Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim. Ben hamileyken beni avukata bile götürdü bosanicaz ben aaileni görmek istemiyorum ya onlar y ben diye evet hep ben alttan aldım ama hayata karşı hiç bı isteğim kalmadı artık çok yoruldum bazen boşa kurtul belki daha iyi olur diyorum sonra otur oturduğun yere diyorum. Kaynanam her geldiğinde hla bı laf sokmalar. Kendimi bu şehirde çok yalnız hissediyorum kimsem yok esimlede durumlar böyle olunca durup durup sebepsiz yere evde ağlama krizlerine giriyoeumEşiniz boşanmak falan istemiyor. Klasik erkek tehdidi. Siz sustukça onlar ezmiş. Bence artik büyük harflerle EEEEEEEE demenizin vakti
Evet kultuk farklılığı çok zormus ailesi benim ailemi bir türlü kabul edemedi ve her defasindada bana söylediler zaten aileni sevmiyoruz diye bende her defasında sustum. Şimdi neden geri geldim diye bende soruyorum kendime. Belki kızım kocam ben güzel bir aile oluruz dedim ama yaşananları da yapılan saygisizliklarida unutamıyorum özellikle eşimin annemi her geldiğinde söylediği sözlerinden dolayı ağlayarak göndermelerini. Napican bilmiyorumNeden alttan aldın? Zaten dönmüşsün annenlere, geri niye geldin?
Yuva mı o şimdi?
Yüzün güldüğü tek günün yok, huzur, saygı yok, o yuva için mi katlandın?
Kültür farklı aslında öyle büyük faktör ki
Hep es geçiliyor başında
Aslında değişmeyeceğini biliyorum evliliğin sonunda goremiyorum zaten ama bir umitti işte şu anda değişmiş gibi ama ailem gelecek yada çok özledim bı gidip goreyim dediğimde yine kavga gürültüailenız arkanızda....bu adam ıkı cocukta olsa ucde degişmez....zamanla o cocuk sayısıda olur...etraftan goruyoruz...olan gecen yıllarına olur...genc yasta kurtul hayatını kur.
Yani onlara göre ben evlendim artık onlara aitim. Ama kendi kızları için yani görümcem için aynı şey geçerli degil. Ben ailemi girmeye gittiğimde uzak oldukları için git gel masraf oluyormuş. Ve benim annem gezmeyi seven biri bana geldiğinde zaten hergun eve tikilip kaldığım için gelince beni gezdiriyor dışarıda yemek yiyoruz onca şeye rağmen eşimi yinede ayırmıyor benim hatrim için yine iyi davranıyor ama annem öyle birisi olduğu için bizi gezmeye tozmaya çok para harcamaya alıştıracakmis öyle diyorlar yaşam stilleri çok farkliNasıl bir saygısızlık içinde bulunuyorsunuz. Hep alttan aldım diyorsunuz halen daha kötü muameleler görüyorsunuz. Peki siz bu kadar makul davranırken eşinizin ve ailesinin derdi nedir tam olarak. Daha nasıl ezmek, sindirmek istiyorlar ki sizi. Ailenizle dertleri ne uzak durmalarını istiyorlar.
Evet kultuk farklılığı çok zormus ailesi benim ailemi bir türlü kabul edemedi ve her defasindada bana söylediler zaten aileni sevmiyoruz diye bende her defasında sustum. Şimdi neden geri geldim diye bende soruyorum kendime. Belki kızım kocam ben güzel bir aile oluruz dedim ama yaşananları da yapılan saygisizliklarida unutamıyorum özellikle eşimin annemi her geldiğinde söylediği sözlerinden dolayı ağlayarak göndermelerini. Napican bilmiyorum
Sanırım cesaret edemiyorum bilmiyoeum beni yureklendirmeniz için buradayım belkideAlttan alıyosunuz diye madalya asmıyorlar. Alltan almak bazen iyidir her durumda değil.
Değişmeyeceğini bile bile eşinizle bu hayatı sürdürmeye çalışmak neden?
Aileniz de arkanızda sizi tutan ne?
Tekrar dön ailene. Onlar bebeğe bakar sen çalışırsın, zaten babası da para göndermek zorunda.Evet kultuk farklılığı çok zormus ailesi benim ailemi bir türlü kabul edemedi ve her defasindada bana söylediler zaten aileni sevmiyoruz diye bende her defasında sustum. Şimdi neden geri geldim diye bende soruyorum kendime. Belki kızım kocam ben güzel bir aile oluruz dedim ama yaşananları da yapılan saygisizliklarida unutamıyorum özellikle eşimin annemi her geldiğinde söylediği sözlerinden dolayı ağlayarak göndermelerini. Napican bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?