- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
yani ama düşüncesizlik işte aynı şekilde sen söylemesen 40 kere sorar ama nerdesin diye , rahatsız oluyor işte önceliği arkadaşları çüünkü sende hiç umursama artık sende değişiklik olduğunu farketsin boşver hiç bişey yazma , git evet kafan dağılr aklın sürekli telefonda olmaz hem
o seni kısıtlıyor mu peki :44: 3 yıl sonuçta az bir zaman değil ki daha özenli olmalı evet bende çok sorunlar yaşadım ve bitti 2 yılın üstüne hayırlısı neyse o
kısıtlıyordu geçen sene aralık 2012 de kısıtlamalarına ve üzerimde kurduğu baskıya hep kendini haklı görmesine dayanamadım ve 3 gün konuşmadık sonrasında ben ayrıldım ondan bir mesaj yazmıştım ve nasıl tutuşmuştu arından seni sevmiyorum dedim istemiyorum dedim neler neler dedim 1 buçuk ay peşimde dolandı dayanamadım hergün ağlıyordu barıştık ondan sonra işte bu davranışları yavaş yavaş yinr ortaya çıkmaya başladı bana gitme etme demiyor ama huzursuzluğunu hissettiriyor anlıyorum bilmiyorum bir arkadaşımla konuştum git yanına ve konuş herşeyi bitecekse btsin diyor bilmiyorum ne yapmalıyım bekliyorum sadece