• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verebilir misiniz? Kafam karışık..

BeyazLilyum

diplomalı uzman ev hanımı
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2007
2.343
15
116
Diğer
arkadasşlar ben matematik bölüm mezunuyum..daha önce dersanede çalıştım ama aşırı yorucuydu..stajer değil sanki yılların hocasıymışım gibi üzerime yük bindirdiler..acaip sorumluluğum vardı..bütün yılım her boş saatim ders çalışmakla geçti..evlenince bıraktım,biraz dinlenmek istedim..iyi de oldu hem evliliğe alıştım hem kafa dinledim kendime zaman ayırdım.uzun zamandır yapmadığım şeyleri yaptım..kitap okudum ona bile vaktim yoktu..çocuğum oldu..2 yıldır çalışmıyorum ama bu böyle devam etmemeli..eşimin maaşı çok ii ama ona güvenmek istemiyorum derdim para değil..o kadar okudum,bölüm zordu bitirdim emeğimin karşılığını almak istiyorum bi şekilde..işte bu noktada tıkandım kaldım..dersanede öğretmen olmak istemiyorum artık..yüksek lisans yapıp kpss ye hazırlanıp meb e atanmakta büyük dert..arkadaşlarım kursa gittikleri halde giremiyorlar çünkü çok puan lazım.ve matematik kontenjanı çok az..yani uzun bir süreç gibi görünüyor girmem..kpss ye çalışıp bazı memurluklar için çabalayabilirim ama onuda kuzenim önermiyor..çocuğumla ilgilenemiyorum tatilim çok az diyor..geriye özel ders vermek kalıyor..
şimdi ben evimde rahat rahat özel ders mi vereyim..hem eşime evime çocuğuma da zaman ayırmış olurum..
yoksa gözümü karartıp ne olursa olsun meb e girmeye mi çalışayım
ya da memur olmak için mi asılayım..kesin bir karar verip o yolda ilerlemem lazım
ama inanın kafam çok karışık
şuan en ağır basan özel ders..çocuğumu bakıcıya kreşe vermek istemiyorum..ben yetiştirmek istiyorum...zamanı gelince de sosyalleşmesi için okul öncesi..

Back