- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
İyi geceler kızlar hemen geçicem konuma ağlamaktan gözlerim şişti sevgilimle kavga ettik sebepse ona göre saçma bana göre önemli aramızda fark burdan başlıyor aslında 3 yıldır birlikteyiz ve birbirmizden şuan uzaktayız o başka şehirde ben başka şehirdeyim doğru düzgün telefonda konuşamıyoruz konuştuğumuz zamanda ilk 10 dk sından sonra saçmalıyoruz bugün buna üzülürken üstüne birde buna yakın bir konu yüzünden kavga edince dayanamadım bana dışarı çıkıyorum diyor ama nereye gittiğini bilmiyorum istediği yere gitsin sözlü nişanlıda değiliz 3 yıldır hiç ses etmedim bundan sonrada etmem ama tek istediğim nerede oldğunu bilmek neyse aradım açmadı meşgule aldı dediki aşkım eve geldim ben tamam dedim sonrasında mesaj attım 1 saat sonra napıyosun aşkım diye cevap yok aşkım dedim cevap yok sonra yazmadım sonra 2 saat geçti aşkım neden cevap vermiyosun dedim cevap yok sonrasında 6 dan 10 buçğa kadar hiç sesi çıkmadı sona yazıyor bana aşkım ben uyumuşum şimdi arkadaşlarla oturuyoruz emi bende aradım aradığımda meşgule aldın dedim bana dediki uyuyodum ondan megule aldım sonra madem uyucaktın uykun geldi neden yazmadın dedim aşkım bak oturuyodum arkadaşlarla sonra uyumuş kalmışım şimdi yeni uyandım 2 farklı şey söylüyo neyse dedim arkadaşlarınla oturman bana mesaj atmandan daha mı önemli sohbet ederken aradın diyo o zaman diyebilirdin dedim aşkım oturuyoruz sohbet ediyoruz ben seni arıcam buda yok bana ne dedi biliyor musunuz ben sana eve geldim yazdım aradan zaman geçtikten sonra napıyosun yazıyosun bu bana külfet geliyor dedi gereksizmiş ne yaptğını sormak hakkım değilmi diyorum tamam paşam bundan sonra sana rapor veririm en ayrıntılı şekilde diyo dalga geçer gibi istediğin yere gidebilir istediğini yapabilirsin dedim tek istediğim nerede oldğunu bilmek cafe market vs. neredeyse dışarı çıkıyorum diyor ondan sonra ses yok gitti yine afyona yine başladı sıkıntılar 3 aydır tatildeydi okula döndü yine başladı tartışmalar zaten son zamanlarda konuşçak bişey bulamıyorduk bana dayanamıyorum sıkıyosun dedi bişey konuşmuyoruz ki ben sıkayım veya habire nerdesin nerdesi nerdesin demiyorum ki ne olur bana bir akıl konuşmadık baya az önce yazdım uyudunmu diye oda yazmış uyumadım napıyosun dedim oda demiş uzanıyorum müzik dinliyorum sen napıyosun hiç uzanıyorum dedim sadece aradan zaman geçti benim uykum geldi yatıcam senin uykun gelmedimi dedi bende uyuyamıyorum dedim geri ses yok bana diyor ki kusura bakma benim de burda kurmaya çalıştığım bir hayatım var bencilmişim ben telefonlarıma çıkmadğı için kızdığımdan bencilmişim hep benciymişim bilmiyorum bu işin sonu nereye varır ama dayanamıyorum sıkıyosun ve külfet lafları içime oturdu şuan ayrılmamak için zor duruyorum içim acıyor 3 yılıma ne yapayım ben kafam çok karışık ben kıskanç üstüne giden sıkan bir yapıda insan hiç bi zaman olmadım hayatıma ondan önce 2 kişi daha girdi ve hiç kimseden böyle bir yakınma bile görmemiştim üstelik beyfendi benim hasta oldğumu düşünüyor salakça bir konu üzerinden benimle tartışmak istemiyormuş saçmaymış bu konu ben napıcammmm