• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir akıl.. lanet oyun batağı..

Ya kesin bir çözüm olması lazım ama nasıl olucak onu düşünüyorum
O oyuna oturdugunda çıkın dışarı nereye vs haber vermeden. Oyunun bitince ara gelirim deyin aramadan da gelmeyin. Surekli yapin valla ne diyeceğim baska bise.gelmiyo aklıma

Bilmiyorum. Boşanırım diyemiyorum ama boşanmam da diyemiyorum bilmiyorum çok zor ya..
Haklisin zor ama bildigim kadari ile oyun da birtur bagımlılık ve herkes bilirki bagımliliklar kolay kolay düzelmez hele bagimli kişi istekli degilse ve kabullenmemişse bagımlılıgını buna gore düşün geleceginizi

Dün misafirliğe gittik geldi oynuycam falan dedi ses etmedim uyuyakaldı sanırım sabah yine gözünü açar açmaz koşa koşa masayı kurup oyun oynamaya gitti ya ben çıldırıcam laf anlatamıyorum bu adama anlamıyor kot kafalı ya
Bugün tüm gün oyunda mı geçirdi

Haklisin zor ama bildigim kadari ile oyun da birtur bagımlılık ve herkes bilirki bagımliliklar kolay kolay düzelmez hele bagimli kişi istekli degilse ve kabullenmemişse bagımlılıgını buna gore düşün geleceginizi
Farkında ama çaba yok. Eşim beni kaybetmekten korkar diye düşünüyorum.Tek kelime etmedim ona kendi dünyama çekildim şimdi o desin noluyor diye He demezse de bakıcam çaresine

Evet sanırım saat 8.30 gibi oturdu yemek tuvalet dışında kalkmadı ve haşa oynuyor….
Neden yemek veriyorsunuz ki? Tamamen kendinizle ilgilenin bugünden sonra. Hiçbir açıklama da yapmayın bu konuyla ilgili, bundan sonra böyle yapicam gibi, direkt yapın.

Kendi eşyanızı utuleyin kendinize kahvaltı yemek hazırlayın kendi basiniza dizi izleyin. Onun eşyasını dahi yikamayin. Ellemeyin tamamdır bitti. Düzelsin öyle dönecek devran.

Bu sabır mı pasif olmak mı çözemedim ama ben o bilgisayara çoktan birseyler yapmıştım. 🤦‍♀️
Anlamayana ne yapsan boş.. pasiflikle alakası yok istesem kaldırırım ortalığı ayağa ama nefesimi tüketmek istemiyorum.Susan kadın vazgeçen kadındır demişler ya hani gerçekten öyle günden güne gidiyorum ondan ama haberi yok

Neden yemek veriyorsunuz ki? Tamamen kendinizle ilgilenin bugünden sonra. Hiçbir açıklama da yapmayın bu konuyla ilgili, bundan sonra böyle yapicam gibi, direkt yapın.

Kendi eşyanızı utuleyin kendinize kahvaltı yemek hazırlayın kendi basiniza dizi izleyin. Onun eşyasını dahi yikamayin. Ellemeyin tamamdır bitti. Düzelsin öyle dönecek devran.
Sinir geliyor dimi insana :) ne hali varsa görsün umrum değil.zerree

Eşim oyun oynamayı seviyor bazen hiç oynamaz bazen 16-17 saat başından kalkmadığını bilirim. İlk zamanlar zor oldu ama kabullenince alıştım onun bu haline..Arada laf etsem de onu böyle kabul ettim napalım..
Şimdi sorum şu taşınabilir bi masa var eşim onun üstünde oynuyor ilk zamanlar bu masayla oturma odasında oynuyordu benimde aklım onda kalıyordu tuttum bu masayı yatak odasına aldım.Almaz olaydım.. neyse şimdi sabit duruyor yatak odasında ama benim uyku kalitem çok düşüyor bi yandan eşim yanımda olunca iyi hissediyorum. Bilemedim uyumak isteyince sinirleniyorum alıcam masayı atıcam odaya diyorum mesela şu an o haldeyim daral geldi gecenin bu saatinde çat çat fare sesinden 😒odaya atsam aklım onda kalıyor. Napmalı bana bir fikir verin ya :KK43:

Güncelleme : Gece benim ısrarlarımla oyunu kapattı bende gayet sakinliğimi koruyarak yaptığının doğru olmadığını bağımlı olduğunu düşündüğümü vs söyledim.Masayı odadan çıkaracağımı da ekledim. Neyse duvardan ses çıktı ondan çıkmadı bende gayet sakim döndüm uyudum. Bakalım nolucak ama tavrımı sakin bir şekilde sürdürmeyi düşünüyorum.
Bir süre sonra geçiyo o bağımlılık merak etme

Sinir geliyor dimi insana :) ne hali varsa görsün umrum değil.zerree
Dün yazmistim size hatırlarsanız ben de bir ara çok oynuyordum.
Annem de her seyimle ilgilenmeye devam ediyordu ama mesela ailesinden uzak okuyan arkadaşlarım bizim gibi oynayamazdi. Sorumluluklar doğal olarak engel oluyor. Anne evinde gibi yaşıyor eşiniz şu an.

Anlamayana ne yapsan boş.. pasiflikle alakası yok istesem kaldırırım ortalığı ayağa ama nefesimi tüketmek istemiyorum.Susan kadın vazgeçen kadındır demişler ya hani gerçekten öyle günden güne gidiyorum ondan ama haberi yok
Eşiniz 1 yıldır bu şekilde değil mi? Birseyleri kendi kendine fark edeceğini düşünmeniz bosa caba bana kalırsa. Siz sessiz kaldıkça, duruma alıştığınız düşünecek sadece.

Dün yazmistim size hatırlarsanız ben de bir ara çok oynuyordum.
Annem de her seyimle ilgilenmeye devam ediyordu ama mesela ailesinden uzak okuyan arkadaşlarım bizim gibi oynayamazdi. Sorumluluklar doğal olarak engel oluyor. Anne evinde gibi yaşıyor eşiniz şu an.
Evet hatırladım. Kendi tercihi umarım bırakır kendi içimde verdiğim son şans. Son düzlükteyim ruhum sıkılıyor artık.

Back