bana bi çıkış yolu gösterirmisiniz

cemed

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
78
4
118
İzmir
ben eşim ve ailesiyle yaşadığım sorunlar yüzünden eşimin ilgisizliği ve onu ailesinden koparıcağımı düşünmesi yüzünden artık kafayı yemeye başladım iyi bi tedaviye ihtiyacım var ama eşim ona bile karışıyor onlar yüzünden hastalandım stres ve üzüntüde nefesim daralıyor bütün vücudum uyuşuyor ya ben ne yapıcağımı bilmiyorum çok yanlızım 1 çocuğum var ama kafamın içindekilerden kurtulamıyorumki çocuğumla daha iyi daha mutlu ilgileneyim ne yapmalıyım bana bi çıkış yolu gösterirmisiniz

kayınvalidenlerle aynı evdemı oturuyorsunuz. canım her devlet hastanesınde psikiyatri var randevu alıp gidebilirsin sonra ordan psikolog istiyorum demelisin hem ilac hem terapi al eşine söylemesende olur olmazmı herseyi bilmek zorunda degil sonucta ise gidiyordur heralde?

hayır ben izmirdeyim onlar ankarada ama elleride dilleride buraya kadar uzanıyo.aldığım 1 kilo domatesi bile haber vermezsem kaynanam arayıp niye söylemiyosun diyo böyle bi kadın herşeyin hesabını veriyim istiyo eşimde benim onsuz dışarı çıkmama bile müüsade etmiyo onsuz hastaneye bile gidemiyorum burda yol iz bilmiyorum elime 5 kuruş para vermiyoki taksiyle falan gidiyim zaten onların yüzünden kendime olan öz güvenimi kaybettim hiç arkadaşım yok dertleşecek kimsem yok belki dertleşebileceğim birileri olsa bi nebze rahatlıycam ama yanlızım.keşke dediğiniz gibi hastaneye gitsem psikoloğa gidebilsem ama eşim yok senin bişeyin yok gidip benimi anlatacan doktora diye saçmalıyo işte...

annen baban kardesın bi akraba bi tanıdık gelse yanına bi süre kalsa hem rahatlarsın hem geziyoruz diye doktorada gidersin caktırmadan. illaki 5 kurus gecer eline devlet hastanesi para almaz zaten sadece yol icin. o kadar uzaktaysan takmamayı ögren lütfen olan sana oluyor baksana. herkes haddini bilsin bildirmekte sana kalıyor yoksa yüz verdikce tepene cıkılıyor. esime kalsa beni tek basıma biyere göndermez seninki gibi ama ben gidiyorum kimse kusura bakmasın aptal salak degiliz evleninceye kadar nasıl insandıysak evlenincede aynıyız kimsenın kölesi olmak icin evlenmedik ezdirme kendini. hersey sana baglı canm allah yardımcın olsun

ailem okullar kapanmadan gelemiyor küçük bi kardeşim var okula gidiyo.ama ben yaz tatilinde ailemin yanına gidince psikoloğa gitmeyi düşünüyorum.eşim sabit fikirli bi insan aslında annesi onu doldurmasa evliliğimiz böyle olmaz ama annesi çok dolduruyo yani eşimin bana yaptıklarını anlatsam sinirden çatlarsınız bi komşumla paylaşıyodum bu konuları ama kadın bana anlatma artık ben dinlemek istemiyorum çok üzülüyorum dedi bi onunla dertleşebiliyodum o da dayanamadı bana yanlızım derken bunu kastediyorum sadece bir derdimi anlatıyorum dinleyen bi daha anlatma diyo ne komik değilmi ben evlenmeden önce çok neşeli gırgır şamatayla günlerini geçiren bi insandım şimdide sürekli ağlayan bi insanım allah kimseyi benim durumuma düşürmesin 2 yıllık evliliğim pişmanlık aşamasına çoktan geldi.çok pişmanım evlendiğim için...

bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.ben hatayı en başta yaptım eşimi çok sevdim o da beni çok seviyo aslında evliliğimiz kaynanam bize karışmadan önce böyle değildi eşim çok anlayışlı duyarlıydı taa ki kaynanam yüz verme ona çok yüz veriyosun başedemezsin sonra ve bi sürü söz söyleyerek doldurdu kulaklarımla duydum.eşim ondan sonra değişmeye başladı bensiz dışarı çıkma öyle giyinme toka takma makyaj yapma(ki ben özel bi gün değilse sadece göz kalemi kullanırım)diyerek hayatımı zehir etmeye başladı.ailem bana destek oluyo ama onlarında yapacağı bişey yok ister boşan gel diyolar ister devam et biz her türlü arkandayız diyolar ailemdede durumlar karışık ne yazıkki babam annemi aldatıyo ve ben bunu anneme söyleyemiyorum ailemde herkes bi yana dağıldı beni bunaltan sebeblerden biriside bu anlıycağınız ben bildiklerimin duyduklarımın ve gördüklerimin içinden çıkamıyorum eğer bebeğim olmasaydı tek başıma bi hayat kurmak isterdim bunun için elimden geleni yapardım ama onu perişan etmekten korkuyorum tabi bide neden bilmiyorum bana yaşattıklarına rağmen eşimi çok seviyorum ama aslında onu sevmek istemiyorum böyle işte.vazgeçiyimmi vazgeçmiyimmi bilmiyorum.sadece nefes darlığıma ve uyuşmalarıma bi çare bulsam yeter bebeğimle evde yanlızken nefes alamıycam bişey olucak diye çok korkuyorum

ayrıca doktor seçimime dikkat edicem umarım sizde iyi bi doktor bulabilirsiniz ve sağlığınıza kavuşabilirsiniz

ne guzel aılenız öyle yada boyle arkanızdaymıs kaynanayı cok takmayın uzaktaymıs nede olsa taktıkca uzaktada olsa yetisir. insallah doktor iyi gelir allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…