Bana bi akıl verin ozellikle tecrube sahibi olanlar Para mı Hayaller mi :(

_umutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
590
80
Siz beni kotu bilmeden sunuda güzelce yazayım.Nisanlmn maddi durumu kotu değil.Benim hayallimde ki gibi bi ev yapldgnda onları sarsmaz sadece benim içime sinmiyor onlara çok para verdirtmek.aynı zamanda begendiklermden de vazgeçmek istemiyorum.Bu yüzden kafam karsk.
Ben 4 yıldr nisanlym.Bu yaz dugunumuz var nasipse.Bunca yıl kaynvaldmle aynı apt. oturmayı planladgmz için yeni aldıkları evi sıfır almadlar ama sonra biz o evde oturmaya karar verdik.simdi içinde tadilat yaptryorlar.Her konuda bana danısıyorlar secmem için.Begendiklerim genelde pahalı şeyler oluyor ama parayı zor kazandıkları için daha uygun fiyatllara yoneliyorum.Neyse bunlar sorun değil iyi kotu içime sindiriyorum kalitesiz olana gitmiyorum hic bi zaman ama istediğim tarzlardan vazgeciyorum.Bunca yıl görüp begendiklerim arastrmalarm boşa gidiyor tabi doğal olarak.Bi düşünüyorum simdilik tamam deyip zamanla kendi tarzma gore degstiririm işe başlayınca diye ama ne yapmalıym bilemiyorum.Yani onların PARAsı mı yoksa benim HAYALLERİM mi?

Son düzenleme:
Yani bir hayal uğruna insanları darda bırakmanın mantığı yok bence.. Hayaller önemlidir ama yapabileceğiniz bir şey yok.. Daha ileriye atabilirsiniz. Gerçekten zorlanacaklarsa hayalleriniz maalesef gerçekleşmemeli.. Ama öyle o kadar şey aldırıp işe başlayınca nasıl değiştireceksiniz ki? O da zor.

Her şey dört dörtlük olmuyor arkadaşım ya sen kat üstüne para ve hayal ettiğin şekilde olsun, ya da onların durumu neye yetiyorsa onu al yazık onlara da.

Şu konuyu açmanız bile içinize sinmeden tercihler yaptığınızı hatta kendinizce bunları fedakarlık olarak gördüğünüzü düşündürdü bana.
O eve kendi tırnaklarınızla sahip olmadığınız için muhtemelen tarzınızdan cayarak aldığınız her şey zamanla gözünüze batacak.
Evliliği biraz daha erteleyip istediğiniz gibi şeyler almanızı hatta bu konuda maddi anlamda sizin de destek olmanızı öneririm.
Böylelikle siz de isteklerinizden ve tarzınızdan vazgeçmemiş olursunuz.

Sizin aileniz de destek olsun o zaman. Mecbur olmadıkları halde size ev almışlar daha ne istiyorsunuz?

Olanalar
Olanakları ölçüsünde yaptırıyorlarmış, sorun ne?
Olanakları az değil 3 eevleri var 3 arabaları var.Ama aynı zamanda da cimrilik var biraz babada :) bende oyleyimdr hic bi zaman parasnı sormadan bunu istiyorum demedim hep önce fiyatnı sordum.

Adamlar sana ev almis yanlis anlamadiysam kv kp almis sen de bi zahmet sukret her sey dort dortluk olmayiversin
evi bana almadlar yatırım amaclı alıyorlar.Arkadaşlar sunu net Anlatamadım galiba durumları kotu değil bana en pahalısnı alsalarda bu onları maddi olarak zorlamayacak sadece niye bu kadar para harcadk ekonomigi varken boşa para verdirdi diyecekler

Sonra değiştirme işini unutun bikere .Evde tadilat oooooo.Hem beğendiğiniz hem orta yolu bulun bence .Sonra farkını ödeyelim diyebilirsin.

Adamlar ev almış boşversene , kira derdin olmicak.. İlerde değişirsin zaten şimdi idare et bence yazık insanlarada

Daha fazlasini calisip siz yapmalisiniz. Cok zengin olsalar bile en pahali seyleri almak zorunda degiller. Para onlarin sonucta. Bence sükredin hos degil böyle düsünceler. Sevdiginiz insanla evleniyorsunuz, herseyde yolunda gidiyorsa iki uc kurus fazlanin lafi olmamali.

Olanalar

Olanakları az değil 3 eevleri var 3 arabaları var.Ama aynı zamanda da cimrilik var biraz babada :) bende oyleyimdr hic bi zaman parasnı sormadan bunu istiyorum demedim hep önce fiyatnı sordum.

O 3 araba 2 aileden fazla harcıyor.giderleri çoktur bence fazla zorlama.

Çok zengin olmaları her şeyi senin hayallerin doğrultusunda yapmaları anlamına gelmez ki.. adamın kenarda 500 000 vardır size en fazla 10.000 harcamak ister. Sonuçta para onun.. bence çok şey bekliyorsunuz karşı taraftan, eger hayallerimden vazgecersem ilerde mutsuz olurum dersen, müstakbel eşinle beraber gerçekleştirin hayallerinizi.
Biraz sert olduysam kusura bakma lütfen sadece bana biraz garip geldi düşüncelerin..

Yani sizler yeni evleniyor olsanz secim yaparken begendiklerinizi değilde ucuz olanını mı tercih edersiniz?

Evin her yerini ayni anda yaptirmak zorunda değilsiniz. Şimdilik size ayirabildikleri bütçe ile evinizi hayal ettiğiniz şekilde dekore etmeye başlayın. Kalan kismi da zamana yayarak kendiniz halledin. Böylece hem insanları zora sokmaz hem de biraz geç de olsa isteğinizi gerçekleştirmiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…