• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl fikir verin ne olur ben napıcaaammm :(

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
İyi geceler kızlar hemen geçicem konuma ağlamaktan gözlerim şişti sevgilimle kavga ettik sebepse ona göre saçma bana göre önemli aramızda fark burdan başlıyor aslında 3 yıldır birlikteyiz ve birbirmizden şuan uzaktayız o başka şehirde ben başka şehirdeyim doğru düzgün telefonda konuşamıyoruz konuştuğumuz zamanda ilk 10 dk sından sonra saçmalıyoruz bugün buna üzülürken üstüne birde buna yakın bir konu yüzünden kavga edince dayanamadım :( bana dışarı çıkıyorum diyor ama nereye gittiğini bilmiyorum istediği yere gitsin sözlü nişanlıda değiliz 3 yıldır hiç ses etmedim bundan sonrada etmem ama tek istediğim nerede oldğunu bilmek neyse aradım açmadı meşgule aldı dediki aşkım eve geldim ben tamam dedim sonrasında mesaj attım 1 saat sonra napıyosun aşkım diye cevap yok aşkım dedim cevap yok sonra yazmadım sonra 2 saat geçti aşkım neden cevap vermiyosun dedim cevap yok sonrasında 6 dan 10 buçğa kadar hiç sesi çıkmadı sona yazıyor bana aşkım ben uyumuşum şimdi arkadaşlarla oturuyoruz emi bende aradım aradığımda meşgule aldın dedim bana dediki uyuyodum ondan megule aldım sonra madem uyucaktın uykun geldi neden yazmadın dedim aşkım bak oturuyodum arkadaşlarla sonra uyumuş kalmışım şimdi yeni uyandım 2 farklı şey söylüyo neyse dedim arkadaşlarınla oturman bana mesaj atmandan daha mı önemli sohbet ederken aradın diyo o zaman diyebilirdin dedim aşkım oturuyoruz sohbet ediyoruz ben seni arıcam buda yok bana ne dedi biliyor musunuz ben sana eve geldim yazdım aradan zaman geçtikten sonra napıyosun yazıyosun bu bana külfet geliyor dedi gereksizmiş ne yaptğını sormak hakkım değilmi diyorum tamam paşam bundan sonra sana rapor veririm en ayrıntılı şekilde diyo dalga geçer gibi istediğin yere gidebilir istediğini yapabilirsin dedim tek istediğim nerede oldğunu bilmek cafe market vs. neredeyse dışarı çıkıyorum diyor ondan sonra ses yok gitti yine afyona yine başladı sıkıntılar 3 aydır tatildeydi okula döndü yine başladı tartışmalar zaten son zamanlarda konuşçak bişey bulamıyorduk bana dayanamıyorum sıkıyosun dedi bişey konuşmuyoruz ki ben sıkayım veya habire nerdesin nerdesi nerdesin demiyorum ki ne olur bana bir akıl konuşmadık baya az önce yazdım uyudunmu diye oda yazmış uyumadım napıyosun dedim oda demiş uzanıyorum müzik dinliyorum sen napıyosun hiç uzanıyorum dedim sadece aradan zaman geçti benim uykum geldi yatıcam senin uykun gelmedimi dedi bende uyuyamıyorum dedim geri ses yok bana diyor ki kusura bakma benim de burda kurmaya çalıştığım bir hayatım var bencilmişim ben telefonlarıma çıkmadğı için kızdığımdan bencilmişim hep benciymişim bilmiyorum bu işin sonu nereye varır ama dayanamıyorum sıkıyosun ve külfet lafları içime oturdu şuan ayrılmamak için zor duruyorum içim acıyor 3 yılıma ne yapayım ben kafam çok karışık ben kıskanç üstüne giden sıkan bir yapıda insan hiç bi zaman olmadım hayatıma ondan önce 2 kişi daha girdi ve hiç kimseden böyle bir yakınma bile görmemiştim üstelik beyfendi benim hasta oldğumu düşünüyor salakça bir konu üzerinden benimle tartışmak istemiyormuş saçmaymış bu konu ben napıcammmm :(

canım yanıyor 1 aydır da görüşmedik bi umursamazlık var üstünde beni aramak mesaj atmak mesajıma cevp vermek zor gelir oldu öncesinde de tartışmıştık ve tamam yapmıcam deyip düzelmişti bugünse bunu dediğimde bana diyor ki ben hep böyleydim hiç değişmedim bilmiyorum bu adam sabrımımı deniyor onu seviyorum ama böylede olmuyor ne yapayım ben ya oooffffffff o şimdi rahat rahat uyuyor bense ağlıyorum çok üzülüyorumm :(

Son düzenleme:
Kaç yaşındasın kuzum sen?

Yazdıkların deli saçması gibi...
aşkım aşkım...adamı deli etmişsin.17 yıllık evliyim bu kadar sıkmam adamı...

birde kıskanç değilim sıkmıyorum ki diyorsun.demek ki içinden neler neler geçiyor bu kadarını yapıyorsun.bak sana yazanlar neler yazacak...

arkadasını kaybetmek istemiyorsan bu yazılanları seni incetmek için yzdıgımızı düşünüp saldırgan cevap verme.oku demek ki dışardan böyle duruyorum de
normal degil...ortak zaman geçirmediginiz için konuşacak şeyiniz yok.arama o zaman...bıcık bıcık her an aşkım diye telefona yapışık yaşanmaz...

özle ...özlet...konu biriksin...

ama sen kontrol etmek istiyorsun itiraf et...çocuk nerde kiminle o gün ne yaptı ne yedi ne giydi vs vs...

iyi de o erkek ...onların geyigi bile ayrı damardan.spor,askerlik,bilemedin kadın-kız muhabbeti...
adam bu gün geysem tadında degil diye senden çekmedigi kalmamış...

benden demesi...KENDİNE BİR HOBİ-GENİŞ BİR ARKADAŞ ÇEVRESİ BULMALISIN.ÖĞRENCİYSEN OKULA,YOKSA BİR İŞE GİTMELİSİN.HAYATINI O YOKMUŞ GİBİ YAŞA Kİ HER GÜN ANLATACAK,ANIMSAYACAK,KENDİNE BİR ŞEYLER KATACAK BİRŞEYLERİN BİRİKSİN.
O yok diye telefon başında askıya aldıgın günlerin hayatının en eşsiz en güzel günleri...

ve bence erkek arkadaşın çoktan kopmuşşş gitmiş...sen onda tutuklu kalmışsın bozuk bir plak gibi...

Son düzenleme:
Kaç yaşındasın kuzum sen?

Yazdıkların deli saçması gibi...
aşkım aşkım...adamı deli etmişsin.17 yıllık evliyim bu kadar sıkmam adamı...

birde kıskanç değilim sıkmıyorum ki diyorsun.demek ki içinden neler neler geçiyor bu kadarını yapıyorsun.bak sana yazanlar neler yazacak...

arkadasını kaybetmek istemiyorsan bu yazılanları seni incetmek için yzdıgımızı düşünüp saldırgan cevap verme.oku demek ki dışardan böyle duruyorum de
normal degil...ortak zaman geçirmediginiz için konuşacak şeyiniz yok.arama o zaman...bıcık bıcık her an aşkım diye telefona yapışık yaşanmaz...

özle ...özlet...konu biriksin...

ama sen kontrol etmek istiyorsun itiraf et...çocuk nerde kiminle o gün ne yaptı ne yedi ne giydi vs vs...

iyi de o erkek ...onların geyigi bile ayrı damardan.spor,askerlik,bilemedin kadın-kız muhabbeti...
adam bu gün geysem tadında degil diye senden çekmedigi kalmamış...

benden demesi...KENDİNE BİR HOBİ-GENİŞ BİR ARKADAŞ ÇEVRESİ BULMALISIN.ÖĞRENCİYSEN OKULA,YOKSA BİR İŞE GİTMELİSİN.HAYATINI O YOKMUŞ GİBİ YAŞA Kİ HER GÜN ANLATACAK,ANIMSAYACAK,KENDİNE BİR ŞEYLER KATACAK BİRŞEYLERİN BİRİKSİN.
O yok diye telefon başında askıya aldıgın günlerin hayatının en eşsiz en güzel günleri...

ve bence erkek arkadaşın çoktan kopmuşşş gitmiş...sen onda tutuklu kalmışsın bozuk bir plak gibi...

22 yaşımdayım saldırgan sinirli kıskanç yapıda biri değilim ne yediği ne içtiğide önemli değil sadece ondan haberdar olmak istedim her dakika başı üzerine varmadım önceden böyle değildi çünkü daha öncesinde de tartıştık bu konuda değişmişti ama şimdi yine eskiye döndü sorunum bunu kabullenmiyo ben hep aynıydım diyo istediğini yapabilir tek istediğim mesaj attığımda beni umursaması evli olsam bu kadar düşkün olurdum emin ol çok seviyorum ben onu o benim nereye gittiğimi sorabiliyosa benimde nereye gittiğini sormak hakkım değil mi arkadaşlarından yakınır onlarla vakit geçirmek istemezdi zaten pek arkadaşıda yoktu varsa yoksa bendim bana anlatırdı şimdi ise gittiği günden beri 1 haftadır umurunda değilim doğru düzgün konuşmuyoruz bile konuşamadığım bir adamı nasıl sıkabilirim?

22 yaşımdayım saldırgan sinirli kıskanç yapıda biri değilim ne yediği ne içtiğide önemli değil sadece ondan haberdar olmak istedim her dakika başı üzerine varmadım önceden böyle değildi çünkü daha öncesinde de tartıştık bu konuda değişmişti ama şimdi yine eskiye döndü sorunum bunu kabullenmiyo ben hep aynıydım diyo istediğini yapabilir tek istediğim mesaj attığımda beni umursaması evli olsam bu kadar düşkün olurdum emin ol çok seviyorum ben onu o benim nereye gittiğimi sorabiliyosa benimde nereye gittiğini sormak hakkım değil mi arkadaşlarından yakınır onlarla vakit geçirmek istemezdi zaten pek arkadaşıda yoktu varsa yoksa bendim bana anlatırdı şimdi ise gittiği günden beri 1 haftadır umurunda değilim doğru düzgün konuşmuyoruz bile konuşamadığım bir adamı nasıl sıkabilirim?

Sen dahil pek çok genç kızımızın hatası ne biliyor musn?
ADAMIN SANA NERDESİN KİMLESİN SORUSUNU SORABİLME HAKKINI BULMASI VE KISITLAMALAR GETİREBİLMESİ !!!

Ben daha bu yaşımda eşimden nerdesin kelimesini duymadım...Hep böyleydim...Eşim bilir ki ben her neredeysem kendime ve ona yakışan bir yerdir !

Ben bilirim basacagım toprak kaç arşın !

Yaşın küçük degil.ben 22 mi bitirdigimde evlendim...

Ama yazdıklarından taş çatlasın 15/16 gibi anlaşılıyorsun...

Sorma nerede...merak etme...sevmek güvenmektir.nerede kiminle oldugunu deli gibi merak edecegin şüphelenecegin kişiyi sevme zaten...
Bu yaşımda telefon açıp nerdesin de demedim bir daha yazayım...

Bilirim ki o da benim gibi kendine yakışacak yerdedir.Ekmek parası peşindedir.

Bırakırım arkadaşlarıyla yemege gider.1 tek atar stres dagıtır.Asla kaçta geliceksin diye aramam.Özellikle o gece hiç aramam...Erkek dışarda başı dik gezmek ister.

Burada en sinir oldugum şey KENDİ ŞAHSİYETİNİ BAŞKASINA YASLAYAN kadınlar...Onlar olmasa da yaşayacaksınız inanın...

Ahhh kızlar ;
Sadece siz aşık olmadınız.Karşınızdakine BULUNMAZ HİNT KUMAŞI GİBİ DAVRANIRSANIZ ÖNCE SİZİ BIRAKIR.

Hak edene sonuna kadar sevgi...ama dozunu kaçırmamak lazım...sende DOZ AŞIMI VAR ...anlamalısın...

Son düzenleme:
Canim oncelikle burcu ne?

Bir ay oncesine kadar hmn hmn ayni senin gibi delirip delirip sevgilimle kavga ediyordum ve senin kdr olmasa da karsimda umarsiz bir adam buluyordum. Ama bizim yuzyyze gorusmelerimiz oluyordu bu arada. Hatta bu gotudmelerden birinde agladim sinirimden. Neyse sonra yoruldum ben. Dedim ki bu adam cocuk mu? Ben ona soyluyorum soyluyorum eee ne degisiyor? Bir de bu paranoyak kiz hallerimi hic sevmedim kendime yakistiramafim yasima konumuma yasadiklarima tecrubelerime hic mi hic yakistiramafim boyle bir duskunlugu.

Sonra dedim ki inceldigi yerden kopsun! Biraz kendimi topladim yanina guler yuzlu ve cok hos gittim. O gun biraz da magrur durdum. Sonra yillik izne cikti memletine gitti ailesiyle issizliginde verdigi bi psikolojiyle ustume duser oldu. Biraz da bnm kendimi geri cekmmle bizim beyefendi ayikti duruma.
Bundan sonra isterse gitsin istedigi yere. Emin ol bir aydir aramiyorum onu. Mesajda atmiyorum. O ariyor o mesaj atiyor. Ben onu tanidim bazi seylerden eminim tam olmasa da oturup artik dusunmuyorum surda soyle dedi burda boyle dedi diye. Sende dusunme bosver.
Dun aksam bana bnmle ilgilenmiyosun diye msj atmis. Bende cok attim zamaninda ama, artik gecto borun pazsri.
Sunu hnutma kimseyi hayatimizda zorla tutamayiz. İsteyen kalsin, isteyen gitsin. Karsindakine bu ozgurlugu ver bakalim kalacak mi gidecek mi.
Daha 21 yasindaymissin bu adam hayatindan ciksa ne olur?
Ne olur biliyor musun mutlu olma ihtimalin artar.
Kimseye baglama kendini bu kadar karsindaki de insan. Cocuk degil. Biraz geride durmayi ogren. Baktin aramiyir mu, sormuyor mu ayrildiniz farzet.
Bu seni uzmesin buna alistir kendini.

Sen dahil pek çok genç kızımızın hatası ne biliyor musn?
ADAMIN SANA NERDESİN KİMLESİN SORUSUNU SORABİLME HAKKINI BULMASI VE KISITLAMALAR GETİREBİLMESİ !!!

Ben daha bu yaşımda eşimden nerdesin kelimesini duymadım...Hep böyleydim...Eşim bilir ki ben her neredeysem kendime ve ona yakışan bir yerdir !

Ben bilirim basacagım toprak kaç arşın !

Yaşın küçük degil.ben 22 mi bitirdigimde evlendim...

Ama yazdıklarından taş çatlasın 15/16 gibi anlaşılıyorsun...

Sorma nerede...merak etme...sevmek güvenmektir.nerede kiminle oldugunu deli gibi merak edecegin şüphelenecegin kişiyi sevme zaten...
Bu yaşımda telefon açıp nerdesin de demedim bir daha yazayım...

Bilirim ki o da benim gibi kendine yakışacak yerdedir.Ekmek parası peşindedir.

Bırakırım arkadaşlarıyla yemege gider.1 tek atar stres dagıtır.Asla kaçta geliceksin diye aramam.Özellikle o gece hiç aramam...Erkek dışarda başı dik gezmek ister.

Burada en sinir oldugum şey KENDİ ŞAHSİYETİNİ BAŞKASINA YASLAYAN kadınlar...Onlar olmasa da yaşayacaksınız inanın...

Ahhh kızlar ;
Sadece siz aşık olmadınız.Karşınızdakine BULUNMAZ HİNT KUMAŞI GİBİ DAVRANIRSANIZ ÖNCE SİZİ BIRAKIR.

Hak edene sonuna kadar sevgi...ama dozunu kaçırmamak lazım...sende DOZ AŞIMI VAR ...anlamalısın...

iyiliğimi istiyor ve gecenin bu vakti bana yorumda bulunuyorsunuz teşekkür ederm fakat oradan öyle görnüyor olabilirim ancak gerçekten de düşündüğünüz ve yazımı okuyunca anlayacak kadar kıskanç bunaltıcı ısrarcı çocuksu bir insan olmadım ben ve hiç birşeyin dozunuda kaçırmam ona güvenmeyen bir insanda değilim güven olmazsa ilişkide olmaz oradan öyle anlaşılıyor olabilir fakat değilim evet bazen erkekleri hayatımızın merkezi yapıyoruz daha öncesinde beni kısıtlaması ve kendisi yapıp benim yapmamamı istememesi yüzünden ayrılmıştım ondan saçıma bile karışı olmuştu onun çok şeyine katlandım ben daha bu yaşımda çekmek katlanmak zorunda değildim sadece sevdim gözüm kör oldu sanki sevdim işte ondan vazgeçtim birkere ama yüreğimin yarısı onda kalmıştı dayanamadım yalvardı barıştım hiç bişey eskisi gibi olmucak demişti ama herşey eskiye dönüyor canımı yakan ileriye gidememek canımı yakan umursanmamak canımı yakan 1 mesaj yüzünden onca laf işitmek ben sevgilimin ne yaptğını bilemiceksem nerede oldğunu bilemiceksem kim bilecek belki aşmam gereken daha bi çok şey var belki evlendiğimde bende böyle düşünücem fakat şuan durum böyle hastalıklı sevgilisinin köpeği bir insan değilim

Son düzenleme:
Canim oncelikle burcu ne?

Bir ay oncesine kadar hmn hmn ayni senin gibi delirip delirip sevgilimle kavga ediyordum ve senin kdr olmasa da karsimda umarsiz bir adam buluyordum. Ama bizim yuzyyze gorusmelerimiz oluyordu bu arada. Hatta bu gotudmelerden birinde agladim sinirimden. Neyse sonra yoruldum ben. Dedim ki bu adam cocuk mu? Ben ona soyluyorum soyluyorum eee ne degisiyor? Bir de bu paranoyak kiz hallerimi hic sevmedim kendime yakistiramafim yasima konumuma yasadiklarima tecrubelerime hic mi hic yakistiramafim boyle bir duskunlugu.

Sonra dedim ki inceldigi yerden kopsun! Biraz kendimi topladim yanina guler yuzlu ve cok hos gittim. O gun biraz da magrur durdum. Sonra yillik izne cikti memletine gitti ailesiyle issizliginde verdigi bi psikolojiyle ustume duser oldu. Biraz da bnm kendimi geri cekmmle bizim beyefendi ayikti duruma.
Bundan sonra isterse gitsin istedigi yere. Emin ol bir aydir aramiyorum onu. Mesajda atmiyorum. O ariyor o mesaj atiyor. Ben onu tanidim bazi seylerden eminim tam olmasa da oturup artik dusunmuyorum surda soyle dedi burda boyle dedi diye. Sende dusunme bosver.
Dun aksam bana bnmle ilgilenmiyosun diye msj atmis. Bende cok attim zamaninda ama, artik gecto borun pazsri.
Sunu hnutma kimseyi hayatimizda zorla tutamayiz. İsteyen kalsin, isteyen gitsin. Karsindakine bu ozgurlugu ver bakalim kalacak mi gidecek mi.
Daha 21 yasindaymissin bu adam hayatindan ciksa ne olur?
Ne olur biliyor musun mutlu olma ihtimalin artar.
Kimseye baglama kendini bu kadar karsindaki de insan. Cocuk degil. Biraz geride durmayi ogren. Baktin aramiyir mu, sormuyor mu ayrildiniz farzet.
Bu seni uzmesin buna alistir kendini.
teşekkür ederim burcum balık bu gece ona ayrılık mesajı yazmayı bile düşündüm ne olucaksa olsun diye ama dedim öfkeyle kalkma kızım zararla oturursun evet bişey kaybetmem hayatımdan gitse belki ama insan kıyamıyo işte kıyamıyorum emeklerime yaşananlar hiç olmadığı kadar canlanıyo şuan kafamda içime batıyor ben burda ağlarken onun orada uyuması bile üzüyor şuan beni 7/24 konuşalım istemedim ben sadece nerede oldğunu yada naptığını bilmek istemekti istediğim sadece mesajlaşmamız 5-6 tane mesajı geçmiyor bile konuşma desen günde toplasan yarım saat anca eder tek derdim neler oldğu böyle değildi çünkü :(

iyiliğimi istiyor ve gecenin bu vakti bana yorumda bulunuyorsunuz teşekkür ederm fakat oradan öyle görnüyor olabilirim ancak gerçekten de düşündüğünüz ve yazımı okuyunca anlayacak kadar kıskanç bunaltıcı ısrarcı çocuksu bir insan olmadım ben ve hiç birşeyin dozunuda kaçırmam oradan öyle anlaşılıyor olabilir fakat değilim evet bazen erkekleri hayatımızın merkezi yapıyoruz daha öncesinde beni kısıtlaması ve kendisi yapıp benim yapmamamı istememesi yüzünden ayrılmıştım ondan saçıma bile karışı olmuştu onun çok şeyine katlandım ben daha bu yaşımda çekmek katlanmak zorunda değildim sadece sevdim gözüm kör oldu sanki sevdim işte ondan vazgeçtim birkere ama yüreğimin yarısı onda kalmıştı dayanamadım yalvardı barıştım hiç bişey eskisi gibi olmucak demişti ama herşey eskiye dönüyor canımı yakan ileriye gidememek canımı yakan umursanmamak canımı yakan 1 mesaj yüzünden onca laf işitmek ben sevgilimin ne yaptğını bilemiceksem nerede oldğunu bilemiceksem kim bilecek belki aşmam gereken daha bi çok şey var belki evlendiğimde bende böyle düşünücem fakat şuan durum böyle hastalıklı sevgilisinin köpeği bir insan değilim

Sen eger " beni sevsin" dersen sevmez. Erkekler boyle malesef. İster sev, ister sevme dedigin an burnunun dibindeler. Bu bir meydan okuma degil. Bu benimde sahsiyetim var, bende dusunuyor farkediyorum deme seklidir. Sevmedi diyelim seni ayrildiniz farzet olecek misin?

Hayir olmeyeceksin. Aramiyor hbr vermiyorsa da olmazsin merak etme. Cocuk degil zorla bunlari yapamaz.
Sevmedigini dusunuyorsan, bi suphen varsa kes kurtul kardesim ne cekiyorsun kocan mi, nisanlin mi ne yani? Sevgilinse sevgilin nedir olay?

Birseyler paylastiniz diye bir omur surecek sanmak akil kari degil. Ne iliskiler bitiyor.

Evet cok bunaltmiyorsundur gercekten istedigin sey de buyuk birsey degil belki ama, ille istiyorum diyorsan yasayamam boyle diyorsan canini mi alacaksin?
Yapmiyor iste!
Ya bu deveyi gut, ya bu diyardan git. Baska bir yolu yok.

iyiliğimi istiyor ve gecenin bu vakti bana yorumda bulunuyorsunuz teşekkür ederm fakat oradan öyle görnüyor olabilirim ancak gerçekten de düşündüğünüz ve yazımı okuyunca anlayacak kadar kıskanç bunaltıcı ısrarcı çocuksu bir insan olmadım ben ve hiç birşeyin dozunuda kaçırmam ona güvenmeyen bir insanda değilim güven olmazsa ilişkide olmaz oradan öyle anlaşılıyor olabilir fakat değilim evet bazen erkekleri hayatımızın merkezi yapıyoruz daha öncesinde beni kısıtlaması ve kendisi yapıp benim yapmamamı istememesi yüzünden ayrılmıştım ondan saçıma bile karışı olmuştu onun çok şeyine katlandım ben daha bu yaşımda çekmek katlanmak zorunda değildim sadece sevdim gözüm kör oldu sanki sevdim işte ondan vazgeçtim birkere ama yüreğimin yarısı onda kalmıştı dayanamadım yalvardı barıştım hiç bişey eskisi gibi olmucak demişti ama herşey eskiye dönüyor canımı yakan ileriye gidememek canımı yakan umursanmamak canımı yakan 1 mesaj yüzünden onca laf işitmek ben sevgilimin ne yaptğını bilemiceksem nerede oldğunu bilemiceksem kim bilecek belki aşmam gereken daha bi çok şey var belki evlendiğimde bende böyle düşünücem fakat şuan durum böyle hastalıklı sevgilisinin köpeği bir insan değilim

Sen ne yazdıysan ben ne okuduysam ona göre yazdım...biz seninle anlaşamayız zaten ben BALIK larla asla anlaşamam:))

Annem BALIK onu idare edememim...ben çocukken bile mantıklıydım ayagım yere saglam basardı...

O yüzden benim dediklerim sana kendini kötü hissettirir.Katı gelir.İçinden cımbızlar en olmadık kelimeye anlam yükler üzülürsün ...

Ben ablan yaşındayım...yazdıklarımı yabana atma...oku...

Ama ben artık çekileyim sen yaşıtlarınla,,sevgilisi olanlarla hallet...

Belki ip ucunu tutar yakalar asılırsın kimbilir.Yeni nesil pek bir kontrolcü--hesaba çekici---aklıma yatmıyo bu kadarı benim...

Ben eski feministlerdenim:))

Kolay gelsin...

Cimcime 1991 , sanırım sorunumuz aynı. Bende böyle umursamaz biriyle beraberim. ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. hemen hemen aynı şeyleri yaşadım. yani sen konuşmaya irtibat etmeye çalışıyosun çünkü seviyosun özlüyosun ilgilenmek istiyosun ilgi istiyosun merak ediyosun onu.. sonra üst üste mesajlar atıyosun falan. o ise gayet rahat bi şekilde uyuyodum şunu yapıyodum bunu yapıyodum vs.. her dakşka konuşmak zorundamıyız gibi şeyler söylüyo. aslında derdin onunla her dakika konuşup ilgi merkezinde olmak değil. belki bi güzel sözü ya da sıcak davranışı sana yeticek. ama o bir mesaj yazmaktan aciz. çünkü saçma işte şurdayım burdayım muhabbeti ona göre. bu duruma tepkini göstersen sıkıyo olucaksın. göstermezsende içine atar böyle ağlarsın oda bi tarafını devirip uyur. sen içine biriktirirsin hep dolarsın en ufak hareketini yanlış anlarsın. aslında istediğin azda olsa ilgidir naptığını bilmektir. bide şehirler farklı tabii..
Nickini hatırlayamadım kusura bakmasın birisi demişki bu kadar bunaltma etme ben eşime sormam vs.. doğru olan odur zaten evet. zaten niyet sorgulamak değil haberbar olmaktır. erkek gezer tozar özgür olur olması gerekir ama karşındaki kadınıda ihmal etmemelidirki kadın triplere girmesin. ilgiye muhtaç kalmasın. biz kızlar belki bazen ilgiyi abartıyoruz evet yanlış.. ama erkeklerde bazen öyle ilgisiz soğuk kalıyorki gözyaşlarına hakim olamıyor insan. kendi haline bıraksan bırakamıyorsun yapamıyorsun , ayrılsan ortada emek var diyorsun pes etmek gelmiyor içinden ..

Bu durumda duygularla hareket etmek zor oluyor işte. O yüzden mantığını dinle. Eğer yapabilirsen o nasıl davranıyorsa öyle davran. Onun gibi kırıcı olma tabii ki ama üzerine gitme. Bir ay öncesine kadar sevgilimle aramda sorunlar oldu benimle konuşmak dahi istemedi kırdı kaç kez bağırdı etti. bense konuşalım diye direttim ama konuşmadı uzak durdu ayrılmadıda. bir hafta sonunda bi araya geldik ve inan oda bende öyle özlemişizki... şimdi benzer hareketler yapmıyo değil ama eskisinden iyi. sanırım biraz uzak durmak gerekiyo çoook zor oluyo ama yapman gereken bu bence...

teşekkür ederim burcum balık bu gece ona ayrılık mesajı yazmayı bile düşündüm ne olucaksa olsun diye ama dedim öfkeyle kalkma kızım zararla oturursun evet bişey kaybetmem hayatımdan gitse belki ama insan kıyamıyo işte kıyamıyorum emeklerime yaşananlar hiç olmadığı kadar canlanıyo şuan kafamda içime batıyor ben burda ağlarken onun orada uyuması bile üzüyor şuan beni 7/24 konuşalım istemedim ben sadece nerede oldğunu yada naptığını bilmek istemekti istediğim sadece mesajlaşmamız 5-6 tane mesajı geçmiyor bile konuşma desen günde toplasan yarım saat anca eder tek derdim neler oldğu böyle değildi çünkü :(

Onun nedir burcu?

İste aranizdaki fark bu. Sen anilarini bu kadar icsellwstirmeseydin bu kdr hassas olmazdin. Dusun bakalim buttuuunnn biten iliskiler evlilikler o anilarini napiyor?
Geride birakip yoluna dvm ediyor. Dogrusu da bu zaten. O gozel aldiysa bende alirim onun benden ozel yani ne ki?
Birak bacim birak cicuk degil atarsa atsin atmazsa atmasin. Gerektiginde yok saymayi da bil.

Hem diger arkadasin dedigi gibi bu kdr kontrol beklentisi icinde oldugun adamla iliskine guvensizlik asilarsin.
Kaybetmekten korkma. Ne onu, ne ilgisini, ne mesajini bekleme. Birak kendi gelsin oylesi daha gizelmis :)
Tecrube konusuyor bak. Ben beklerdim arardi bu seferde nen defim diye aradi msj atti der tatsiz tuzsuz halimle kalirdim oyle. Ne zmn beklemeyi biraktim her gelisi cennet gibi olmaya basladi.

Dusunme bazi seyleri.
Mesela niye muzik dinlemek yerine baba yazmiyor diyorsun di mi icinden :) uzuluyorsun kahrediyirsun di mi.

Ya oyle deme iste. Birak dinledin muzigini gezsin pervasizca. Beni arar musait olunca aklina gelince de. Boyle dusun. Az mi aklina geliyor biraz takip et bekle sabret hemen atarlanma. Zaman zaten ya baglar ya koparir.

Bu ara sevgilim bana bi isim bulmus; kurkcu dukkanim :)

Evet cidden oyle donuyor dolasiyor bana geliyor. Sende bunun farkina var. Sana donuyor mu bi sekilde tamam gec. Liseli degildiniz artik sorumluluklarinuz var. O senin dedigin isler lisede oluyor. Evli olup ayni evde yasayip birbirini 1 saat gorebilen ciftler biliyorum cok da seviyorlar mutlular.

Onemli olan cok zaman gecirmek degil onemli olan kaliteli zamandir.

Aradiginda civil civil konusuyorsaniz gunde 10 dakika bitmistir o is o iliski mukemmeldir.

Cimcime 1991 , sanırım sorunumuz aynı. Bende böyle umursamaz biriyle beraberim. ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. hemen hemen aynı şeyleri yaşadım. yani sen konuşmaya irtibat etmeye çalışıyosun çünkü seviyosun özlüyosun ilgilenmek istiyosun ilgi istiyosun merak ediyosun onu.. sonra üst üste mesajlar atıyosun falan. o ise gayet rahat bi şekilde uyuyodum şunu yapıyodum bunu yapıyodum vs.. her dakşka konuşmak zorundamıyız gibi şeyler söylüyo. aslında derdin onunla her dakika konuşup ilgi merkezinde olmak değil. belki bi güzel sözü ya da sıcak davranışı sana yeticek. ama o bir mesaj yazmaktan aciz. çünkü saçma işte şurdayım burdayım muhabbeti ona göre. bu duruma tepkini göstersen sıkıyo olucaksın. göstermezsende içine atar böyle ağlarsın oda bi tarafını devirip uyur. sen içine biriktirirsin hep dolarsın en ufak hareketini yanlış anlarsın. aslında istediğin azda olsa ilgidir naptığını bilmektir. bide şehirler farklı tabii..
Nickini hatırlayamadım kusura bakmasın birisi demişki bu kadar bunaltma etme ben eşime sormam vs.. doğru olan odur zaten evet. zaten niyet sorgulamak değil haberbar olmaktır. erkek gezer tozar özgür olur olması gerekir ama karşındaki kadınıda ihmal etmemelidirki kadın triplere girmesin. ilgiye muhtaç kalmasın. biz kızlar belki bazen ilgiyi abartıyoruz evet yanlış.. ama erkeklerde bazen öyle ilgisiz soğuk kalıyorki gözyaşlarına hakim olamıyor insan. kendi haline bıraksan bırakamıyorsun yapamıyorsun , ayrılsan ortada emek var diyorsun pes etmek gelmiyor içinden ..

Bu durumda duygularla hareket etmek zor oluyor işte. O yüzden mantığını dinle. Eğer yapabilirsen o nasıl davranıyorsa öyle davran. Onun gibi kırıcı olma tabii ki ama üzerine gitme. Bir ay öncesine kadar sevgilimle aramda sorunlar oldu benimle konuşmak dahi istemedi kırdı kaç kez bağırdı etti. bense konuşalım diye direttim ama konuşmadı uzak durdu ayrılmadıda. bir hafta sonunda bi araya geldik ve inan oda bende öyle özlemişizki... şimdi benzer hareketler yapmıyo değil ama eskisinden iyi. sanırım biraz uzak durmak gerekiyo çoook zor oluyo ama yapman gereken bu bence...

Son paragrafina katiliyorum.
Kimseden zorla birsey alamayiz.
Ne dilimizle, ne gozyaslarimizla sevdigimizden ilgi alamayiz. Bunun tek yolu var kabullenmek. Yani msj atmadi mi atmasin kryfi bilir kalkar bi cay demler alirim en sevdigim dergimi kitabimi o yokken nasilsam oyle yasariim o gunumu. Bu cok zor olmamali. İste bu dedigim bilince erismek zor geliyorsa size orda sikinti sizde karsinizdakinde degil. İnsanlar neler yasiyor bir erkek bu kadar onem arzediyorsa sikinti cidden bizde!

Son paragrafina katiliyorum.
Kimseden zorla birsey alamayiz.
Ne dilimizle, ne gozyaslarimizla sevdigimizden ilgi alamayiz. Bunun tek yolu var kabullenmek. Yani msj atmadi mi atmasin kryfi bilir kalkar bi cay demler alirim en sevdigim dergimi kitabimi o yokken nasilsam oyle yasariim o gunumu. Bu cok zor olmamali. İste bu dedigim bilince erismek zor geliyorsa size orda sikinti sizde karsinizdakinde degil. İnsanlar neler yasiyor bir erkek bu kadar onem arzediyorsa sikinti cidden bizde!

Haklısın.. Biz veriyoruz değeri biz göklere çıkarıyoruz onları. Hayattaki başka şeyleri görmüyoruz tutuklu kalıyoruz. Zorla bişeyler olsun diyoruz. Ama olmuyor. Olmaz..

Bana nedense sevgilin pek masum gelmedi.
Dışarı çıkıyor sana nerede olduğunu söylemiyor arayınca meşgule atıyor.
Masum olsa dışarı çıkıyorum der sen aradığında açar gizlemeden söyler düzgünce.
Ya da mesaj atar durumu anlatır.
Ben açıkcası benle konuşamayacağı nasıl bir ortamdaki diye merak ederdim.
Sonuçta sizinki bir aylık ilişki değil.
2-3 saatte bir hal hatır sormak mesajlaşmak bence çok normal.
arkadaş falan bahane bence hatta eve hiç gelmemiş bile olabilir söyleyeyim.

Bir arkadaşımda buna benzer bi olay yaşamıştı.
Sevgilisi uzaktaydı sevgilisine mesaj atamazdı,
Çünkü sevgilisi ona benim arayıp sormayan bir kişiliğim var işte çok mesajı vs sevmem demiş.
Kız aradığında evde ise açıp aşkım canım yerine çocuk şarkı açıyormuş şarkı söylüyormuş maç sonuçlarına bakıyormuş sesli olarak.
Yani iki sevgili gibi telefonda konuşmuyorlarmış.
Dışarda ise çocuk açmıyormuş kaçta geldi kaçta gitti nerede ne yapıyor arkadaşım bilmiyordu.
Kız resmen üzüntüden eriyordu. Görüntüde sevgili var ses yok..
En sonunda kız aldattığından şüphelendi ve üstüne gitti.
Sevgilisi inkar etti bi süre sonra arkadaşıma ben işte bi arkadaşa gittim onun kız arkadaşları geldi vs. orada kaldık hepimiz gece geç oldu diye. Sonra muhabbeti falan hoş geldi işte takılmaya başladık kaba tabirle sana güle güle dedi.
Arkadaşım 4 ay çıktı nasıl üzüldü her gün. Gülmedi çöktü kız resmen.
Ayrıldıktan yaklaşık 2 ay içinde çocuğu unuttu. Çok da mutlu oldu.

Senin hikayende böyle bir şey var mı bilemem ama tedbirli ol.
Arkadaşları ona güvercinle mesaj göndermiyor herhalde.
Bir şekilde telefonla iletişime geçiyorlar.
Senin anlattığın kadarıyla günde 4 5 kere mesaj atmak çok normal.
Arkadaşları attığında çatır çatır cevap yazıp kız arkadaşa gelince yok sevmem etmem diyen tiplere sinir oluyorum.
Öyle olunca sevgiden şüphe duyuyorum.

uzak durucam canım bilmiyorum ama ayrılık çanları çalıyor gibi sıkıldım külfet gibi sözler ağrıma gitti sevgiliye mesaj atmak neden külfet olarak görülüyor canımı sıkan öncesinden böyle değildi relmil ya değildiiiiiiii şuan ondan bu kadar üzülüyorummm :(

Son düzenleme:
Onun nedir burcu?

İste aranizdaki fark bu. Sen anilarini bu kadar icsellwstirmeseydin bu kdr hassas olmazdin. Dusun bakalim buttuuunnn biten iliskiler evlilikler o anilarini napiyor?
Geride birakip yoluna dvm ediyor. Dogrusu da bu zaten. O gozel aldiysa bende alirim onun benden ozel yani ne ki?
Birak bacim birak cicuk degil atarsa atsin atmazsa atmasin. Gerektiginde yok saymayi da bil.

Hem diger arkadasin dedigi gibi bu kdr kontrol beklentisi icinde oldugun adamla iliskine guvensizlik asilarsin.
Kaybetmekten korkma. Ne onu, ne ilgisini, ne mesajini bekleme. Birak kendi gelsin oylesi daha gizelmis :)
Tecrube konusuyor bak. Ben beklerdim arardi bu seferde nen defim diye aradi msj atti der tatsiz tuzsuz halimle kalirdim oyle. Ne zmn beklemeyi biraktim her gelisi cennet gibi olmaya basladi.

Dusunme bazi seyleri.
Mesela niye muzik dinlemek yerine baba yazmiyor diyorsun di mi icinden :) uzuluyorsun kahrediyirsun di mi.

Ya oyle deme iste. Birak dinledin muzigini gezsin pervasizca. Beni arar musait olunca aklina gelince de. Boyle dusun. Az mi aklina geliyor biraz takip et bekle sabret hemen atarlanma. Zaman zaten ya baglar ya koparir.

Bu ara sevgilim bana bi isim bulmus; kurkcu dukkanim :)

Evet cidden oyle donuyor dolasiyor bana geliyor. Sende bunun farkina var. Sana donuyor mu bi sekilde tamam gec. Liseli degildiniz artik sorumluluklarinuz var. O senin dedigin isler lisede oluyor. Evli olup ayni evde yasayip birbirini 1 saat gorebilen ciftler biliyorum cok da seviyorlar mutlular.

Onemli olan cok zaman gecirmek degil onemli olan kaliteli zamandir.

Aradiginda civil civil konusuyorsaniz gunde 10 dakika bitmistir o is o iliski mukemmeldir.

onun burcu koç canım bak erkek arkadaşım böyle bir insan değildi şuan moralimi bozan nokta arkadaşları uğruna bana böyle davranması benimde bir arkadaş çevrem var ama her şeyi dengelemeyi biliyorum ama o denge kurmayı bilmiyor ya hep onlar bana gelince telefonda mesajlaşmak zor ama arkadaşları atınca yazıyor hep arkadaşları hep arkadaşları hayatında her bi haltını çeken insan benim bu kadar ikinci planda olmak beni üzüyor 2-3 insan gördü diye orada resmen herşeyi değişti bir arada olsa belkide böyle olmayacak ama bir insanın sevgilisine nerede oldğunu söylemesi bu kadar zor olmamalı zor gelmemeli gitsin gezsin tozsun ama bana desin ki ben cafe ye gidiyorum isterse akşama kadar otursun oturabilir evet zorlada yaptıramam kimseye hiç bişeyi ama o benden bir takım isteklerde bulunuyorsa benimde isteklerime saygı göstermeli o hep benden istiyor bekliyor ama iş benim ondan beklememe gelince suç oluyor o erkekmiş

Bana nedense sevgilin pek masum gelmedi.
Dışarı çıkıyor sana nerede olduğunu söylemiyor arayınca meşgule atıyor.
Masum olsa dışarı çıkıyorum der sen aradığında açar gizlemeden söyler düzgünce.
Ya da mesaj atar durumu anlatır.
Ben açıkcası benle konuşamayacağı nasıl bir ortamdaki diye merak ederdim.
Sonuçta sizinki bir aylık ilişki değil.
2-3 saatte bir hal hatır sormak mesajlaşmak bence çok normal.
arkadaş falan bahane bence hatta eve hiç gelmemiş bile olabilir söyleyeyim.

Bir arkadaşımda buna benzer bi olay yaşamıştı.
Sevgilisi uzaktaydı sevgilisine mesaj atamazdı,
Çünkü sevgilisi ona benim arayıp sormayan bir kişiliğim var işte çok mesajı vs sevmem demiş.
Kız aradığında evde ise açıp aşkım canım yerine çocuk şarkı açıyormuş şarkı söylüyormuş maç sonuçlarına bakıyormuş sesli olarak.
Yani iki sevgili gibi telefonda konuşmuyorlarmış.
Dışarda ise çocuk açmıyormuş kaçta geldi kaçta gitti nerede ne yapıyor arkadaşım bilmiyordu.
Kız resmen üzüntüden eriyordu. Görüntüde sevgili var ses yok..
En sonunda kız aldattığından şüphelendi ve üstüne gitti.
Sevgilisi inkar etti bi süre sonra arkadaşıma ben işte bi arkadaşa gittim onun kız arkadaşları geldi vs. orada kaldık hepimiz gece geç oldu diye. Sonra muhabbeti falan hoş geldi işte takılmaya başladık kaba tabirle sana güle güle dedi.
Arkadaşım 4 ay çıktı nasıl üzüldü her gün. Gülmedi çöktü kız resmen.
Ayrıldıktan yaklaşık 2 ay içinde çocuğu unuttu. Çok da mutlu oldu.

Senin hikayende böyle bir şey var mı bilemem ama tedbirli ol.
Arkadaşları ona güvercinle mesaj göndermiyor herhalde.
Bir şekilde telefonla iletişime geçiyorlar.
Senin anlattığın kadarıyla günde 4 5 kere mesaj atmak çok normal.
Arkadaşları attığında çatır çatır cevap yazıp kız arkadaşa gelince yok sevmem etmem diyen tiplere sinir oluyorum.
Öyle olunca sevgiden şüphe duyuyorum.

daha önce hiç böyle düşünmedim canım hatta hiç düşünmedim aldatılmak yalan söylemesi gibi güveniyorum ona fakat erkek arkadaşlarıyla otururken şuan müsait değilim ben seni ararım yada bişey konşuyoruz ben sana dönücem demek 1 dakikasını bile almaz insan üzülüyor uzaktayız insan yakındaki gibi olamaz elbet ama oraya 1 hafta oldu gideli varsa yoksa arkadaşları hayatında bir ben oldğunu unutmuş gibi davranıyor bilmiyorum ne olucak

Back