Bana bi akıl verin ozellikle tecrube sahibi olanlar Para mı Hayaller mi :(

İnsanlar parayı gelinimiz hayallerini gerçekleştirsin diye kazanmışlarsa ve sesleri çıkmıyorsa bilemem. Ben olsam yapmam vallahi ne sırtlayacağım her şeyi.
Senin yerinde olsam kendim birikim yapardım kafama göre alırdım.

hayallerinizdeki eşyaların bir çoğunu almayın kötüsünü de almayın onlar bir süre eksik kalsın sonra elinize para geçtikçe beğendiklerinizi gider alırsınız.

Ay senin neyin var ya ne kazanıyorsun?? Beğenmiyorsan daha pahalısını istiyorsan sen kat üstüne para da al istediğini.Allah Allah ya bunun hayal mi para mı konusuyla ne alakası var bende meslek seçeceksin de hayalimdekini mi seçeyim Maaşı iyi olanı mı dieceksin sanıyorum.Ne güzel iyi Cömert insanlar bulmuşsun nerelere getiriyorsun konuyu,dediğim gibi beğenmiyorsan biraz da sen para kat evde oturup para kazanılmasını beklemek kolay tabi

Değil mi ama o zaman ailen ve sende para katın istediğini alın herşeyi karşı tarafın ailesinden beklememek lazım zaten mecburda değiller

Eskiden nasıl da sıfırdan başlanırmış iyisi kötüsü bile demeden evler kurulurmuş zamanla kazanca göre gelişirmiş herşey.tamam günümüz Şartları daha iyi belki ama hazır kalitelisini alabiliyorsunuz ufaktan başlayın ha hiç olmadı hala kendinize ben bunu istemiyorum Tarzım değil diyorsanız sizin erkek tarafı olduğunuzu bunları sizin kazanıp aldığınızı düşünün bence biraz olsun daha mantıklı davranırsınız

Çok zengin bile olsalar almak zorundalar mı ki? Zaten ev almışlar, içini yapıyorlar. Daha ne istiyorsun? Sen böyle aç gözlü oldukça onlarla geçinemezsin

Hayaller icin para lazım
Parası mı hayallerimi cok absurd olmus.

Ya hayallerini rafa kaldircaksin yada orta halli bu evde idare ediceksin
O hayaller insanin icini yiyo ama söylemesi benden

Kendiniz söylemiştiniz yatırım yapmak için alındığını, bu ev sizin değil, dolayısıyla içini sizin hayallerinizdeki gibi yapacaklar diye birşey yok ama aynı zamanda siz kendinizi buraya bağlayıp hayatınız boyunca bu evde yaşayacaksınız diye birşey de yok. Size bir kıyak yapmışlar ve evlendikten sonra daha rahat geçinin diye sizden kira almamışlar gibi düşünün. Evle aşırı bir gönül bağına girmeyin. Onun yerine her ay kira gibi bir köşeye ayırıp kendinize bir ev edinin. Onu gönlünüzce döşersiniz, hayallerinizi kendi evinizde kendi paranızla gerçekleştirirsiniz

başkasının imkanları dahilinde hayaller kurun sizde. hayalini kurduğunuz şeyler içinse siz çalışıp çabalayıp o hayali gerçekleştirmeyi hayal ettiniz mi hiç?

Yani sizler yeni evleniyor olsanz secim yaparken begendiklerinizi değilde ucuz olanını mı tercih edersiniz?
Çok güzel. Peki bu düşüncen kendi ailen sözkonusu oluncada aynımı, yani çeyiz alırken v. s. Çok merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…