bana acilen bir akıl verin lütfen..

eda2307

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
118
3
31
43
İstanbul
slm kızlar benim bir sorunum var mesele biraz uzunfakat özetlemeye çalışacağım
benim eşimgümüşçü kuzenimin parası varmış eşime verdi veaylık faiz almaya başladı üzerinden eşimde aldığı parayla uzun vadeli işiyle ilgili yatırım yaptı
bu para 2-3 seneliğine bizde kalacaktı fakat kuzenim 7 aysonra istedi bizimde ödeme imkanımız yoktu malesef mecburen evimi sattım,bir sürü borca girdim büyük kısmını denkleştirdik verdik
fakat eşimin işleri altüst oldu ortağı ayrıldı,eşim işsiz kaldı evde gitti kiraya taşındım anlayacağınız bizi perişan etti vakitsiz istenen bu para
bu arada birde kuzenimin annesi malesefki yengem olur babamlara gitti ve eşimi tokatçılıkla,dolandırıcılıkla suçladı hatta bununlada yetinmedi akrabalara yaydı bu durumu
biz paranın çok küçük bir kısmını ocak ayında ödeyeceğimizi söyledik ve kuzenimin eşiyle anlaştık fakat bu son parayı yengemin gelip babamdan almasını ve özür dilemesini sağlaması karşılığında vereceğimizi söyledik. fakat şimdi kuzenimin eşi ben kaynanamı nasıl gönderemem diyor ve bizde ne yapacağımızı şaşırdık. şimdikızlar soruyorum size ne yapıpta hem akrabaların hemde ailemin gözünde kendimizi aklayıp o kadına dediklerini yedirelim...

Back