- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.259
evi bana almadlar yatırım amaclı alıyorlar.Arkadaşlar sunu net Anlatamadım galiba durumları kotu değil bana en pahalısnı alsalarda bu onları maddi olarak zorlamayacak sadece niye bu kadar para harcadk ekonomigi varken boşa para verdirdi diyecekler
Simdi asil konu ortaya çikiyor. Onlarin maddi durumlarini görerek sen onlara bel bagladin. Sende maddi sekilde rahatlarsin diye düsündün. Kusura bakmada, yok öyle dünya. O insanlar yillarini verdilerde belli bir maddi rahatliga vardilar. Milyoner olsalar bile sana para harcamak zorunda degiller. Hayatin daha bu kadar basindayken baskalarindan bu kadar beklentiye girme. Birazda kendin çabala. Yani madem senin hayallerindeki gibi degil, ilk önce 1-2 yil çalisip, sende o evi döseyebilirdin.
Yani aryica yatirim amaci ile olsa bile, kira/kredi parasindan siyiriyorsunuz. Bu sizin bütçenizi ne kadar etkiliyecek biliyormusun? Hos ben olsam ona ragmen yine kv'de ile ayni apartmanda yasamazdim da, madem bunu sorun etmiyorsun, en azindan dedigim gibi kira parasini ödemiyecegin için sükür etmen lazim.