+10000Yalnis anlamayin yazacaklarimi ama bazi anneler kizlarinin evlenmelerine olumlu bakmiyor, cünkü o kizlara yasliliklarinda bakici rolü benimsemisler. Sizde cocuklugunuzdan bu yana hep elinizden geleni yapmissiniz. Annenizin sag eli gitti onun gözünde. Bence bu sizin sorununuz degil, annenizin sorunu.
Aslında hiç aferim demedi bana. Saol baktın ettin de demedi. Sağ kolu gibi gördü mü beni hiç düşünmedim. Bana bakma sen istemez derken gözlerindeki öfke beni benden aldı. İnanamadım. Aklıma geldikçe aglıyorum.Yalnis anlamayin yazacaklarimi ama bazi anneler kizlarinin evlenmelerine olumlu bakmiyor, cünkü o kizlara yasliliklarinda bakici rolü benimsemisler. Sizde cocuklugunuzdan bu yana hep elinizden geleni yapmissiniz. Annenizin sag eli gitti onun gözünde. Bence bu sizin sorununuz degil, annenizin sorunu.
Teşekkür ederim inşallah bakarımAnneniz neden öyle söyledi bilmiyorum ama kendi kendine yetersin sen merak etme.kardeşlerine annelik etmiş biri olarak bebeğine de bakarsın.üzme kendini.
Annenin dediklerini çok takma gelsin sana baksın, sende bişey olmamış gibi geçiştir bişey olmaz annenin dediği insana çok batmamalı, anne kızsınız siz aşarsınız bunu daMerhaba hanımlar , geçenlerde annem babam ve kardeşim bize yemeğe geldiler. 6 aylık evliyim. Nikah töreninden sonra eşimle ev aldık eşyalarımızı aldık yerleştik filan derken hiç annemlere gidemedik. Saolsun onlarda ev görmeye bize geldiler. Eşimle yemekleri hazırladık hoş sohbet guler yüz ile karşıladık. Yemekten sonra balkon sohbeti sırasında eşim yanımızda değildi. Babam dikkat etmek lazım korona kötü hastalık insan kendine bakmazsa maazallah düşer kalır. Kimse bakmaz iyi bakmak lazım dedi. Bende öyle babacım diyerek destekledim sonra gulerek herkes kendine iyi baksın dedi babam. (Hani aslında dikkat edelim hasta olmayalım yoksa bakmayız etmeyiz değil konu). Babam anneme sende iyi bak kendine hasta olma, kimse bakmaz sana da dedi. Bende babamı destekledim. Annem bunun üzerine bana sen bakma zaten dedi bana. Allah beni senin eline düşürmesin dedi. Bende baktım ciddi olur mu anne Allah vermesin bişey şakalaşıyoruz bakmaz mıyım sana ben dedim. Bu da bana bakma sen bana baktığın dursun benim x kızım var o bakar diye tersledi. çok zoruma gitti...
Annem daha öncede nişanlıyken biz, eşime geçimsiz bilmem ne demişti sonra evlenince en ufak bişey de bunu söyledi eşim.
Geçimsiz biri değilim aksine hep ablalık yaptım kardeşlerime. En küçük kardeşim dogdugunda 14 yaşındaydım, kimse yoktu ben koştum anneme yardıma. Sonra 6 ay annesine gitti bebek kardeşime de eve de diğer kardeşlerime de baktım hep. Daha iki sene evvel kaplıca tatilinde zehirlenmişler yurtdışından gelmiştim hastanede yine ben durdum kardeşlerimin başında. Hiç bir hakkım yok varsa da helal olsun aileme. Kendim okudum kendim çalıştım kendim yuvamı kurdum. Şimdi Allah nasip ederse bebeğim olucak. Eşimin işi gereği yurtdışına çıkması gerekiyor 5 6 ay. Bulantılı baş dönmeli bi gebeliğim var. Eşim annen gelir bi başına napıcan yanında kalır dedi. Ama ben kırıldım anneme. İlkkez evime gelmiş hiç yok yere neden böyle yaptı bana. Bana bakma diyen biri de bana bakmasın. Bebek doğunca 15 gün yatılı yardımcı alırım. Şimdi eşim gidince bi başıma sürdürebilir miyim? Bebeğimi riske mi atmış olurum? Hamile birisi kendi başına güvende olur mu?
Yalnız olucaksınız zaten bol bol dinlenirsiniz.ben 3 yaşındaki kızımla yalnız geçirdim hamileliğimi kimse yardımcı olmadı.yemeğimi de yaptım temizliğimi de çocuğuma da baktım.kimseye minnet etmemek en iyisi.Allah yardımcınız olsunTeşekkür ederim inşallah bakarımBaşım döner düşerim filan onu bilemiyorum çünkü ilk hamileliğim. Allah korur inş
Çok saolunYalnız olucaksınız zaten bol bol dinlenirsiniz.ben 3 yaşındaki kızımla yalnız geçirdim hamileliğimi kimse yardımcı olmadı.yemeğimi de yaptım temizliğimi de çocuğuma da baktım.kimseye minnet etmemek en iyisi.Allah yardımcınız olsun
Aslında hiç aferim demedi bana. Saol baktın ettin de demedi. Sağ kolu gibi gördü mü beni hiç düşünmedim. Bana bakma sen istemez derken gözlerindeki öfke beni benden aldı. İnanamadım. Aklıma geldikçe aglıyorum.
+10000
kesinlikle katılıyorum kesinlikle ama
size böyle yaparak üzülmenizi sağlayacak işlerini gördürmeye devam edecek
vicdanınıza oynuyor da olabilir
kimsenin annesi hakkında böyle konuşmak istemem ama
elinizden geldiğince kendinizi idare edin
anneniz veya başka kimseden yardım istemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?