Çok zor canım anlıyorum seni başımdan geçti aynı şeyleri siz ona karşı yapın bakalım yemek yapmayın, temizlik yapmayın elinizde telefon oyun oynayın eğer bir şey derse senin dünyana girdim nasılmış gör deBenim eşim bağırıp çağırmaktan pek anlamaz. Sessiz kalıp tavır yapmam lazım ondan anlar. Elimi eteğimi çekicem ondan. Ya bazen gelsin benle bir kahve bir çay içsin diye ona yalvarmışım oluyor biliyor musunuz. Aylarca görmezden geldim ama artık sabrım kalmadı ya..sinirlerim çok bozuldu dün gece.
Bi ara aldım karşıma dedim ki Allah için söyle ben yapsam kabul edermisin hayır etmem dedi Ya dedim madem etmiyorsun beni mi sınıyorsun be adam.Dur bak ben onun gibi ilgisiz olayım da nasıl oluyormuş görsün bakalımÇok zor canım anlıyorum seni başımdan geçti aynı şeyleri siz ona karşı yapın bakalım yemek yapmayın, temizlik yapmayın elinizde telefon oyun oynayın eğer bir şey derse senin dünyana girdim nasılmış gör de
Evet ilgisiz olun konuşsun dursun hiç muhatapa almayınBi ara aldım karşıma dedim ki Allah için söyle ben yapsam kabul edermisin hayır etmem dedi Ya dedim madem etmiyorsun beni mi sınıyorsun be adam.Dur bak ben onun gibi ilgisiz olayım da nasıl oluyormuş görsün bakalım
Öyle yapıcam bakalım güncelleme yapıcam ben :)Evet ilgisiz olun konuşsun dursun hiç muhatapa almayın
Zannetmiyorum edecektir diye düşünüyorum. He olmadı dediğiniz olur ama bilmiyorum başına oturunca kalkmak bilmiyor.Bana pek inandırıcı gelmedi sınırlandırma koymak. Ya hep ya hiç gibi..LOL oynuyormuş anladığım kadarıyla. Lol hayatta sıkılıp bırakılacak bir oyun değil yalnız çünkü sürekli güncelleme geliyor. Oynarken zaman kavramı pek olmuyor çünkü maçları genelde peşpeşe oynuyorsunuz ve sadece o anki maçın dakikası ekranda oluyor. Her maçın dinamiği de farklı çünkü sizin takımınız aynı kalsa da karşı taraf değişiyor, taktikler kasılıyor ediliyor.
Ben bir anda kestim :d sizin ilgi göstermemeniz umarım işe yarar ama yerinizde olsam bunun yerine her gün belirli bir maç sayısı sınırlandırılmasını isterdim. Ortalama bir maç 30 dk sürüyor oradan orta yol bulun ya da günde şu kadar saat oyna deyin. İlgi göstermediğinizi fark etmeyebilir çünkü :/
Bence değil ama işten bence.İstemeye mecbur bırakılabilir diye düşünüyorum.Yetişkin birinin bu kadar çok oyun oynaması normal mi sahiden?
Ama siz onun için bir şey yapamazsınız. Kendi istemedikten sonra.
Tamam canım başarılar diyorumÖyle yapıcam bakalım güncelleme yapıcam ben :)
Bide siz nasıl kestiniz yani sizi bıraktıran neydiLOL oynuyormuş anladığım kadarıyla. Lol hayatta sıkılıp bırakılacak bir oyun değil yalnız çünkü sürekli güncelleme geliyor. Oynarken zaman kavramı pek olmuyor çünkü maçları genelde peşpeşe oynuyorsunuz ve sadece o anki maçın dakikası ekranda oluyor. Her maçın dinamiği de farklı çünkü sizin takımınız aynı kalsa da karşı taraf değişiyor, taktikler kasılıyor ediliyor.
Ben bir anda kestim :d sizin ilgi göstermemeniz umarım işe yarar ama yerinizde olsam bunun yerine her gün belirli bir maç sayısı sınırlandırılmasını isterdim. Ortalama bir maç 30 dk sürüyor oradan orta yol bulun ya da günde şu kadar saat oyna deyin. İlgi göstermediğinizi fark etmeyebilir çünkü :/
Vizelerden düşük almıştım :dBide siz nasıl kestiniz yani sizi bıraktıran neydi
Snndldls tamam işte kocamı da karısı boşayacak az kaldı nsjskdmeVizelerden düşük almıştım :d
Eşinizi boşlarken dümdüz boşlamayin ama kız arkadaşlarınızla telefonda falan keyifli keyifli vakit geçirin. Bu kadın bensiz mutlu olmaya alıştı çanlarını bir çaldırın :d yanınıza gelip noldu ya ne anlatıyorsun falan diye sorarsa aşkım sen oyununa dön geliyorum deyin :dSnndldls tamam işte kocamı da karısı boşayacak az kaldı nsjskdme
Yapcaz bakalım bişeyler artık inceldiği yerden kopsun:)Eşinizi boşlarken dümdüz boşlamayin ama kız arkadaşlarınızla telefonda falan keyifli keyifli vakit geçirin. Bu kadın bensiz mutlu olmaya alıştı çanlarını bir çaldırın :d yanınıza gelip noldu ya ne anlatıyorsun falan diye sorarsa aşkım sen oyununa dön geliyorum deyin :d
Dün misafirliğe gittik geldi oynuycam falan dedi ses etmedim uyuyakaldı sanırım sabah yine gözünü açar açmaz koşa koşa masayı kurup oyun oynamaya gitti ya ben çıldırıcam laf anlatamıyorum bu adama anlamıyor kot kafalı yaTamam canım başarılar diyorum
Ay eşimi gördüm resmenDün misafirliğe gittik geldi oynuycam falan dedi ses etmedim uyuyakaldı sanırım sabah yine gözünü açar açmaz koşa koşa masayı kurup oyun oynamaya gitti ya ben çıldırıcam laf anlatamıyorum bu adama anlamıyor kot kafalı ya
Ben olsam masayı dışarı atarım.. gördünmü bak problem nasıl çözüldü.. ne işiniz var 6 yaş cocuguna annelik yapıyorsunuzEşim oyun oynamayı seviyor bazen hiç oynamaz bazen 16-17 saat başından kalkmadığını bilirim. İlk zamanlar zor oldu ama kabullenince alıştım onun bu haline..Arada laf etsem de onu böyle kabul ettim napalım..
Şimdi sorum şu taşınabilir bi masa var eşim onun üstünde oynuyor ilk zamanlar bu masayla oturma odasında oynuyordu benimde aklım onda kalıyordu tuttum bu masayı yatak odasına aldım.Almaz olaydım.. neyse şimdi sabit duruyor yatak odasında ama benim uyku kalitem çok düşüyor bi yandan eşim yanımda olunca iyi hissediyorum. Bilemedim uyumak isteyince sinirleniyorum alıcam masayı atıcam odaya diyorum mesela şu an o haldeyim daral geldi gecenin bu saatinde çat çat fare sesindenodaya atsam aklım onda kalıyor. Napmalı bana bir fikir verin ya
Güncelleme : Gece benim ısrarlarımla oyunu kapattı bende gayet sakinliğimi koruyarak yaptığının doğru olmadığını bağımlı olduğunu düşündüğümü vs söyledim.Masayı odadan çıkaracağımı da ekledim. Neyse duvardan ses çıktı ondan çıkmadı bende gayet sakim döndüm uyudum. Bakalım nolucak ama tavrımı sakin bir şekilde sürdürmeyi düşünüyorum.
Ya kesin bir çözüm olması lazım ama nasıl olucak onu düşünüyorumAy eşimi gördüm resmenİnterneti kapat
Olgunlaşmamış bir armut olduğuna katılıyorumBen olsam masayı dışarı atarım.. gördünmü bak problem nasıl çözüldü.. ne işiniz var 6 yaş cocuguna annelik yapıyorsunuz
Dışarı çıkın canım birşeylerle unutturmaya çalışın bir kaç gün oynamadığı zaman, uzun zaman oynamak istemiyorlar.Ya kesin bir çözüm olması lazım ama nasıl olucak onu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?