Başka bir ilişki yaşadıysa demekki seni sevmiyor dedi bazı arkadaşlar.
Sizce beni ailesiyle , çevresiyle, arkadaşlarıyla tanıştırırmıydı. Maç olduğu zaman bize gel ailecek izleyelim diyor her maç günü. Gel hemen evlenelim evlendikten sonrada okuyabilirsin dedi bana. Ben nasıl bir komplonun içindeyim
hmmm ...tamam....
e neyine yetmiyormuş....
Sen belli ki affedeceksin.
Bile bile kendini ateşe atmak istiyorsan at.
Ama unutma her ne olursa olsun ortada bir gerçek var.
Seninle birlikteyken başka bir kadınla cinsellik yaşadı...
Yetiyordu bacım. Ama işte deminde dediğim gibi zevkinin zirvesinde onu o halde bırakıp eve geldim sinirlendiğim için. İşte ne olduysa ondan sonra oldu.Ertesi gün buluşmamızda inanılmaz soğuktu. Sen beni adam yerine koymadan çekip gittin bunu unutmıcam dedi bana.
Tabi ben o anda önemsemedim ama geçer unutur dedim. Gün geçtikçe o soğukluk devam etti.İşte tam o soğukluk esnasında gitmiş genelevine. Sonra aramız düzeldi eskisi gibi mutlu olduk.. ama sonra bu mevzuyu öğrendim işte.
ben sizleri anlayamıyorum. bunu yaşıyorsunuuz bir tek şey kalıyor. sadece bakireliği korumak. ama bana göre bakirelik sizde gitmiş. sadece zar kalmış. bence bunu yapıp sonuna kadar gitmemek çok yanlış. ondan ayrılırsam başkası beni bakire kabul etsin olayı bu,ama gerçekten çok çok yanlış.Aklına ne geldiki bilemedim. Sürtünme, okşama vesaireden bahsettim ben.
Siz sanki affetmek iistiyorsunuz gibi geldi bana.
Kendi adima konusayim boyle bir seyi -buyuk konusmayi sevmem ama- asla kaldiramam. Bana acizlik gibi geliyor geneleve basvurmak. Bu kadar mi iradesiz, ustelik onu seven deger veren bir sevgilisi varken... Masturbasyonu sevmiyorsa hicbir seyi tercih etmesin, masturbasyon yapmadigi icin oleni daha duymadim. Bence bunlar sizinle olabilmek icin uretilmis bahaneler ya, neyse...
ben sizleri anlayamıyorum. bunu yaşıyorsunuuz bir tek şey kalıyor. sadece bakireliği korumak. ama bana göre bakirelik sizde gitmiş. sadece zar kalmış. bence bunu yapıp sonuna kadar gitmemek çok yanlış. ondan ayrılırsam başkası beni bakire kabul etsin olayı bu,ama gerçekten çok çok yanlış.
Yoksa sadece kafamı kurcalağan kısım şu.
Şimdi ben ilişki yaşamak istemiyorum, oda mas... yapamıyor. Cinsellik hakkındada bilgiye pek sahip değilim. Yani böyle bir durumda geneleve gitmekten başka bir yol varmı o kısmı bulamıyorum.
ben sizleri anlayamıyorum. bunu yaşıyorsunuuz bir tek şey kalıyor. sadece bakireliği korumak. ama bana göre bakirelik sizde gitmiş. sadece zar kalmış. bence bunu yapıp sonuna kadar gitmemek çok yanlış. ondan ayrılırsam başkası beni bakire kabul etsin olayı bu,ama gerçekten çok çok yanlış.
Katılıyorum.. evlilik öncesi sevişmiyorsunuz ama onun dışında sürtünmeye bile varan ön sevişmeyi sonuna kadar yaşıyorsunuz. Adam azar tabi bu durumda ne yapsın duvara tırmanır... Ben evlilik dışı cinselliğe karşıyım ve hatta öpüşmek vb. gibi şeyleri de hiç yaşamadım, herşey zamanında güzel diyip sabrettim. Bakireyim de ama bu zar meselesi değilki. evlenince 1-2 damla kan mı tertemiz yapar sizi? Yapmayın arkadaşlar bu kendinize hakarettir ya. O adamla ilişkiye girmedin tamam ama dokundun, haz aldınız birlikte. Tamam olay budur yani... Birtek o iş olmadı. Başkasıyla evlenseniz onun yüzüne bakıp senden başkasına dokunmadım, öpmedim diyebilir misin? Hayır... Ama olsun ya ne olacak bakiresin ya problem yok.
Burda kızlara kızıyoruz ama bakire değil diye sevdiğini terkeden hatta öldüren onlarca şeref yoksunu var. Onlara müstahak aslında. Konu sahibi yorumum tam olarak sana değildi, bu yoruma katıldığımı belirtmek istedim.
Selam arkadaşlar dünden beri forum üyeliğimin kabul edilmesini bekledim.
Ben hemen derdime geçiğim ve sizlerden fikir almaya geldim.
5 yılı aşkın süredir bir ilişki yaşıyorum.Erkek arkadaşımın ve benim ilk ciddi ilişkilerimiz.Geçen ay erkek arkadaşım benimle bişeyler yaşamak istediğini söyledi ve ben onu katı bir dille red ettim.Hatta objektif olmam gerekirse tepkim gayet sert oldu öpmesine dahi izin vermeyip ohalde yanından ayrıldım.
Bundan sonra bana karşı acayip soğuklaşmaya başladı.
Ne olduysa bundan sonra oldu ve 9 gün önce hayatında ilk defa genel eve gittiğini öğrendim.Ben onu çok iyi tanıyan biri olarak böyle bir yere gittiğini zaten hissettim.Biraz kaba olucak ancak ( Masturbasyondan ) nefret eden biri ve nefret ettiğini rahatlayamadığını bana defalarca söyledi.
Neden gittiğini sorduğumda suçun bende olduğunu , arkamı dönüp çekip gitmemin yanlış olduğunu ilişki yaşamak istemesem bile en azından yardımcı olup rahatlatmasını sağlamam gerektiğini söyledi.Kısaca suçu üstüme attı. Ancak tiksindiğini ve hoşuna gitmediğini iğrenç biryer olduğunu ve asla bundan sonra gitmeyeceğini söyledi.(Yemin etti). Tabi ben ayrıldım kabullenemedim.
Şuan herşeyin düzelceğini söylüyor ve asla böyle bişey yapmıycağını tekrar ediyor. Okulum olduğu için evlenmeyi düşünmüyorum.Ama şimdi hadi yarın evlenelim desem itiraz dahi etmez.Beni seviyor buna eminim o konuda şüpem yok ama neden bunu bana yaptı anlayamıyorum.
Bana bir akıl verin bu bir aldatılmakmıdır. Affetmelimiyim?
tabiki affetmelisin..bu bence aldatmak değil..reddetmişsin bana göre çok doğal tabi reddetmen..o da erkek yani biraz da onu anlamaya çalışsan..ya seni aldatsaydı gerçek anlamda..bana göre bu aldatma değil..evli olmadığı sürece ve de kız arkadaşıyla ilişki yaşayamadığı sürece bir erkeğin genel eve gitmesi kadar doğal bir şey yok..bence affetmelisin..
Evet bu konuda hakkını yiyemem arada böyle takılıyor bana hadi çocuk yapalım diye ama tabi şakasına. Beni hiç zorlamadı istemezsen olmaz dedi bu konuda 5 yıl boyunca sıkıntım olmadı.
Az önce aradı konuştuk seni birdaha asla görmek istemiyorum herşey bitti beni sil dedim.İlk defa 5 yıldan beri ağladığına şahit oldum.
( Normalde içmez düğünleri vardı ) Çok içmiştim evli bir abi vardı o götürdü önümü bile göremiyordum ertesi gün çok pişman oldum dedi.
Evli abinin karısı duysa ne yaparsa bende şuan onu yapıyorum ve senden ayrılıyorum dedim.Bir hata yaptım affet büyüklük sende kalsın birdaha asla olmıcak ne istersen kabulum dedi.Çok üzülüyorum gerçekten ama içimden başka bişey yapmak şuan için gelmiyor.Affetmeyi gururuma yediremiyorum. Ayrılmakta çok zoruma gidiyor ne yapcam bilmiyorum.
selam arkadaşlar dünden beri forum üyeliğimin kabul edilmesini bekledim.
5 yılı aşkın süredir bir ilişki yaşıyorum.erkek arkadaşımın ve benim ilk ciddi ilişkilerimiz.geçen ay erkek arkadaşım benimle bişeyler yaşamak istediğini söyledi ve ben onu katı bir dille red ettim.hatta objektif olmam gerekirse tepkim gayet sert oldu öpmesine dahi izin vermeyip ohalde yanından ayrıldım.
Ne olduysa bundan sonra oldu ve 9 gün önce hayatında ilk defa genel eve gittiğini öğrendim.ben onu çok iyi tanıyan biri olarak böyle bir yere gittiğini zaten hissettim.biraz kaba olucak ancak ( masturbasyondan ) nefret eden biri ve nefret ettiğini rahatlayamadığını bana defalarca söyledi.
Neden gittiğini sorduğumda suçun bende olduğunu , arkamı dönüp çekip gitmemin yanlış olduğunu ilişki yaşamak istemesem bile en azından yardımcı olup rahatlatmasını sağlamam gerektiğini söyledi.kısaca suçu üstüme attı. Ancak tiksindiğini ve hoşuna gitmediğini iğrenç biryer olduğunu ve asla bundan sonra gitmeyeceğini söyledi.(yemin etti). Tabi ben ayrıldım kabullenemedim.
şuan herşeyin düzelceğini söylüyor ve asla böyle bişey yapmıycağını tekrar ediyor. Okulum olduğu için evlenmeyi düşünmüyorum.ama şimdi hadi yarın evlenelim desem itiraz dahi etmez.beni seviyor buna eminim o konuda şüpem yok ama neden bunu bana yaptı anlayamıyorum.
Selam arkadaşlar dünden beri forum üyeliğimin kabul edilmesini bekledim.
5 yılı aşkın süredir bir ilişki yaşıyorum.Erkek arkadaşımın ve benim ilk ciddi ilişkilerimiz.Geçen ay erkek arkadaşım benimle bişeyler yaşamak istediğini söyledi ve ben onu katı bir dille red ettim.Hatta objektif olmam gerekirse tepkim gayet sert oldu öpmesine dahi izin vermeyip ohalde yanından ayrıldım.
Ne olduysa bundan sonra oldu ve 9 gün önce hayatında ilk defa genel eve gittiğini öğrendim.Ben onu çok iyi tanıyan biri olarak böyle bir yere gittiğini zaten hissettim.Biraz kaba olucak ancak ( Masturbasyondan ) nefret eden biri ve nefret ettiğini rahatlayamadığını bana defalarca söyledi.
Neden gittiğini sorduğumda suçun bende olduğunu , arkamı dönüp çekip gitmemin yanlış olduğunu ilişki yaşamak istemesem bile en azından yardımcı olup rahatlatmasını sağlamam gerektiğini söyledi.Kısaca suçu üstüme attı. Ancak tiksindiğini ve hoşuna gitmediğini iğrenç biryer olduğunu ve asla bundan sonra gitmeyeceğini söyledi.(Yemin etti). Tabi ben ayrıldım kabullenemedim.
Şuan herşeyin düzelceğini söylüyor ve asla böyle bişey yapmıycağını tekrar ediyor. Okulum olduğu için evlenmeyi düşünmüyorum.Ama şimdi hadi yarın evlenelim desem itiraz dahi etmez.Beni seviyor buna eminim o konuda şüpem yok ama neden bunu bana yaptı anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?