Ya size çok samimi duygularımla söylüyorum bu sebeple tamamen ayrılsam çok koymaz. Ki huyumu biliyorum çenem durmaz boyna boyna açarım konuyu. Ama ne bilim işte ya emin ol sana yemin ederim bir kere hata yaptım asla bir 2.si olmıcak diğince kafamı karıştırdı.
Şuan suçu zaten üstüme atmıyor , hatalıyım affet diyor okadar. Söz veriyorum kendimi affettiricem diyor başkada bişey demiyor.
Belki zor bir soru olcak ama sormak istiyorum içinizde daha önce budurumu yaşamış ve affetmiş kimse varmı?
Daha sonraki günlerdeki duygularını çok merak ediyorum.
evlenıncede sen her istemedıgınde boyle bır yolami basvurcak ozaman iyi dusun derım...Selam arkadaşlar dünden beri forum üyeliğimin kabul edilmesini bekledim.
Ben hemen derdime geçiğim ve sizlerden fikir almaya geldim.
5 yılı aşkın süredir bir ilişki yaşıyorum.Erkek arkadaşımın ve benim ilk ciddi ilişkilerimiz.Geçen ay erkek arkadaşım benimle bişeyler yaşamak istediğini söyledi ve ben onu katı bir dille red ettim.Hatta objektif olmam gerekirse tepkim gayet sert oldu öpmesine dahi izin vermeyip ohalde yanından ayrıldım.
Bundan sonra bana karşı acayip soğuklaşmaya başladı.
Ne olduysa bundan sonra oldu ve 9 gün önce hayatında ilk defa genel eve gittiğini öğrendim.Ben onu çok iyi tanıyan biri olarak böyle bir yere gittiğini zaten hissettim.Biraz kaba olucak ancak ( Masturbasyondan ) nefret eden biri ve nefret ettiğini rahatlayamadığını bana defalarca söyledi.
Neden gittiğini sorduğumda suçun bende olduğunu , arkamı dönüp çekip gitmemin yanlış olduğunu ilişki yaşamak istemesem bile en azından yardımcı olup rahatlatmasını sağlamam gerektiğini söyledi.Kısaca suçu üstüme attı. Ancak tiksindiğini ve hoşuna gitmediğini iğrenç biryer olduğunu ve asla bundan sonra gitmeyeceğini söyledi.(Yemin etti). Tabi ben ayrıldım kabullenemedim.
Şuan herşeyin düzelceğini söylüyor ve asla böyle bişey yapmıycağını tekrar ediyor. Okulum olduğu için evlenmeyi düşünmüyorum.Ama şimdi hadi yarın evlenelim desem itiraz dahi etmez.Beni seviyor buna eminim o konuda şüpem yok ama neden bunu bana yaptı anlayamıyorum.
Bana bir akıl verin bu bir aldatılmakmıdır. Affetmelimiyim?
Erkek arkadaşın seni aldatmış, bu konuda herkes hemfikirdir. Diğer taraftan 5 yıllık bir ilişkide cinsellik yaşanmaması bana garip geliyor. Evlilik öncesi cinselliğe karşıysanız da sonuçta 5 yıl çok uzun bir süre. Özellikle bir erkek için çok çok uzun bir süre. Belli ki 5 yılın sonunda hala sizden cinsel olarak bir elektrik/reaksiyon alamayınca soğumuş ki bence bu da gayet normal.
İlişkilerde cinsellik faktörünü küçümsemeyin ve ayıplamayın.
Evet bu konuda hakkını yiyemem arada böyle takılıyor bana hadi çocuk yapalım diye ama tabi şakasına. Beni hiç zorlamadı istemezsen olmaz dedi bu konuda 5 yıl boyunca sıkıntım olmadı.
Az önce aradı konuştuk seni birdaha asla görmek istemiyorum herşey bitti beni sil dedim.İlk defa 5 yıldan beri ağladığına şahit oldum.
( Normalde içmez düğünleri vardı ) Çok içmiştim evli bir abi vardı o götürdü önümü bile göremiyordum ertesi gün çok pişman oldum dedi.
Evli abinin karısı duysa ne yaparsa bende şuan onu yapıyorum ve senden ayrılıyorum dedim.Bir hata yaptım affet büyüklük sende kalsın birdaha asla olmıcak ne istersen kabulum dedi.Çok üzülüyorum gerçekten ama içimden başka bişey yapmak şuan için gelmiyor.Affetmeyi gururuma yediremiyorum. Ayrılmakta çok zoruma gidiyor ne yapcam bilmiyorum.
gerçekten inanıyor musun genelev e gittiğine.. yani bu çok ekstrem bir şey değil mi ya her erkek de bunu yapamaz diye düşünüyorum...
sizi ailesiyle tanıştırmış, 5 yıl sizinle birlikte emek vermiş , sizi arzulayan seven bir adam.. ben böyle bir ruh halinde olan adamın hani başka bir kızla yattığıuna inanırım da genelev çok başka...bana göre her erkek bunu kaldıramaz , yapamaz...
sevgilini en iyi sen bilir, tanırsın bir yalan söyleyip şimdi de altından kalkamıyor olabilir mi?
Herkes şuna inanmıyorum buna inanmıyorum demişte, bende bir erkeğin mansturbasyon yapmadığına inanamıyorum. Affınıza sığınarak soruyorum bekar ve kimseyle cinsel anlamda olmayan birlikte olmayan bi erkek mastürbasyon yapmadan nasıl rahatlar ki?
Ya affınıza sığınarak söyliğim.Ben ilişki istemediğim için farklı yollardan rahatlıyordu. Ama işte o en son gün tam o kıvamdayken yani azgınlığının doruğunda iken bana öyle bişey diğince ben onu o halde bırakıp geldim eve. Kendi başına işte po.. açım , banyoya girim vs tarzı huyları yok.
farklı yol? derken...
aklıma gelen şeymi?
Aklına ne geldiki bilemedim. Sürtünme, okşama vesaireden bahsettim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?