• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana akıl verin...

esraseyhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
471
0
96
Zonguldak
kızlar oğlum 6 aylık...lahusalık dönemimde çok stesliydi...zaten ham,le kalmadan önce ilaç kullanıyordum depresyon ilacı..hamilelikte ve bu zamana kadar dayandım..çok üzüldüm ama atlattım.ama şimdi gene depresyondayım sanki napacam bilmiyorum..psikiyatriste gitsem ilaç verecek ama ben çok uğraştım bırakmak için ...ama iyi değilim...midem bulanıyor..yemek yemek istemiyorum zaten beniim anksiyete bozukluğum da yemek yiyememe korkusuydu..tekrara geldi sankiiiiiiiiii

Geçmiş olsun arkadaşım, aynı hastalık ablamda da vardı,
İlaçların iyi geliyorsa bırakmak için kendini zorlama, hayat böyle önümüze ne geliyorsa onu yaşamak zorundayız hastalıkta buna dahil...
Şu an sana muhtaç bir yavrun var onun için kendine hem ruhsal hemde bedensel iyi bakmalısın,
İnşallah en kısa zamanda atlatırsın.

canım benimde 15 aylık bir kızım var doğum sonrası depresyon ve anksiyete bozukluğu oldu ilaçla tedavi oldum şuan hala kullanıyorum ogünler çok kötü günlerdi şuan halime şükrediyorum ilaç kullanıyor olmak umrumda değil tansiyon hastasıda ölene kadar ilaç kullanıyor önemli olan iyi bir hayat ve çocuğuma bakabilmek ilaçlar bana 5 kilo aldırdı onlarda umurumda değil şuan şükürler olsunki çok iyiyim sende biran önce tedavine başla sen iyi olmalısınki bebeğinede iyi bakabilesin

bebeğe bakmak çok güzel ama çok zor
sen iyi olmalısın ki bebeğine faydan olsun annesi
bende başlamıştım sakinleştiriciye çok hafif bişiydi ,
fakat hamileyim 26 haftalık bırakmak zorunda kaldım 2.meleğim geliyor inş.
epey faydasını gördüm canım
geçmiş olsun

dokroelarınla gorus bılıme saygımız her zaman sonsuz ama sunuda unutma hersey allahtan gelır ınsanın tabıkı her gunu guzel ve ıyı gecmez bazı gunlerımız strezlı zorlu hastalıklı gececekkı bız guzel gunlerın kymetını bılelım
oyuzden basına ne gelırse gelsın allahtan sabır ıste ve halıne sukret
ınsallah gecer bunalımlı gunlerın bende oyleyım suan bebegı kucagıma aldıgımda aglıyor annesınde durmuyor bebek anneannesının kucagına gıdınce pıs dıye susuyor
anlamadım gıttı ama bu gunlerde gececek dıye dusunuyorum
nede olsa su bı gercekkı
tum karanlık geceler sabaha kavusmak zorundadır

Back