Bana bir akıl verin , aldatılmak nasıl bişey?

Sen belli ki affedeceksin.

Bile bile kendini ateşe atmak istiyorsan at.

Ama unutma her ne olursa olsun ortada bir gerçek var.
Seninle birlikteyken başka bir kadınla cinsellik yaşadı...

hmmm ... tamam....

e neyine yetmiyormuş....

Yetiyordu bacım. Ama işte deminde dediğim gibi zevkinin zirvesinde onu o halde bırakıp eve geldim sinirlendiğim için. İşte ne olduysa ondan sonra oldu.Ertesi gün buluşmamızda inanılmaz soğuktu. Sen beni adam yerine koymadan çekip gittin bunu unutmıcam dedi bana.
Tabi ben o anda önemsemedim ama geçer unutur dedim. Gün geçtikçe o soğukluk devam etti.İşte tam o soğukluk esnasında gitmiş genelevine. Sonra aramız düzeldi eskisi gibi mutlu olduk.. ama sonra bu mevzuyu öğrendim işte.

Sen belli ki affedeceksin.

Bile bile kendini ateşe atmak istiyorsan at.

Ama unutma her ne olursa olsun ortada bir gerçek var.
Seninle birlikteyken başka bir kadınla cinsellik yaşadı...

Yazılarımda öyle hissettiriyor olabilirim, duygusalım şuanda onadandır.Ama gerçekten istemiyorum.Sadece birilerinin bana yol göstermesi tek amacım. Ben bittiğini söyledim zaten.

heee tamam....

ya bu seni kızdırmak içindir bence....

yoksa söylenmezki....ama herşeyi bi yana adamda seni kaybetme korkusu yokmuş bak....

şuan deliriyordur onu terk edebileceğini hesaba katmamış

Erkek arkadaşınıza sorsananıza bir hatada ben yapayım öyle devam edelim ilişkimize diye cevabı neolacak

Böyle sapıklaşmış erkekler midemi bulandırıyor.

merak etmeyin sizle ilşkiye girdikten sonrada sizden soğuduğunu söyleyip ayrılır,erkeklerin geneli böyle

Galiba ozaman anlıycaksınız aldatıldığınızı

Son düzenleme:
Yaptığı çok çirkin bir şey ! Aldatılmışsın ablacım. İğrenç bir şey, tüylerim diken diken oldu yani.

İstememen çok doğal tabi. Sen istemedin diye genel eve gitmiş sonra senin yüzünden vs. yok canım öyle şey. Velev ki evlendiniz o zamanda istemesen gene gidecek mi? Çok saçma mantığı yok şu erkeklerin.

Ben yerinde olsam sindiremezdim bu olayı. Ama sen daha iyi bilirsin tabi ki. Hakkında hayırlısı. sakin kafaya düşün taşın. Ona baktığın zaman her seferinde o aklına gelir mi gelmez mi? Başka bir kadına dokunmuş yani. Açıkçası ben unutamazdım. Ve tamamen bitirirdim bu işi. İyi düşün lütfen..

Siz sanki affetmek iistiyorsunuz gibi geldi bana.
Kendi adima konusayim boyle bir seyi -buyuk konusmayi sevmem ama- asla kaldiramam. Bana acizlik gibi geliyor geneleve basvurmak. Bu kadar mi iradesiz, ustelik onu seven deger veren bir sevgilisi varken... Masturbasyonu sevmiyorsa hicbir seyi tercih etmesin, masturbasyon yapmadigi icin oleni daha duymadim. Bence bunlar sizinle olabilmek icin uretilmis bahaneler ya, neyse...

Aklına ne geldiki bilemedim. Sürtünme, okşama vesaireden bahsettim ben.
ben sizleri anlayamıyorum. bunu yaşıyorsunuuz bir tek şey kalıyor. sadece bakireliği korumak. ama bana göre bakirelik sizde gitmiş. sadece zar kalmış. bence bunu yapıp sonuna kadar gitmemek çok yanlış. ondan ayrılırsam başkası beni bakire kabul etsin olayı bu,ama gerçekten çok çok yanlış.

Son düzenleme:

Affetmek istemek değil benimkisi. Sevmiyorum diyememki.
Sadece bunca yılı nasıl silebilirim onun korkusu var. Ben hiç ayrılık acısı çekmedim. Zaten ilk ilişkimdi onunda benimde.

Seviyorum , aşığım yalan yok zaten bi kaç günde bitecek duygular değil bunlar. Sevmiyorum dersem sizi ve kendimi kandırırım anca.

Ama affedersem ne olcağını çok iyi biliyorum. Benim çenem durmaz her fırsatta kavga kavga kavga. Sindiremiceğime eminim bunda şüpem yok. Düşünüyorum ne yapsada içim soğur affederim diye ama hiçbir çaresi yok.

Aslında burdaki yorumlarda etkili oldu bana, belki burdan aldığım cesaretle ayrıldım bilmiyorum.Çünkü buraya yazana kadar suçun kendimde olduğunu düşünüyordum.

Öyle bir takıntım yok off Allah aşkına konuyla alakası neyki.Bakire yada bakire değil kavramı hakkında bişey sormadım zaten ben. Bu tamamen benim kendi isteğim ve kararım. Başkası beni bakire görsün diye değil, şuan sevdiğim kişiyle evlendikten sonra o ilk geceyi yaşamak istiyordum.

eğer siz karşıysanı isteme hakkı yok. Hiç bişey olmasa bile o akıntı afedersiniz fazla olduğunda gece akıyormuş. Hayır yani dini yönü geçtim artık belli adam takmıyor zina umurunda değil ama bu resmen aldatma ya. Ya size saygı duyar (sizi böyle kabul etti) ya da gider cinsellik yaşayabileceği bir sevgili edinir (yani bunu reddetmeyen biri.) Size zorla yaptırmaya çalışması çok çirkin.

Katılıyorum.. evlilik öncesi sevişmiyorsunuz ama onun dışında sürtünmeye bile varan ön sevişmeyi sonuna kadar yaşıyorsunuz. Adam azar tabi bu durumda ne yapsın duvara tırmanır... Ben evlilik dışı cinselliğe karşıyım ve hatta öpüşmek vb. gibi şeyleri de hiç yaşamadım, herşey zamanında güzel diyip sabrettim. Bakireyim de ama bu zar meselesi değilki. evlenince 1-2 damla kan mı tertemiz yapar sizi? Yapmayın arkadaşlar bu kendinize hakarettir ya. O adamla ilişkiye girmedin tamam ama dokundun, haz aldınız birlikte. Tamam olay budur yani... Birtek o iş olmadı. Başkasıyla evlenseniz onun yüzüne bakıp senden başkasına dokunmadım, öpmedim diyebilir misin? Hayır... Ama olsun ya ne olacak bakiresin ya problem yok.
Burda kızlara kızıyoruz ama bakire değil diye sevdiğini terkeden hatta öldüren onlarca şeref yoksunu var. Onlara müstahak aslında. Konu sahibi yorumum tam olarak sana değildi, bu yoruma katıldığımı belirtmek istedim.

Katılıyorm gerçekten çok güzel anlatmışsınız

tabiki affetmelisin..bu bence aldatmak değil..reddetmişsin bana göre çok doğal tabi reddetmen..o da erkek yani biraz da onu anlamaya çalışsan..ya seni aldatsaydı gerçek anlamda..bana göre bu aldatma değil..evli olmadığı sürece ve de kız arkadaşıyla ilişki yaşayamadığı sürece bir erkeğin genel eve gitmesi kadar doğal bir şey yok..bence affetmelisin..

wooww ciddimisin

hey kızçelerrr biz epey geriden takılıyoruz farkındasınız dimi

yalnız bunu kaç bayan söyler...tebrikler vhallaaaa

benim parmağım dahi yazamaz bu cümleleri...şaşkınım

Farkindamisiniz? Durmadan farklin bahanler kullaniyor. Ilk basta sizi suçlamisti, sonradan yok hata yaptim felan demeler, simdide güya kendi yaptiklarindan haberdar degildi içkiden dolayi ve neredeyse o evli abi onu kandirmis gibi bir hava yaratiyor. Bilemiyorum, çok serefsiz gibi geliyor bana.

iğrenç bişey bu yaptığı utanmadan seni sorumlu tutuyor
afedersin kadını geneleve gidip sen mi şeyettin
karısı değilsin ki cinsel ihtiyaçlarını gideresin
ki karısı olsan bile sen istemedikten sonra olur mu?
ya adetliysen ya da hamileysen kudurup yine oraya mı gidecek
ben olsam yol verirdim
kadınları boşalma aracı olarak gören adamlardan tiksiniyorum

nasıl soru bu affetmelimiyim? Iyimisin sen?

[sıze=2]kardeşim
1-adam zina yapmış
2-senle evlenmeden sana zina teklif etmiş.
3-evet erkekler bizler gibi değil dayanmaları zordur ancak çöüzümüde var. Harama ne kadar bakarsa o kadar şehveti artar isteği artar ve herşey dahada zorlaşır. O dayanamdıysa harama çok fazla bakmasından (olabilir) inşallah değildir.
4-masturmasyondan nefret edermiş diyosun sen sevgilinle bunları mı konuştun.eşin sandın galiba
[/sıze]

kısaca onla devam etmen ne bilimsel ne mantıken nede dinen asla doğru değil.
Ama yok devam dersen. Sakın mutsuz olursan nedenini kimsede arama...

Rabbim yolunu açık etsin..

Peki ilerde hamilelik hastalık vs. sebeplerden ötürü ilişkiye yine giremezseniz yine mi geneleve gidecek?

Beyni yanlış yerde onun, arkanıza bakmadan uzaklaşın.

ben evliyim hamileyim 1.5 ay eşimle sevişmedim sevgilinin dediği gibi başka şekilde de tatmin etmedim onu, geneleve mi gitsin, terbiyesiz midesiz pislik devam etmeyi için alıyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…