Bana bir akıl.. lanet oyun batağı..

Tamam işte dümdüz erkek oyunu. Hiçbir heyecan yok,tak tak silahla adam öldürüyorlar,pardon düşman öldürüyorlar.hshshs Çok var böyle oyun bağımlısı insanlar.
Acıyorum hepsine Allah kurtarsın sjsjsj rabbimin verdiği zamanı , nefesi boyan boşa harcıyorlar yazık guzum yazık sksksmd

Hafif bende kendimi kaybetmişim odaya almışım neyse ki attım odadan iyiyim kakdnd

Anlayan ve birlikte zaman geçiren çiftsiniz bence daha kolay olacaktır umarım her şey istediğin gibi olur

Pc yi, masayı yatak odanızdan atmanızın bir yaptırımı yokki. Zaten başka odadan getirmiştiniz, adam oynuyordu. Çok ciddiyim böyle evlilik olmadığını/olmayacağını anlaması lazim. 16/17 saat diyorsunuz demekki izin gününde hep oyun oynuyor. Gun zaten 24 saat, kalan saatler yese, uyusa. Nerde size zaman ? Zaten çalışıyordur hafta içi ( ki bu bağımlılıkla işten gelince de oynuyordur ), eee sana ayıracağı zaman nerde, senle ne zaman ilgi, sevgi gösterecek? Evlilik bu işin neresinde tam olarak ? İlk sene böyle değildi diyorsunuz da gökten vahiy inmeyecek eşinize ilk seneye dön diye. Laftan da anlamıyor belli. Ben ciddi boşanmayı düşünürdüm, dile de getirirdim. Böyle devam ederse sonumuz bu olacak, artik katlanamiyorum, dayanamıyorum vs. Şuan bile patlama noktasına gelmişsiniz, sevginiz biticek değersizlik hissedeceksiniz. Bu yola gireceksiniz zaten bi süre sonra eşiniz böyle devam ederse...

Tövbe zaten izin gününde yüzünü gören cennetlik.Ses çıkarmak ve yaptırım uygulamak lazım yoksa sizin dediğiniz son muhtemel. İDün gece itibariyle sessizliğimi bozdum illa ki vazgeçecek napacak oyun için beni mi boşayacak.ya herro ya merro artık

Benim eşimde böyle sürekli oyun oynuyor yeni evlendiğimizde oynamayı bırakmıştı sonra pandemi falan derken can sıkıntısından yine başladı laf söylediğim zaman kumarım yok alkolüm yok bi oyun zevkim var onada karışma diyor bende kendi haline bıraktım artık

Yemin ederim hepsi aynı ya valla laflar bile aynı. Siz zaten hep kötüyü örnek alın iyiyi örnek alan yok.Eşiyle adam gibi vakit geçirenler nolucak iyiyi örnek almazlar zaten. Salınca da olmuyor ya bu adamların duru durağı yok.

illa ki vazgeçecek napacak oyun için beni mi boşayacak.ya herro ya merro artık
Yapan var maalesef. Daha doğrusu onlar boşamıyor, artik dayanamayan, katlanamayan eşleri boşuyor. Siz dediğiniz gibi alttan almayın artik. Ciddiyim ne olacaksa olsun bebek yokken.

Yapan var maalesef. Daha doğrusu onlar boşamıyor, artik dayanamayan, katlanamayan eşleri boşuyor. Siz dediğiniz gibi alttan almayın artik. Ciddiyim ne olacaksa olsun bebek yokken.
Almayı düşünmüyorum artık bakalım nolucak Allah hayra çıkarsın

artık üniversite hastanelerinde oyun bağımlılığı ile ilgili bölümler var. Ciddi bir konu yardım almalısınız. Evlilik hayatınızı etkilemiş.

Sizin eşiniz nasıl vazgeçmişti sinir krizi geçiren sizdiniz dimi ? Mesela sonra bir daha oynadı mı oyun
Ben çok sabrettim ama bizimkinde konuşma da vardı pubg olduğu için gece saat 3 lerde bağırıyordu apartmanda yaşıyoruz herkesi rahatsız ediyordu uykumdan uyanırdım en sonunda baya bi kriz geçirdim, 1 ay hiç oynamadı şimdi ara ara oynuyor oda 3 saat falandır en fazla haftada 1, 2

İlla kriz mi geçirmemiz lazım adam gibi en başta böyle oynasalar nolur ki Ya

İlla kriz mi geçirmemiz lazım adam gibi en başta böyle oynasalar nolur ki Ya
Benim eşime böyle işledi eşinizin huyu suyu da önemli benim yaptığım sizde belki ters etki yapar hepten bozulur aranız o yüzden ona göre hereket edin

Benim eşime böyle işledi eşinizin huyu suyu da önemli benim yaptığım sizde belki ters etki yapar hepten bozulur aranız o yüzden ona göre hereket edin
Benim eşim bağırıp çağırmaktan pek anlamaz. Sessiz kalıp tavır yapmam lazım ondan anlar. Elimi eteğimi çekicem ondan. Ya bazen gelsin benle bir kahve bir çay içsin diye ona yalvarmışım oluyor biliyor musunuz. Aylarca görmezden geldim ama artık sabrım kalmadı ya..sinirlerim çok bozuldu dün gece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…