- 22 Ocak 2008
- 690
- 356
- 323
yok be canım var böyle tatlı dilin varamadığı densiz dengesiz asalaklar kötükedihüsokötükedihüsoyaşadıklarınız üzücü olabilir ama nekadar katı dawranmışsınızakannehir
öle bi mesaj atılırmı hiççç:çok üzgünüm:
bunun böle olcağı baştan belliymiş, çünkü "bilmediği daha önce hiç gelmediği kalacak yeri çalışacak işi olmadığı bi şehre" şart koşarak siz çağırmışsınız, sonrasında yaşanan bu hayal kırıklığı neden
bence biraz sakinleyin..
bi hikaye war :
gelin kaynana hiç anlaşamazlarmış, we aynı ewde yaşarlarmış.. bigün gelinin canına tak etmiş we büyücüye gidip kaynanasının ölmesi için bi ilaç yapmasını istemiş... büyücü yapmış bu ilacı we demiş " bunu hergün azar azar kaynanın yemeklerine katıcaksın ama aynı zamanda ona çok ii dawranmya başlıcaksınki öldüğünde kimse senden bilmesin"
gelin sewinçle ewe gitmiş, ogünden sonra yemeklerine ilacı katmaya we kaynanasınada çok ii dawrnmaya başlamış.. bisüre sonra kaynanasıda gelinindeki bu değişimden dolayı memnun olmaya we ona kızı gibi dawranmaya başlamış...
günler sonra gelin pişman olmuş, meğer kaynanası nekadar ii niyetli bi kadınmış, onu öle sewmişkii büyücüye koşmuş hemen we ağlamış nolur bu büyüyü bozun ben "annemi" çok sewiorum die.. büyücü gülmüşş, ben ona sadece witamin ilacı yaptım üzülme ölmiycek annen, ona ii dawranmanı söleyerek tatlı dilin herşeyi yapabileceğini gösterdim sana demiş ..
demem o ki, keşke sizde tatlı dilli olsaydanız, onlar aramasada siz arasaydınız, önceden olmamış ama yuwanızı kurduktan sonra adım atsaydınız, emin olun onlarda biyerden sonra görüceklerdi sizdeki sewgiyi.. a.s
eşinizle bi sorrununuz yok bence (iş durumu hariç, ki bunun bilerekmi yoksa iş bulamadığındamı olduğunu bilmiorum yazmamışsınız ), ailesiyle olan sorunları böle yansıtmayın derim a.s.
yok be canım var böyle tatlı dilin varamadığı densiz dengesiz asalaklar kötükedihüsokötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?