- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
yani ama düşüncesizlik işte aynı şekilde sen söylemesen 40 kere sorar ama nerdesin diye , rahatsız oluyor işte önceliği arkadaşları çüünküsende hiç umursama artık sende değişiklik olduğunu farketsin boşver hiç bişey yazma , git evet kafan dağılr aklın sürekli telefonda olmaz hem
o seni kısıtlıyor mu peki :44: 3 yıl sonuçta az bir zaman değil ki daha özenli olmalı evet bende çok sorunlar yaşadım ve bitti 2 yılın üstüne hayırlısı neyse o
Aynen yazdığı zaman yaz ama cevap verirken şimdilik tavır yapma baktın sen serbest bırakınca daha çok abartıyor o zaman işin rengi değişir ama bu geçici bir dönemse bu arada kafasını dinler kendini toplar tekrar eski haline döner.
inşallah dediğin gibi olur tamam canım öyle yapacağım ama sıkıldım külfet gereksiz gerliyor gibi sözleri benim canımı acıttı
Ben de balığım.Ama yorumunu okurken,ben mi yazdım da hatırlamıyorum dedim.İlk cümlenden son noktaya kadar katılıyorum sana.Sen ne yazdıysan ben ne okuduysam ona göre yazdım...biz seninle anlaşamayız zaten ben BALIK larla asla anlaşamam:))
Annem BALIK onu idare edememim...ben çocukken bile mantıklıydım ayagım yere saglam basardı...
O yüzden benim dediklerim sana kendini kötü hissettirir.Katı gelir.İçinden cımbızlar en olmadık kelimeye anlam yükler üzülürsün ...
Ben ablan yaşındayım...yazdıklarımı yabana atma...oku...
Ama ben artık çekileyim sen yaşıtlarınla,,sevgilisi olanlarla hallet...
Belki ip ucunu tutar yakalar asılırsın kimbilir.Yeni nesil pek bir kontrolcü--hesaba çekici---aklıma yatmıyo bu kadarı benim...
Ben eski feministlerdenim:))
Kolay gelsin...
,canım yanıyor 1 aydır da görüşmedik bi umursamazlık var üstünde beni aramak mesaj atmak mesajıma cevp vermek zor gelir oldu öncesinde de tartışmıştık ve tamam yapmıcam deyip düzelmişti bugünse bunu dediğimde bana diyor ki ben hep böyleydim hiç değişmedim bilmiyorum bu adam sabrımımı deniyor onu seviyorum ama böylede olmuyor ne yapayım ben ya oooffffffff o şimdi rahat rahat uyuyor bense ağlıyorum çok üzülüyorumm
onun burcu koç canım bak erkek arkadaşım böyle bir insan değildi şuan moralimi bozan nokta arkadaşları uğruna bana böyle davranması benimde bir arkadaş çevrem var ama her şeyi dengelemeyi biliyorum ama o denge kurmayı bilmiyor ya hep onlar bana gelince telefonda mesajlaşmak zor ama arkadaşları atınca yazıyor hep arkadaşları hep arkadaşları hayatında her bi haltını çeken insan benim bu kadar ikinci planda olmak beni üzüyor 2-3 insan gördü diye orada resmen herşeyi değişti bir arada olsa belkide böyle olmayacak ama bir insanın sevgilisine nerede oldğunu söylemesi bu kadar zor olmamalı zor gelmemeli gitsin gezsin tozsun ama bana desin ki ben cafe ye gidiyorum isterse akşama kadar otursun oturabilir evet zorlada yaptıramam kimseye hiç bişeyi ama o benden bir takım isteklerde bulunuyorsa benimde isteklerime saygı göstermeli o hep benden istiyor bekliyor ama iş benim ondan beklememe gelince suç oluyor o erkekmiş
onun burcu koç canım bak erkek arkadaşım böyle bir insan değildi şuan moralimi bozan nokta arkadaşları uğruna bana böyle davranması benimde bir arkadaş çevrem var ama her şeyi dengelemeyi biliyorum ama o denge kurmayı bilmiyor ya hep onlar bana gelince telefonda mesajlaşmak zor ama arkadaşları atınca yazıyor hep arkadaşları hep arkadaşları hayatında her bi haltını çeken insan benim bu kadar ikinci planda olmak beni üzüyor 2-3 insan gördü diye orada resmen herşeyi değişti bir arada olsa belkide böyle olmayacak ama bir insanın sevgilisine nerede oldğunu söylemesi bu kadar zor olmamalı zor gelmemeli gitsin gezsin tozsun ama bana desin ki ben cafe ye gidiyorum isterse akşama kadar otursun oturabilir evet zorlada yaptıramam kimseye hiç bişeyi ama o benden bir takım isteklerde bulunuyorsa benimde isteklerime saygı göstermeli o hep benden istiyor bekliyor ama iş benim ondan beklememe gelince suç oluyor o erkekmiş
uzak durucam canım bilmiyorum ama ayrılık çanları çalıyor gibi sıkıldım külfet gibi sözler ağrıma gitti sevgiliye mesaj atmak neden külfet olarak görülüyor canımı sıkan öncesinden böyle değildi relmil ya değildiiiiiiii şuan ondan bu kadar üzülüyorummm
amaç takip etmek değil bilmek istiyorum o bilmek istiyorsa benimde bilmeye hakkım yokmu erkek diye her istediğini yapma lüksüne sahip değiller biz yapınca suç oluyor ama ben güvenmediğim bir adama 3 yılımı vermem sen ne güzel nişanlıymışsın hayırlısı olsun bizim nişanı geç sözlenmemiz için bile önümüzde 3 yıl var bilmiyorum ne olucak inşallah gönlünden geçenler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?