Bana bir akıl verin , aldatılmak nasıl bişey?

5 yıl gibi bi emek var ortada..iyi düşünün.. ben sevgilinizin geneleve gittigini sanmıyorum. yukarda bi arkadaşta belirtmiş. bencede blöf yapıyor. direk bu şekilde gittim yaptım diyemezdi bence. ama sen yaptırmazsan yaparım başka yol bırakmıyosun anlamında söylemiş olabilir.

karar sizin ben de evlilik öncesi ilişkilere karşı değilim. size o güveni verdikten sonra ve sınırınızı bildikten sonra yaşanabilir diye düşünüyorum. tabi tercih sizin

Ne demek hata etmis? Sanki bilmiyerek yapti. Oraya bilerek gitti! Insanin nasil midesi kaldirir, baska bir insani, bir bedeni satin aliyorsun! Bu kadar çok uçkuruguna düskün olan birine asla güvenmezdim.

Bide o ilk basta sizi suçlamisti! Siz eger evlenmeden önce cinsel iliski yasamak istemiyorsaniz bu sizin en dogal hakkiniz. O sizi böyle kabul etmesi gerekiyor. Edemiyorsa, sizden ayrilip, baska bir kiz ile beraber olsun, madem cinsellik bu kadar çok önemli onun için.

Hadi diyelimki herseyi kabul ettiniz, af ettiniz ve sonunda evlendiniz. Diyelimki evliliginizde hasta kaldiniz ya hamileliginzde çok kötü oldunuz ve aylardir beraber olamiyorsunuz. O zaman öyle birine nasil güveneceginiz?

Belki zor bir soru olcak ama sormak istiyorum içinizde daha önce budurumu yaşamış ve affetmiş kimse varmı?
Daha sonraki günlerdeki duygularını çok merak ediyorum.

Erkek arkadasimda bana ayni seyi savundu.Bir kadin erkege istedigini vermezse erkegin onu aldatmasi normaldir dedi.Baya tartistik sonra benim kurallarimi kabul etti bana deger verdigini soyledi.Erkekleri anlamiyorum sevgi bu kadar basit mi? Ayni seyi yasasam suratina bakmam bile.Birde siz uzun iliski icerisindesiniz.Ben olsam boyle bir durumda aldatildigimi dusunerek devam edemezdim.Tabii ki karar senin...Hayirlisi olsun.

Belki zor bir soru olcak ama sormak istiyorum içinizde daha önce budurumu yaşamış ve affetmiş kimse varmı?
Daha sonraki günlerdeki duygularını çok merak ediyorum.

senin gibi bir olay gecmisti basima.. eski sevgilim ama. Onun Hotmailine girerkene Bir sitede msj gelmisti girdim baktim. bir kizlan dertlesmis. Benden once olmustu o konusmalar. Ex sevgilim anlatiyor kiz arkadasina, genel evine gittim orda kizla konustum is bitikten sonra seviyormus isini falan demis. Ve daha neler nelerrr. Baska rus kadindan kendinden yaslarca buyuk hamile birakmis, kiz arkadasina soruyor napicam nerde aldirticam bu cocugu falan yardim et fikir ver demis. Ben tabiki shok oluyorum benden tanisali 2 ay once olmus! Ben cok dusundum ayrilmaya kalktim.. yaptiklari hos degl aldatmasa bile insanin karakteri ortada.

af etmistim ama pismanim. Kalitesiz bir insan. Kalite ozmn beliydi..

Erkek arkadaşın seni aldatmış, bu konuda herkes hemfikirdir. Diğer taraftan 5 yıllık bir ilişkide cinsellik yaşanmaması bana garip geliyor. Evlilik öncesi cinselliğe karşıysanız da sonuçta 5 yıl çok uzun bir süre. Özellikle bir erkek için çok çok uzun bir süre. Belli ki 5 yılın sonunda hala sizden cinsel olarak bir elektrik/reaksiyon alamayınca soğumuş ki bence bu da gayet normal.

İlişkilerde cinsellik faktörünü küçümsemeyin ve ayıplamayın.

Son düzenleme:
evlenıncede sen her istemedıgınde boyle bır yolami basvurcak ozaman iyi dusun derım...

Evet bu konuda hakkını yiyemem arada böyle takılıyor bana hadi çocuk yapalım diye ama tabi şakasına. Beni hiç zorlamadı istemezsen olmaz dedi bu konuda 5 yıl boyunca sıkıntım olmadı.
Az önce aradı konuştuk seni birdaha asla görmek istemiyorum herşey bitti beni sil dedim.İlk defa 5 yıldan beri ağladığına şahit oldum.
( Normalde içmez düğünleri vardı ) Çok içmiştim evli bir abi vardı o götürdü önümü bile göremiyordum ertesi gün çok pişman oldum dedi.
Evli abinin karısı duysa ne yaparsa bende şuan onu yapıyorum ve senden ayrılıyorum dedim.Bir hata yaptım affet büyüklük sende kalsın birdaha asla olmıcak ne istersen kabulum dedi.Çok üzülüyorum gerçekten ama içimden başka bişey yapmak şuan için gelmiyor.Affetmeyi gururuma yediremiyorum. Ayrılmakta çok zoruma gidiyor ne yapcam bilmiyorum.

Erkek arkadaşının korkunç bir mantığı var, evlendiğiniz zaman da aynı yaptırımda bulunacaktı demek ki..
`Bir kez işe yaradı, ikinci kez neden yaramasın ki` diyecek..
Kaldı ki hakikaten seven bir erkeğin midesinin başka bir kadını alması hiç mantıklı gelmiyor bana..
Benim fikrimce tabii..

Soruna gelince, bu yapılan şey evet %1oo aldatmadır, başka bir tespiti olamaz..

gerçekten inanıyor musun genelev e gittiğine.. yani bu çok ekstrem bir şey değil mi ya her erkek de bunu yapamaz diye düşünüyorum...
sizi ailesiyle tanıştırmış, 5 yıl sizinle birlikte emek vermiş , sizi arzulayan seven bir adam.. ben böyle bir ruh halinde olan adamın hani başka bir kızla yattığıuna inanırım da genelev çok başka...bana göre her erkek bunu kaldıramaz , yapamaz...

sevgilini en iyi sen bilir, tanırsın bir yalan söyleyip şimdi de altından kalkamıyor olabilir mi?

Sanırım unutmaya çalışmak daha az zarar vericek bana.Yılları bir kalemde nasıl silicem bilmiyorum böyle bitmemeliydi.

Herkes şuna inanmıyorum buna inanmıyorum demişte, bende bir erkeğin mansturbasyon yapmadığına inanamıyorum. Affınıza sığınarak soruyorum bekar ve kimseyle cinsel anlamda olmayan birlikte olmayan bi erkek mastürbasyon yapmadan nasıl rahatlar ki?

Bu kısımda benim çok büyük bir hatam var.Hep böyle genel olarak konuşmalarımın arasında ona derdimki bir erkek normal bir kızla yatcağına valla genel eve gitsin daha iyi en azından aşık olma riski yok derdim.Tabi bu konuşmam başkalarının ilişkileri hakkındaydı.
Yani ben bir erkeğin normal bir kızla yatmasının daha büyük risk olduğunu düşünüyordum. Tabi başıma gelmeden önce.

Külahıma anlat deseydin :)

Bu düpedüz aldatmaktır.
Mastürbasyonu sevmiyor demek ki rahatlamak adına hep gidiyor.

Sen şunu düşün.
İlerde evlendiğiniz zaman hamile kaldığında eger riskli bir hamilelik geçirirsen,
doktor cinsel ilişkiyi yasaklarsa demek ki rahatlamak adına yine gidecek.
Bahane de hazır.
Neden çünkü sen hamilesin olacak.
Aynen şimdi dediği gibi şeyler söyleyecek,
iradesine sahip çıkamamasının suçunu sana atacak.

5 yıl beraberlik falan dinleme, ayrıl.

Görünen köy kılavuz ister mi?

Ya affınıza sığınarak söyliğim.Ben ilişki istemediğim için farklı yollardan rahatlıyordu. Ama işte o en son gün tam o kıvamdayken yani azgınlığının doruğunda iken bana öyle bişey diğince ben onu o halde bırakıp geldim eve. Kendi başına işte po.. açım , banyoya girim vs tarzı huyları yok.

5 yıllık bir ilişki hemde ciddi olduğundan söz ediyorsun Sırf onun cinsellik isteğini karşılamadığın için senden soğuyosa ciddi bir sorun var demektir.Senin tepkinden sonra sana karşı anlayışlı olması gerekiyordu.Ciddi düşünüyorsa böyle birşeyi teklif bile etmemeli.Benim düşüncem böyle.Devam ettirmenin bir anlamı yok bana kalırsa..

farklı yol? derken...

aklıma gelen şeymi?

Başka bir ilişki yaşadıysa demekki seni sevmiyor dedi bazı arkadaşlar.
Sizce beni ailesiyle , çevresiyle, arkadaşlarıyla tanıştırırmıydı. Maç olduğu zaman bize gel ailecek izleyelim diyor her maç günü. Gel hemen evlenelim evlendikten sonrada okuyabilirsin dedi bana. Ben nasıl bir komplonun içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…