben evlilik dışı cinselliğe karşıyım ve hatta öpüşmek vb. gibi şeyleri de hiç yaşamadım, herşey zamanında güzel diyip sabrettim. Bakireyim de ama bu zar meselesi değilki. evlenince 1-2 damla kan mı tertemiz yapar sizi? Yapmayın arkadaşlar bu kendinize hakarettir ya. O adamla ilişkiye girmedin tamam ama dokundun, haz aldınız birlikte. Tamam olay budur yani... Birtek o iş olmadı. Başkasıyla evlenseniz onun yüzüne bakıp senden başkasına dokunmadım, öpmedim diyebilir misin? Hayır... Ama olsun ya ne olacak bakiresin ya problem yok.
Burda kızlara kızıyoruz ama bakire değil diye sevdiğini terkeden hatta öldüren onlarca şeref yoksunu var. Onlara müstahak aslında. Konu sahibi yorumum tam olarak sana değildi, bu yoruma katıldığımı belirtmek istedim.
KİME NE Kİ?
bir insanın sevgilisiyle öpüşüp öpüşmediğinden, sevişip sevişmediğinden, ön sevişme yaşayıp yaşamadığından, bakire olup olmadığından??
böyle konularda kişinin kendinden başka kimsenin söz hakkı olduğuna inanmıyorum!
yorumları okuyamadım fakat, ilerde evlendiğinizde hamile olduğunuzda, onunla birlikte olamadığında ihtiyacımı karşılayamıyosun deyip tekrar genel eve gitmeyeceğinden emin olamazsınız..
burda çok okuduk, böyle durumları..
iyi de hamilelik 5 seneden fazla sürmüyor ki:..
Sen tavrında net olmaya devam et.
Belki de blöf yaptı baktı düşmedin.
Böyle bir şeyi neden talep eder ki erkekler anlamıyorum ne alakası var git evinde ne yaparsan yap.
Niye gelip kıza kendini suçlu hissetmesi için elinden geleni yapıyorsun ki?
Yok arkadaşım sen en güzelini yapmışsın.
Evleneceğinizin ne garantisi var ki? Senden böyle bir şeyi istiyor.
Canım benden böyle bişey istemedi. O bana sadece sordu , burda benim tek hatam onun bana sorduğuna çekip gitmekle karşılık vermek oldu. Yani ben uygun bir dille kırmadan anlatsaydım iş bu duruma gelmezdi biliyorum. Sizlere yalan söyleyemem kendimi aklayamam. Bana ilk dediği laf şu oldu. Ben köpekmiğimki arkanı sönüp çekip gittin. Bunca seneden beri seni zorlamadım bu saatten sonramı zorlıcam dedi. Yani ona göre benim en büyük hatam hayır olmaz demem yerine arkamı dönüp onu adam yerine koymadan çekip gitmemmiş.
Zaten o yüzden kendimi bukadar suçluyorum.
Evlilik konusundada yarın iste hemen evlenelim diyor. Ben okulum sebebiyle evlenme taraftarı olmadım. Hani belki evlendikten sonra derslerime çalışmam zor olur diye.
Belki zor bir soru olcak ama sormak istiyorum içinizde daha önce budurumu yaşamış ve affetmiş kimse varmı?
Daha sonraki günlerdeki duygularını çok merak ediyorum.
Selam arkadaşlar dünden beri forum üyeliğimin kabul edilmesini bekledim.
Ben hemen derdime geçiğim ve sizlerden fikir almaya geldim.
5 yılı aşkın süredir bir ilişki yaşıyorum.Erkek arkadaşımın ve benim ilk ciddi ilişkilerimiz.Geçen ay erkek arkadaşım benimle bişeyler yaşamak istediğini söyledi ve ben onu katı bir dille red ettim.Hatta objektif olmam gerekirse tepkim gayet sert oldu öpmesine dahi izin vermeyip ohalde yanından ayrıldım.
Bundan sonra bana karşı acayip soğuklaşmaya başladı.
Ne olduysa bundan sonra oldu ve 9 gün önce hayatında ilk defa genel eve gittiğini öğrendim.Ben onu çok iyi tanıyan biri olarak böyle bir yere gittiğini zaten hissettim.Biraz kaba olucak ancak ( Masturbasyondan ) nefret eden biri ve nefret ettiğini rahatlayamadığını bana defalarca söyledi.
Neden gittiğini sorduğumda suçun bende olduğunu , arkamı dönüp çekip gitmemin yanlış olduğunu ilişki yaşamak istemesem bile en azından yardımcı olup rahatlatmasını sağlamam gerektiğini söyledi.Kısaca suçu üstüme attı. Ancak tiksindiğini ve hoşuna gitmediğini iğrenç biryer olduğunu ve asla bundan sonra gitmeyeceğini söyledi.(Yemin etti). Tabi ben ayrıldım kabullenemedim.
Şuan herşeyin düzelceğini söylüyor ve asla böyle bişey yapmıycağını tekrar ediyor. Okulum olduğu için evlenmeyi düşünmüyorum.Ama şimdi hadi yarın evlenelim desem itiraz dahi etmez.Beni seviyor buna eminim o konuda şüpem yok ama neden bunu bana yaptı anlayamıyorum.
Bana bir akıl verin bu bir aldatılmakmıdır. Affetmelimiyim?
Vay be, öpusmemek insani tertemizmi yapar? Daha iyi bir insan, bir es mi yapar? Siz evlilik öncesi cinsel iliskiye karsi olabilirsiniz, fakat herkes ayni düsünceyi paylasmak zorunda degil. Simdi konu sahibi sürtündü diyemi "pis" oluyor? Cokmu gurur kaynagi hayatinda öpüsmemek? Siz bunun ile gurur duyabilirsiniz ama dedigim gibi, herkez öyle degil. Siz soruyorsunuz bir damla kanmi insani temiz yapar diye, bende o zaman sizi soruyorum, öpusmemekmi insani temiz yapar? Ki kaldi burda temizlik nedirki? Ve niye bu kadar önemli? O dediginiz temizlik kisilik, karakterden dahami önemli?
Son yazdigini anliyamadim. Sevgilisi bakire degil diye terk eden insanlara hakmi veriyorsunuz?
Koskoca yazıda öpüşmemek temiz olmaktır özetini mi çıkardınız bravo. İlla uzun uzun açıklamam mı gerekiyor?
Kendi düşüncem bu yönde herkesi öyle düşünmeye zorlamıyorum ben. Ben dinî düşünüyorum ve evet dinimizce evlilik öncesi yakınlaşmalar haram. Açın bakın Allah, Peygamber nikah dışı her şehvetli olayı Zina saymıştır. Çünkü insanız, toplumun bir parçasıyız. Allah'a iman ediyoruz (Müslümanlar olarak). Bu toplumda kabul görmeyen, özellikle kadının hatasını arayan bir düşünce yapısı var. (Aynı düşünce erkekleri de kapsasaydı daha iyi olurduk toplumca.) Kendine saygısı olan insan topluma ters düşen olguları yapıp kendini küçük düşürmemeli. Özellikle kadınlar çok daha dikkatli olmalı, hatamız aranıyor. Tabii ki bu toplumun güzel bir iş yaptığını göstermiyor, çok karşıyım buna. Kadın erkek ikisi de eşittir ve günahları kendine aittir. İnsan hem Allah'ın hem toplumun gözünde değerini düşürücü şeyler yapmamalı diye düşünüyorum. Yani kendini korumalı.
Allah aşkına bir düşünün, bekarsınız ve bedeninize o şekilde öpüp vs. dokundu sevgilim dediğiniz kişi. Tabii ki hiç yapmayanla yapan bir olamaz. Peki bu güzel bişey mi? Yani insanın vicdanı rahat olur mu bunu yapınca? Meşru olmayan birşey nasıl mutluluk verir?
Nikâh olunca o meşrudur ve Allah bile her yakınlığı serbest kılıyor, hatta helal kılıp buna sevap veriyor. Sabretmek nikaha kadar bu kadar mı zor? Öpüşmeden, sürtünmeden yaşayamaz mı kimse? Peki sevgili ne? Helalin değil o kesin. Haram birinin şehvetle dokunduğu ten temiz mi?
Kimse üstüne alınmasın ama ben bu dine iman ettim ve onun emri bu yönde.
Ben cinselliğin sadece meşru olan yönünü savunuyorum. Ki ön sevişme aşamaları da buna dahil. Konu sahibine pis demiyorum ama bana göre hata yapmış. Ayrıca karakteri öne sürüp çarpık ilişkileri masum göstermeyin lütfen. Size göre masum olan öpücük, utancınızı alır götürür, ilişkiye başlangıç olur zamanla. Tıpkı küçük bir kıvılcımın tüm evi sarması gibi. Kastettiğim buydu. Kadın erkek başbaşa kalınca tehlikeli oluyorlar :) Allah razı değil buna. Ben öpüşmedim derken temizim demedim, örnek verdim yani olmayınca da oluyor, erkeği en özelinize sokmayın diyorum. Bu hazlar yanlış hazlar. Herşeyin zamanı var bu sabırsızlık niye ya? Neyse. Kız değil diye sevdiğini bırakanı asla desteklemem, kendi bakirse bişey diyemem. el değmemiş erkek zaten el değmemiş kızı hakeder. (Benim de 1 sevgilim oldu hayatta o yüzden benim de yüzüme vurulsa bu atıyorum hiç sevgilisi olmamış bir eş tarafından, hakettim derim. Sabretmedim çünkü çocuk yaşta sevgili edindim lazımmış gibi. Kendini temiz mi ilan ediyorsun demeyin diye söyledim. Yoksa günahım çoktur aklayamam ama zinaya yaklaşmam yoktur.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?