Bana bi akıl verin ozellikle tecrube sahibi olanlar Para mı Hayaller mi :(

Ama konunuzu okuyunca pek öyle gözükmüyor durum,yapılanları beğenmiyorsunuz gibi anlatmışsınız..Ya da tam ifade edemiyorsunuz kendinizi..
Yok nisanlmla tartstkda bu konu için.yani önce bende para kazansaydm filan dedim o da parayı dert etme filan dedi ama tabi alttan alttanda ne gerek vardı masrafa diye laf soktuğu oluyor.o kafayla yaznca baya kotu ifade etmisim ilk yorumları okuyunca kendimden tiksindim ben ne fenaymsm diye :) ama Allahtan sonra farkına vardm vicdanm rahat

Bence bu sefer onların bütçesine uymalısın eğer mobilya vb şeyleri onlar almayacaksa.Ama mobilyayı da onlar alacaksa içine sinen şeyleri al çünkü kolay kolay yenilenmiyor..

Bunu açık açık konusabilirsin bende devamli sorardim pazarlık yapardım adım cimri kaldı benimde nisanlina uygun bir dille anlat oturun ailecek konuşun bütçeleri belirleyin öyleyse
İste konuşuyoruz o sonradan bana sorun çıkarma istediğim olmadı diye diyor.Ama bende ona kıyamyorm ucuzuna gidiyorm bu seferde sonradan degstrmeyelim bi daha ugrasmaylm filan diyor.Bütçe olarak ta konussak bile snrlama getrmemz çok zor bana hep fiyatna bakma istedgn olsun sen kullancn diyorlar ama tabi kalplernden geçen bu değil hissediyorum

Canım hayalindeki neyse aldırt şimdi aldırdın aldırdın sonra hiç.Aynıları bana oldu aman paraları gitmesin aman ucuzu olsun içime sinmedi.Durumlarıda iyi benimkilerin ama benim eşim aman babamın durumu yok aman aman giyip uyuttu beni.istediğim gibi olmadı tabi. Eşimin beynini yedim her gün huzursuzluk diz boyu.böyle mi olsun istiyorsun düğünden önce direye eksin sonra olmaz sana abla nadihatı.Ben düşündüm ne oldu.Seneler sonra elti geldi bir ev yaptırdı hiç acımadan bir gör istediklerini yaptırttı.Ben de eşimi daha çok yedim.Bunlara gerek yok eklenince eşini de üzme istediklerini aldırt

arkadasimin kayinpederide kiza resmen evi yaptirdi verdi hala mutfak dolaplarini takar kafaya..Allahim boyle seyleri duydukca `siz gercek misiniz?` demek istiyorum..
o evi emek verip didinerek yaptirsaniz sizin icin daha degerli olurdu ama yillarca borc odemekten caniniz cikardi..
bence sukredin..sukredin ki borcsuz harcsiz evlilk hayatina 1-0 galip basliyorsunuz..

Çalışıp birlikte gerceklestir hayallerini. Bu şekilde öötü hissetmen yanlış zaten kıymetini de anlamazsın parası senden çıkmadıkça... Ayrıca herseyi 4 4 lük yapıp evlenenler acaba diyorum sıkılmıyorlar mı? Ben hep evlenip sonra evimi almayı sonra oda oda uğraşıp yuvamı guzelleştirmeyi hayal ederdim. Çok şükür hayalimi yaşıyorum.

Hayallerinide anan baban yapsin o zaman. Esin verebilecegini versin ustunu seninkiler tamamlasin boyle ne para ne hayallerin Ben gicik oluyorum ya herseyin erkek tarafindan beklenmesine. Durumlari ne kadar iyi olursa olsun sana sifir ev veriyorlar sende bir zahmet sukredip herseyin en pahalisina gitmedim diye lutfettigini dusunme. Kimse sana secim sansi sunmayabilirdi ev konusunda. Ha begenmiyorsanda her zaman kiraya cikma secenegin var tabi ki....

Gelir varsa giderde vardır. Çok zengin olanlar her zaman herşeyin en pahalısını almaz. O evin geliri kadar gideri olabiliyor.
...

Ev alıp istediğiniz şekilde döşüyorlar. Hangi arada bu kadar yüksek tuttunuz hayallerinizi?

Zamanla beraberca çalışıp o hayalini kurduğunuz evi yaparsınız inşaallah.

Ailenin imkanı varsa eğer ben hayallerimi seçercim açıkcası çünkü evlendikten sonra ilk evlendiğin gibi her şeyi bir anda alamıyorsun geçim başlıyor ödemeler başlıyor hayallerimi seçerdim, ailenin de imkanı varsa eğer gerçekten durumları iyiyse ben yaptırırdım istediğimi

az ve öz şeyler alırsan hayallerindende vazgeçmemiş olursun

Bende bunu anlamıyorum nişanlı seviyosun 4 yıldır bekliyosun şimdi evinide vermiş ailesi sende içini istediğin gibi yaptırıyorsun zaten mobilyada bir çok seçenek var istediğin tarzada uygun fiyata mutlaka bulunur zaten. Daha niye bu kadar dert ediyorsun. rahat ol biraz

Eğer suan tamam deyip ilerde siz değiştirirseniz daha önce harcadıkları para boşa gitmiş olmıcak mı ? İçinize sinmeyen bi şey almayın bence. Sonuçta bu uzun süre kullanılcak. Yarın kaldır çöpe at gibi bi şey değil. O yüzden şimdiden begendiğiniz şeyleri almalısınız bence.

Y9rumlarınız için hepinize çok tesekkur ediyorum bazı arkadaşlar sormak istediğimi doğru şekilde anlayp akıl vermiş Allah razı olsun.Ama empati kuramayanlarda var maalesef.Ben sukretmeyi bilmesem düşüncesiz olsam, memnuniyetsiz olsam buraya bu konuyu dahi açma gereksinimi duymam kafaya takmam ne begenirsem alr gecerim sonuçta ben o evde bi omur geciricm.Tabi ki de yasama sevinci olan hayatı önemseyen her kadın yasadıgı evin içini acmasnı huzur vermesini mutluluk vermesini ister.Her köşesini en ince ayrıntsna kadar düşünüyorum arastryorm ben bunca yldr.Ama kendine bi kıyafet alırken bile beğenip alıyor insan simdi bana kalkmssnz sana bisey almak zorunda değiller ne begenmesnden bahsediyosn kendine ailene yaptr madem diyosnz

Bende bunu yapmak istiyorum iste o zaman mutlu olcm sanrm ama yük oluyormsm gbi hissediyorum kendimi.Sanki dilleri ne istiyorsan Beğen derken içlerinden gecen o değil gibi

Sen çalışıyor musun? Ya da ailen destek oluyor mu?
Öyleyse istediğin gibi istediğin fiyata alabilirsin herşeyini. Değilse, onlar üstlerine düşeni yapıyorlarsa abartıp suistimal etmeye zor durumda bırakmaya da gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…