• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl fikir verin ne olur ben napıcaaammm :(

yani ama düşüncesizlik işte aynı şekilde sen söylemesen 40 kere sorar ama nerdesin diye , rahatsız oluyor işte önceliği arkadaşları çüünkü :41: sende hiç umursama artık sende değişiklik olduğunu farketsin boşver hiç bişey yazma , git evet kafan dağılr aklın sürekli telefonda olmaz hem :ssz:

o seni kısıtlıyor mu peki :44: 3 yıl sonuçta az bir zaman değil ki daha özenli olmalı evet bende çok sorunlar yaşadım ve bitti 2 yılın üstüne hayırlısı neyse o :50:

kısıtlıyordu geçen sene aralık 2012 de kısıtlamalarına ve üzerimde kurduğu baskıya hep kendini haklı görmesine dayanamadım ve 3 gün konuşmadık sonrasında ben ayrıldım ondan bir mesaj yazmıştım ve nasıl tutuşmuştu arından seni sevmiyorum dedim istemiyorum dedim neler neler dedim 1 buçuk ay peşimde dolandı dayanamadım hergün ağlıyordu barıştık ondan sonra işte bu davranışları yavaş yavaş yinr ortaya çıkmaya başladı bana gitme etme demiyor ama huzursuzluğunu hissettiriyor anlıyorum bilmiyorum bir arkadaşımla konuştum git yanına ve konuş herşeyi bitecekse btsin diyor bilmiyorum ne yapmalıyım bekliyorum sadece :(

Aynen yazdığı zaman yaz ama cevap verirken şimdilik tavır yapma baktın sen serbest bırakınca daha çok abartıyor o zaman işin rengi değişir ama bu geçici bir dönemse bu arada kafasını dinler kendini toplar tekrar eski haline döner.

inşallah dediğin gibi olur tamam canım öyle yapacağım ama sıkıldım külfet gereksiz gerliyor gibi sözleri benim canımı acıttı :(

inşallah dediğin gibi olur tamam canım öyle yapacağım ama sıkıldım külfet gereksiz gerliyor gibi sözleri benim canımı acıttı :(

Bazen bana da olur ruh halim kötüyken biri bana nasılsın bile dese bana cevap vermek zor gelir cevap verirsem de terslerim. Bu kadar üzülme kalkıp şahsına hakaret etmemiş ki belli ki onunda var bir sorunu.

Sen ne yazdıysan ben ne okuduysam ona göre yazdım...biz seninle anlaşamayız zaten ben BALIK larla asla anlaşamam:))

Annem BALIK onu idare edememim...ben çocukken bile mantıklıydım ayagım yere saglam basardı...

O yüzden benim dediklerim sana kendini kötü hissettirir.Katı gelir.İçinden cımbızlar en olmadık kelimeye anlam yükler üzülürsün ...

Ben ablan yaşındayım...yazdıklarımı yabana atma...oku...

Ama ben artık çekileyim sen yaşıtlarınla,,sevgilisi olanlarla hallet...

Belki ip ucunu tutar yakalar asılırsın kimbilir.Yeni nesil pek bir kontrolcü--hesaba çekici---aklıma yatmıyo bu kadarı benim...

Ben eski feministlerdenim:))

Kolay gelsin...
Ben de balığım.Ama yorumunu okurken,ben mi yazdım da hatırlamıyorum dedim.İlk cümlenden son noktaya kadar katılıyorum sana.

Sevgili konu sahibi,canım sen önce kendi yanlışınla yüzleşirsen daha kolay çözüme ulaşırsın.Sıkmıyorum diyorsun ya,yazını okurken bu ne yaaaa dedim.Sevgilimin nerde olduğunu ne yaptığını bilmek hakkım demişsin.Böyle bir hakkın yok.Yüzeysel söylerse söyler.Kimse kimseye rapor vermek zorunda değil.Ki kaldı ki çocuğun nerde olduğunu bildiğin halde sorguluyorsun.Eve geldim diyor.Bir süre sonra napıyorsun diye soruyorsun.Aynı şeyler tekrar tekrar sorulunca insana evet külfet gelir.Sevgilinle muhabbet etmen hatrını sorman güzel de,bu tek taraflı olunca ölçü kaçınca külfet olur.Arkadaşlarımla oturuyordum diyor.Vay efendim neden mesaj atmadın.Arkadaşların benden daha mı önemli gibi birşey yazmışsın!!!! bu nasıl bir kıyaslamadır.İnsanın arkadaşları da sevgilisi kadar önemlidir.Yeri gelir komşusu,yeri gelir akrabası,herkesin ayrı yeri vardır.Hayat insanlarla bir bütündür.Sadece sevgiliyle değil.Arkadaşlarıyla muhabbete dalmıştır,bazen insan mutsuz olur,ya da o gün canı sıkkındır,ya da içinden gelmez konuşmak yazışmak birşey yapmak gelmez içinden.Herkesin kendi özel alanı vardır eşlerin bile.Bir de bu çocuk okuyor.Bırak biraz kendi haline.Senden sevgili durumlarından daha önemli şeyi okumak.İster kabul et,ister etme sıkboğaz ediyorsun.Bırak o arasın.Düşme üstüne.

canım yanıyor 1 aydır da görüşmedik bi umursamazlık var üstünde beni aramak mesaj atmak mesajıma cevp vermek zor gelir oldu öncesinde de tartışmıştık ve tamam yapmıcam deyip düzelmişti bugünse bunu dediğimde bana diyor ki ben hep böyleydim hiç değişmedim bilmiyorum bu adam sabrımımı deniyor onu seviyorum ama böylede olmuyor ne yapayım ben ya oooffffffff o şimdi rahat rahat uyuyor bense ağlıyorum çok üzülüyorumm :(
,

niye bu kadar çabalıyorsun ki. bana sorarsan bu ilişki yürümez. Ayrıl gitsin. Her insan ayrı şehirlerde aynı duyguları yaşayamaz.

Bence biraz uzak durman da fayda var.. Ama sana katılıyorum nerde ne yaptığını bilmek bencede hakkın. Sözlü, nişanlı olmayabilirsin ama ortada 3 yıllık birlikteliğiniz var. Hesap verecek demiyorum. Ama hesap vermeli. Seni merak da bırakmamalı.. Yani eğer seni düşünüyosa seviyosa birz üstüne düşmeli, şımartmalı, ilgi göstermeli. Konuşmak isterse eğer konuşulcak çok konu vardır. Niyeti ciddiyse ailelerin tanısması olur evlilik olur vs. Ama bu kadar ilgisiz olmasının altında bence başka bişey ara.. :(

onun burcu koç canım bak erkek arkadaşım böyle bir insan değildi şuan moralimi bozan nokta arkadaşları uğruna bana böyle davranması benimde bir arkadaş çevrem var ama her şeyi dengelemeyi biliyorum ama o denge kurmayı bilmiyor ya hep onlar bana gelince telefonda mesajlaşmak zor ama arkadaşları atınca yazıyor hep arkadaşları hep arkadaşları hayatında her bi haltını çeken insan benim bu kadar ikinci planda olmak beni üzüyor 2-3 insan gördü diye orada resmen herşeyi değişti bir arada olsa belkide böyle olmayacak ama bir insanın sevgilisine nerede oldğunu söylemesi bu kadar zor olmamalı zor gelmemeli gitsin gezsin tozsun ama bana desin ki ben cafe ye gidiyorum isterse akşama kadar otursun oturabilir evet zorlada yaptıramam kimseye hiç bişeyi ama o benden bir takım isteklerde bulunuyorsa benimde isteklerime saygı göstermeli o hep benden istiyor bekliyor ama iş benim ondan beklememe gelince suç oluyor o erkekmiş

sen yanmışsın arkadaşım.koç burcu ha.üzüldüm senin için :ssz: sen de balık.tam cümbüş valla. Allah yardımcın olsun.

ben de koç burcuyum. hiç gelemiyorum sıkıya. kusura bakma ama sevgilin benim kişiliğime sahip anlaşılan ve okuduklarımdan seni biraz abartmış gördüm. koç burcu sevmiyorsa keser atar zaten. senin yapman gereken biraz özgür bırakmak. nişanlım arka arkaya mesaj attığında bunalıyorum mesela.o da anlayışlı sağolsun. kullanıcı adını hatırlamadığım bir ablam 'genç kızların en büyük sorununun karşıdakine sorgulama hakkı vermesi' gibi birşey demiş.ne güzel demiş. kendi hayatınızı yaşayın biraz. ayrılmayı düşünme bence. koç burcu biraz odun olur. sen de burcunun verdiği o duygusallıktan biraz sıyrılırsan hrşey daha güzel olur bak gör.

ve sana en büyük tüyo da şu olsun: koç burcunun üstüne çok düşersen değerini kaybedersin hızla. kendini biraz geri çekersen o senin peşine düşer bu defa. koç burcu ulaşılmazı sever :34:

hakkında hayırlısı olur inşallah.sevgiler :54:

biz kadın milleti bende öleyim her dk mesaj arama sorma :)

ben bi mesaj yazardım cevabı ertesi gün gelirdi :)

allahım ne çektim 10 sene ya hoş sonra ayrıldık ama hep aşığım ondan başkasına aşık olamam :(

ama şimdi başkasıyla evliyim kocamıda seviyorum o çok anlayışlı ama ben adamı delirtiyorum sırf bu yüzden yoğun çalışıyorum aramıyım onu sıkılmasın diye :)

üzülme bişi olmaz erkek milleti hepsi bi ayar bi model :D

Öğrenci dimi canım, arkadaşın?
Uyuyordum-eve geldim-gittim olayını bilemem, orada bir muallak var..
Fakat bende biriyle sohbet ederken mesaj atamam, hele hele arkadaşımsa sohbet ettiğim, hiç atamam..
Erkek arkadaşın da böyle sanırım..
İnanki atamıyorum diyorsa atamıyordur, orada sohbet ortamı varken gerçekten mesajlaşmak eziyet geliyor insana.. Ben zaten birini dinleyip aynı anda mesaj atamam, iyice zor geliyor..
Açmaması da normal, o arada arkadaşlarıyla; sen onu arıyorsun, 1 sn kardeşim lafını unutma ben telefonla mı konuşayım diyecek? Gerçekten olmuyor o an canım..
Sıkma biraz..
Sende öğrencilik yaşamışsın, sende bilirsin az çok..

Ama eve geldim uyudum şimdi de arkadaşlarlayım olayı beni kıllandırdı ama ne yalan söyleyim. Ben sadece mesaj atmama ve konuşmama konusunda fikrimi belirtmek istedim.

ben de yazılan tüm yorumları okudum ve psikomarmelat adlı arkadasımızın dediklerine katılıyorum.
bizim en büyük hatalarımızdan biri de bu, fazla önemsemediğini fazla belli etmek. evet, sevmek guvenmektir, ve sen elbette onn nerede, kimlerle oldugunu merak da edeceksin; bundan dogal bir sey yok. cogu zaman ben de erkek arkadasıma bu yanlısları yapıyorum, yatım da. ama dönüp baktıgındai, olmadıgın, istemediğin birine büründüğünü fark ettiğin an, "ama aslında ben öyle değilim" diyerek karsı tarafa acıklama yapmaya calısırken iyice bocalıyorsun.

bence cocugu biraz rahat bırak. "ama uyumussun yok bana arkadaslarımlayım demiştin" dersen ciddi bir guven problemi yasadıgını düşündürürsün ona. en önemlisi, ONUN SENİN DISINDA DA ÖZEL BİR HAYATI OLDUGUNU KABUL ETMEN. baska turlu "aman nerde, napıyor" sorularıyla kendini yer, onu da bitirirsin.

biraz rahat olmaya, kendini başka ugraslara yöneltmeye calıs. onlardan her zaman telefonun bir ucunda olmalarını bekleyemeyiz. unutma; erkekler merak edilmek isterler, kontrol edilmek de isterler ama baskı altında hissetmekten hoşlanmazlar.

sevgiler:) :3:

bak güzelim,erkekler baskı hissetiği anda kaçar,bunu aklında tut...saat başı msglar,telefonlar,olmaz...sen kendini biraz uzak tut,arama sıklıklarını azalt,durum büyük ihtimalle değişmeyecek ancak,onun tavrını anlayabilmen için diyorum...sen arama bakalım arayacak mı?aramazsa da boşver gitsin,o aklına koyduktan sonra,boşver 3 yılın hesabını...

onun burcu koç canım bak erkek arkadaşım böyle bir insan değildi şuan moralimi bozan nokta arkadaşları uğruna bana böyle davranması benimde bir arkadaş çevrem var ama her şeyi dengelemeyi biliyorum ama o denge kurmayı bilmiyor ya hep onlar bana gelince telefonda mesajlaşmak zor ama arkadaşları atınca yazıyor hep arkadaşları hep arkadaşları hayatında her bi haltını çeken insan benim bu kadar ikinci planda olmak beni üzüyor 2-3 insan gördü diye orada resmen herşeyi değişti bir arada olsa belkide böyle olmayacak ama bir insanın sevgilisine nerede oldğunu söylemesi bu kadar zor olmamalı zor gelmemeli gitsin gezsin tozsun ama bana desin ki ben cafe ye gidiyorum isterse akşama kadar otursun oturabilir evet zorlada yaptıramam kimseye hiç bişeyi ama o benden bir takım isteklerde bulunuyorsa benimde isteklerime saygı göstermeli o hep benden istiyor bekliyor ama iş benim ondan beklememe gelince suç oluyor o erkekmiş

Hiimm yok bnm sevgilim en basindan beri boyleydi hatta zaman gectikce daha ilgisi artiyor. Ha yarin azalabilirde bu konuda kimse emin olamaz. Ama, gidisati iyiye dogru gidiyor.

Ama, benm sevgilimden once 6 ay gorustugum biri olmustu koc burcuydu (ki koclardan o adamdan sonra nefret ettim.) onceleri cok cookkkk ilgiliydi ama nasil gormelisin. Sonra bu ilgi kesildi ve az az gorusmeye basladik. Uzak sehirleydeydik bizde ve ben bir gun bi feyk msn acip adami ekledim konusmaya basladim ve gordum ki adam 1 2 3 kizi siraya dizmis onlardan bana vakti kalmiyormus yazik. Hayatimda ilk aldatilisim bu oldu. Simdi de diyorum aldatan aldatsin allah beni haberdar etsin diyorum. Aslinda ilgili erkek seven erkek degil biliyor musun. Seven erkek o kadar belli eder ki kendini anlamamak imkansizdir. 12 burc icinde ozellikle kacindigim ve nefret ettigim erkek burcu koctur. Anlattiklarin bana o adami hatirlatmisti ne yalan diyeyim. Dedigim gibi bacim bosver ben hep derim ki; yol var gidersen ben var seversen. Bekleyip durma salla gec kocan mi sanki.

uzak durucam canım bilmiyorum ama ayrılık çanları çalıyor gibi sıkıldım külfet gibi sözler ağrıma gitti sevgiliye mesaj atmak neden külfet olarak görülüyor canımı sıkan öncesinden böyle değildi relmil ya değildiiiiiiii şuan ondan bu kadar üzülüyorummm :(

Seni çok iyi anlıyorum canım. Yorumların çoğunu okudum herkes güzel konuşuyor hoş konuşuyorda insana zor geliyor uzak durmak falan. Heleki sen iyice duygusallaşmışsın artık kırılmışsın.. Benim sevgilimde üniversite okuyordu bu yıl mezun oldu geldi. Oraya gidince ne kadar değiştiğini sana anlatamam. Yanımda başka biri orda başka biri. Aynı şekilde arkadaşlarıylayken mesaj atmaz etmezdi. Tamam insana zor gelir biriyle yanyanayken mesajlaşmak falan. Bunlar normal zaten sende buna bişey demiyorsun biliyorum. İstediğin biraz olsun ilgi. Ya da en azından haber verecek kadar önemsenmek.. Rahat bırakmak gerekiyor ama aynı şeyi sen yapsan o senin durumunda olsa daha fazla karışırdı ederdi. Demişsin markete bile götürürdü beni izin vermezdi falan diye. Şuan sana saygısızlık yapıyor. Valla ağlasanda zırlasanda özlesende uzak dur. Zor biliyorum çokta iyi anlıyorum seni.. Ama kıymetini anlaması gerekiyor. Anlamazsada bırakacaksın. Çok ağır geliyordur biliyorum ama en baba yaşacağın acı 6aydır.
Umarım hakkında hayırlısı olur. Çok fazla canın yanmadan atlatırsın bu durumu.

amaç takip etmek değil bilmek istiyorum o bilmek istiyorsa benimde bilmeye hakkım yokmu erkek diye her istediğini yapma lüksüne sahip değiller biz yapınca suç oluyor ama ben güvenmediğim bir adama 3 yılımı vermem sen ne güzel nişanlıymışsın hayırlısı olsun bizim nişanı geç sözlenmemiz için bile önümüzde 3 yıl var bilmiyorum ne olucak inşallah gönlünden geçenler olur

haklısın güzelim sana hak veriyorum ama malesef, erkekler böyle işte. allah seninde yardımcın olsun.

Back