arkadaşım kocan senin çağrına uyup evini ailesini terkedip gelirken iyiydi değil mi? zamanla baktın işine gelmiyor şimdi dırdırlanıyorsun. adamları koparın ailelerinden aman da benim ailem destek atıyor deyin sonra taşlar yerine oturunca vay efendim işsiz vay efendim kayınpeder şöyle böyle siz sütten çıkmış ak kaşık e bu adamı beğenmiyordun neden çocuk yaptın bak adamı ailesinden koparıp almışsın o kadar kafan çalışıyormuş. şimdi de çalıştır kafayı vardır yine bir B planınız...
arkadaşım kocan senin çağrına uyup evini ailesini terkedip gelirken iyiydi değil mi? zamanla baktın işine gelmiyor şimdi dırdırlanıyorsun. adamları koparın ailelerinden aman da benim ailem destek atıyor deyin sonra taşlar yerine oturunca vay efendim işsiz vay efendim kayınpeder şöyle böyle siz sütten çıkmış ak kaşık e bu adamı beğenmiyordun neden çocuk yaptın bak adamı ailesinden koparıp almışsın o kadar kafan çalışıyormuş. şimdi de çalıştır kafayı vardır yine bir B planınız...
arkadaşım ben yorum yazarken olaya objektif bir gözle bakmak istedim. bu adamla evlenirken ailesi ve olası tüm sorunlarıyla evlendin sen. gülsüm hanımın tabiriyle babanın piyangodan çıkması mevzusu falan yok .adamla öyle ya da böyle evlenip ailen üzerinden de rahatını sağlamışsın erkek tarafı da olayın sorumluluk kısmını ailene zamanla oluşacak keyif kısmını kendine seçmiş. belki de bi hırsla yapıyorlar. geçmişte olanlar var sonuçta.ama sizin davranışınız hoş değil tabi içinde bulunduğunuz durumda hoş değil. hele mesaj olayı sizi iyice haksız duruma düşürmüş.AŞK meselesine gelince kafam sadece biraz çakırkeyif oldu :kedi:
haklısın xzeytin "haa bak bu kız huysuzdu oğlumuzun bi kabahati yok" şimdiden diyorlar sanırım.
evlendikten 1 ay sonra gelmişti ilkl k.peder o zaman bize dediki 5000 lira topladım sizin için eşi dosttan onu getiricem birdahaki gelişime neyse 6 ay sonra geldiğinde eşime dedimki sor bakalım getirmişmi para benim eşim onlara asla bişey de soramaz bişeyde isteyemez neyse laf arasında ben sordum böle böle demiştiniz diye adam beni öylebi yalancı çıkardıki o lafları o dememişde ben uyudrmusum gibi ve bunları eşimde duyduğu halde evet baba öyle demiştin diyememişti ki bu parayı topladığını abisi ve halasıda demişlerdi telde.hadi bu olay neyse sonra babam bizi ehliyet kursuna göndermeye başladı bunu duyan k. peder tel açtı oo babam gönderiyomuş kursa hadi ehliyetleri alında bende size araba almanız için biraz bi para vereyim dedi neyse tabi bunu artık eşime kendin sor dedim gelişinde soruncada oğlum tarlalar para etmiyo satılmıyo vırt zırt bişiler dedi gitti.
bazen diyorum ya lanet olsun onlardan gelecek yardıma ama milletin içindede konusmasın madem allah bi dil vermiş zaten önüne gelene ankarada düğünlerini ben yaptım demiş akrabalarına.madem yapmayacaksın yalan söyleme
bi baba bilmezmi oğlunun ihtiyacı varmı yokmu 3 aydır işsiz ondan önce 4 ay çalıstı ondan önce yine işsizdi ee bunları biliyo paradan laf açınca ondan kötüsü yok
büyük oğlunu okutmamıs o yüzden acmış dükkan kızınada evlendiğinde bişey edememiş o yüzden almış ev eşyası bu oğluna gelincede oralara gitmeseydi demişlerkeşkelerle yaşanmıyo işte şu mubarek günde yarabbim yardım et bana
o zamanları ailesinden ayrı kalıyodu abisiyle yasıyodu kimseye bişey demeden çıkmış gelmiş.babasını aramış geldiğinde iyi niye gittin iş bulup çalıssaydın burda para biriktirseydin sonra evlenseydin demiş
ben nişanlı olarak 3 yıla yakın bekledim dahamı bekleseydim anlamadım
apar topar getirtmedim eşim askerden geldikten 8 ay sonra geldi buı 8 ayda her defasında ne zmaan evlenicez ne zaman gelecek ailen kimse bişey demiyomu git sor bilkmemne aklınıza ne geliyosa dedim zaten beni en son raddeye getirdiki gelmeseydi keşke gerçektende bitirecektim yorulmustum çünkü
ailesi şimdiye kadar zaten bişey yapmadı bişeyde beklemiyorum zaten yaparlarsada daha çok kafama kalkarlar ben bi,liyorum ben onlardan hiççç bişey istemiyorum ama orası benimde evim en azından kızım sen kö... gibi çalısıyosun ama biz geleceğiz yinede demelerini bekliyorum.banada danısılsın benimde evim değilmi neyim ben o evde yada onların neyiyiyim beni aramıyo sormuyo ama hergün ayrı yemek istiyo beyimiz geldiğinde pazar günü tatilim diye sabahın 7 sinde ben acıktım amma çok yattınız herhalde beni aclıktan öldüreceksiniz deyip konusuyo bunlara hakkı varmı ben bunlarıda istemiyorum eşime kızıyorum bunları detirtiği için.
evet en güzeli tel açtığında ki bana zaten tel açan yok en iyisi yüzüne söylemek dediğin gibi çünkü o mesajı tınlayacaklarını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?