LoL batağına düştüyse zor. Başka bir şeylere sarmazsa aylarca daha oynayabilirLol mu ne zıkkımsa bekarlarığından beri oynarmış ama ben bilmiyordum
Yani evet belki boşanmak zor ama nereye kadar tahammül edeceksin yaniOlgunlaşmamış bir armut olduğuna katılıyorum
O oyuna oturdugunda çıkın dışarı nereye vs haber vermeden. Oyunun bitince ara gelirim deyin aramadan da gelmeyin. Surekli yapin valla ne diyeceğim baska bise.gelmiyo aklımaYa kesin bir çözüm olması lazım ama nasıl olucak onu düşünüyorum
Öyle yapıyorum bıraktım kendi haline bakalım nolucakO oyuna oturdugunda çıkın dışarı nereye vs haber vermeden. Oyunun bitince ara gelirim deyin aramadan da gelmeyin. Surekli yapin valla ne diyeceğim baska bise.gelmiyo aklıma
Bilmiyorum. Boşanırım diyemiyorum ama boşanmam da diyemiyorum bilmiyorum çok zor ya..Yani evet belki boşanmak zor ama nereye kadar tahammül edeceksin yani
Haklisin zor ama bildigim kadari ile oyun da birtur bagımlılık ve herkes bilirki bagımliliklar kolay kolay düzelmez hele bagimli kişi istekli degilse ve kabullenmemişse bagımlılıgını buna gore düşün geleceginiziBilmiyorum. Boşanırım diyemiyorum ama boşanmam da diyemiyorum bilmiyorum çok zor ya..
Bugün tüm gün oyunda mı geçirdiDün misafirliğe gittik geldi oynuycam falan dedi ses etmedim uyuyakaldı sanırım sabah yine gözünü açar açmaz koşa koşa masayı kurup oyun oynamaya gitti ya ben çıldırıcam laf anlatamıyorum bu adama anlamıyor kot kafalı ya
Evet sanırım saat 8.30 gibi oturdu yemek tuvalet dışında kalkmadı ve haşa oynuyor….Bugün tüm gün oyunda mı geçirdi
Farkında ama çaba yok. Eşim beni kaybetmekten korkar diye düşünüyorum.Tek kelime etmedim ona kendi dünyama çekildim şimdi o desin noluyor diye He demezse de bakıcam çaresineHaklisin zor ama bildigim kadari ile oyun da birtur bagımlılık ve herkes bilirki bagımliliklar kolay kolay düzelmez hele bagimli kişi istekli degilse ve kabullenmemişse bagımlılıgını buna gore düşün geleceginizi
Sabah 8 buçuk mu?Evet sanırım saat 8.30 gibi oturdu yemek tuvalet dışında kalkmadı ve haşa oynuyor….
Evet :)Sabah 8 buçuk mu?
Bu sabır mı pasif olmak mı çözemedim ama ben o bilgisayara çoktan birseyler yapmıştım.Evet :)
Neden yemek veriyorsunuz ki? Tamamen kendinizle ilgilenin bugünden sonra. Hiçbir açıklama da yapmayın bu konuyla ilgili, bundan sonra böyle yapicam gibi, direkt yapın.Evet sanırım saat 8.30 gibi oturdu yemek tuvalet dışında kalkmadı ve haşa oynuyor….
Anlamayana ne yapsan boş.. pasiflikle alakası yok istesem kaldırırım ortalığı ayağa ama nefesimi tüketmek istemiyorum.Susan kadın vazgeçen kadındır demişler ya hani gerçekten öyle günden güne gidiyorum ondan ama haberi yokBu sabır mı pasif olmak mı çözemedim ama ben o bilgisayara çoktan birseyler yapmıştım.
Sinir geliyor dimi insana :) ne hali varsa görsün umrum değil.zerreeNeden yemek veriyorsunuz ki? Tamamen kendinizle ilgilenin bugünden sonra. Hiçbir açıklama da yapmayın bu konuyla ilgili, bundan sonra böyle yapicam gibi, direkt yapın.
Kendi eşyanızı utuleyin kendinize kahvaltı yemek hazırlayın kendi basiniza dizi izleyin. Onun eşyasını dahi yikamayin. Ellemeyin tamamdır bitti. Düzelsin öyle dönecek devran.
Bir süre sonra geçiyo o bağımlılık merak etmeEşim oyun oynamayı seviyor bazen hiç oynamaz bazen 16-17 saat başından kalkmadığını bilirim. İlk zamanlar zor oldu ama kabullenince alıştım onun bu haline..Arada laf etsem de onu böyle kabul ettim napalım..
Şimdi sorum şu taşınabilir bi masa var eşim onun üstünde oynuyor ilk zamanlar bu masayla oturma odasında oynuyordu benimde aklım onda kalıyordu tuttum bu masayı yatak odasına aldım.Almaz olaydım.. neyse şimdi sabit duruyor yatak odasında ama benim uyku kalitem çok düşüyor bi yandan eşim yanımda olunca iyi hissediyorum. Bilemedim uyumak isteyince sinirleniyorum alıcam masayı atıcam odaya diyorum mesela şu an o haldeyim daral geldi gecenin bu saatinde çat çat fare sesindenodaya atsam aklım onda kalıyor. Napmalı bana bir fikir verin ya
Güncelleme : Gece benim ısrarlarımla oyunu kapattı bende gayet sakinliğimi koruyarak yaptığının doğru olmadığını bağımlı olduğunu düşündüğümü vs söyledim.Masayı odadan çıkaracağımı da ekledim. Neyse duvardan ses çıktı ondan çıkmadı bende gayet sakim döndüm uyudum. Bakalım nolucak ama tavrımı sakin bir şekilde sürdürmeyi düşünüyorum.
Dün yazmistim size hatırlarsanız ben de bir ara çok oynuyordum.Sinir geliyor dimi insana :) ne hali varsa görsün umrum değil.zerree
Eşiniz 1 yıldır bu şekilde değil mi? Birseyleri kendi kendine fark edeceğini düşünmeniz bosa caba bana kalırsa. Siz sessiz kaldıkça, duruma alıştığınız düşünecek sadece.Anlamayana ne yapsan boş.. pasiflikle alakası yok istesem kaldırırım ortalığı ayağa ama nefesimi tüketmek istemiyorum.Susan kadın vazgeçen kadındır demişler ya hani gerçekten öyle günden güne gidiyorum ondan ama haberi yok
Ne zaman geçse geçerdi 6 aya yakındır böyleBir süre sonra geçiyo o bağımlılık merak etme
Evet hatırladım. Kendi tercihi umarım bırakır kendi içimde verdiğim son şans. Son düzlükteyim ruhum sıkılıyor artık.Dün yazmistim size hatırlarsanız ben de bir ara çok oynuyordum.
Annem de her seyimle ilgilenmeye devam ediyordu ama mesela ailesinden uzak okuyan arkadaşlarım bizim gibi oynayamazdi. Sorumluluklar doğal olarak engel oluyor. Anne evinde gibi yaşıyor eşiniz şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?