bakınca tamam haklısınız. ama eşinizi çok zor durumda bırakmışsınız. adam zaten işsiz. bunun sıkıntısını yaşıyor. diğer tarafta ilgisizde olsa anne baba var... iki arada bırakmışsınız...
ailesi bu atsa atamaz ,satsa satamaz. ne yapabilir ki. 1 hafta bir şey değil ki. 6 ayda 1 hafta katlansaydınız.
bunun içinde boşanmak çok yanlış. neden. eşimin ailesi ilgisiz ve bize zor durumda olduğumuz zamanlar yardım etmediler. o yüzden boşanıyorum.... yapmayın. gerçekten. bakın kızınızda var.
ben ne dertler okuyorum. insanlar aldatılıyor dayak yiyor. nelere maruz kalıyor. halada boşansammı diye soruyorlar kararsızlar..eşinizin sadece iş bulamaması ve ailesi ilgisiz diye ayrılma nedeniniz ,bana yanlış geldi. bakın işte, bulmuş başlayacakmış...
ha, bu arada o mesaj olmamış. çok yanlış bence. eşinizide çok üzmüşsünün.. o sizin ailenize böyle bir mesaj atsa ne derdiniz.... .
Hep diyorum anne babalar çocuklarına gereken eğitimi verdikten sonra,onları okuttuktan sonra üstüne bir de evlendirirken elindekini avucundakini harcamak zorunda değildir..
Madem baştan belliydi,madem ailen istemiyordu baştan evlenmeyecektin.Madem işsizdi,çocuk yapmayacaktın..Madem çocuk yaptın,artık ona bakmnak babanın olduğu kadar senin de görevin.
Ayrıca ailesinden bir kişi bir hafta geliyor kalmaya ki çalışıyorsun,evde yoksun..Katlanıver biraz ne olur ki.Neticede baba,atamaz satamaz.
Çektiğin mesaja eşinin ses çıkarmamasından ne kadar eziklendiğini farkediyorum işsizliği dolayısıyla.Eşin iş bulursa bu problemler bıçak gibi kesilir sanıyorum...
Olaya bir de eşinin açısından bak,babasına eşi hem de kendi ağzından gelme diye mesaj çekiyor.Valla bunu eşim benim aileme yapsa,isterse ne kadar haklı sebepleri de olsun,yakar yıkarım ortalığı.Dua et eşin ses etmemiş.
İş bulunur,ama eş ve baba bulmak kolay değildir.Hem de çocuğunun babası hatırına,çocuğunun babasının babasına katlanmak gerekir.
Umarım eşin bir an önce iş bulur ve bu durum düzelir.Yoksa evliliğin çatırdamaya başlayacak gibi bir his var içimde..
evet nerdeyse hepiniz haklısınız babası atamazki bende kızımı babasız bırakmak istemiyorum ki benim hakkım değil bu evet benden büyük dertleri olan insanlar var ama herkes farklı sonuçta ben kaldıramam kaldıramıyorum
baştan bilerek evlendim evlenmeseydim daha iyidi ama gençtim ve gözüm ondan başkasını görmüyodu o gün geri gelse evlenmezdim iş işten geçti çocuk yaptığım zamanlarda işi vardı hemde her ay düzenli olarak iyi para alıyodu doğduktan sonra iş yeri kriz nedeniyle kapandı bunlar onun sucu değil biliyorum işte arıyo ama bulamıyo ben bunu hoş karsılıyorum çok zor bi devirden geçiyoruz ama saatlerce bil. basında oturması beni krize sokuyo ben yatıyorum sabaha karsı yatıyo o da
evet herşeyi benim üzerime yıkmış bi durumda bende salak gibi tüm bunları üstlenmiş durumdayım o da biliyoki eşim her işin üstesinden gelir
evet babasıda dediğiniz gibi bize güvendi bi arkladas demişki neden onlara yıkmadınız tel etmekten iflahımız kesilmişti ne geliyolardı nede bişey diyolar dı tamam tamam 1 hafta sonra geliyoruz ee bir hafta sonra bi iş çıkar 15 gün sonra geliyoruz ee 15 gün sonraya bişey olur 1 ay sonra böyle böyle zaman geçiyodu sonuyçta bizimde bi çevremiz var ve sürekli soruyorlardı annemlere ne zaman evlilik diye oğlanın ailesi istemiyo galibamı deseydik.benim baştan hiçöte niyetim yoktu anklaraya yerleşmek gibi sonradan sonraya karar verdimki, iyide etmişim eee durum böyle olunca yapacak bişey yoktu hqaksızmıyım burdada ne yaptıysam sevgimden yaptım o zamanları eşimin beni sevdiğinede çok inanıyorum şimdi göremesemde sevgisini o zamanları benim için dağları delen bi erkek vardıonun içn yaptım ama sunu çok iyi anladım aşk bi yere kadarmış herşey bitiyo herşey
o mesajı öekmekle hatamı ettim bilmiyorum o sinirle yapacak bişey bulamadım zaten mesajdan sonra ne bi karsılık mesaj nede tel geldi eminim öyle bi aile çünklü öyle bi mesaj gelmedi diyecekler evet bi hafta ne varki gelsin dimi erkek olmasına rağmen tüm evimin çekmecelerini karıştırıyo hoşş karıştırsın ne varki zaten zannediyo oğlumu okuttumya çok para kazanıyo saklıyolar diyodur çünkü her 2 lafından biri ben seni okuttum bana borcun var ne zaman ödeyeceksin ben yaslanınca bana para siz göndereceksiniz tüm bu sinir bozucu lkaflarına hiç sesimi çıkarmadım yüzsüz yüzsüz konusmalarına tek kelime karsılık vermedim belki bende orada hata ettim herşeyi yüzüne benimmi söylemem gerekirdi oğlu dururken babası geldiğinde tüm ev işini gören süt dökmüş kedi oluyo eşim nedense o gidincede anında değişiyo bunları söyleyincede bişey demiyo
O mesaj olmamış..
Eşin, öyle bir mesajı asla çekmezdi babasına..
Şimdi eşinin düştüğü durumu düşünsene ve de babanın o anki durumunu; evladı ''gelme evime'' diyor..Çok acı bir durum..
En baştan bazı şeyleri bilerek evlenmişsin canım..
Eşinin ailesinin oğluna düşkün olmadığını, ilgilenmediklerini biliyormuşsun, herşeyi de senin baban yapmış.
Yani baştan eşinin herşeyine tamam demişsin, eşini olduğu gibi kabul etmişsin ama şimdi burnundan getiriyorsun.
Sanırım ailesine kızgınlığın var, tarla satıp diğer oğluna dükkan açıyor ama bizimki işsiz yardım etmiyor demişsin.
Demek ki kayınpederinin maddi durumu var..Bu durumda diğer evlada yapıp da senin eşine neden yapmıyor? Bunun da bir açıklaması vardır..
Eşin sorsa ya babasına madem? Yardım istese ya geçici olarak..Bazı şeyler konuşa konuşa hallolur.
Şu an bence, başta yaptığın gibi eşine destek olmalısın, iş bulunur bir şekilde ama bu sebepke boşanılmaz..
Çoğu kişinin kabul etmeyeceği şartları kabul ederek evlenmişsin, şimdi bu sebepten boşanmak olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?