Bana acil akıl verin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
34
Bu akşam eşimle hiçbi problemimiz yokken..hatta biraz dertleştik sakin bi şekilde uyuyacakken birden bire doğum günlerinden konu açıldı.bana abilerimin ablalarımın doğum aylarını sordu.5 kardeşiz bende saf saf sayıyorum.Baktım aniden sırıtarak demekki baban anneni genelde kışın deyip durup yapmış dedi...Şok geçirdim sen ne diyosun dedim ne biçim laf bu.E tabi kışın geceler uzun diyede ekledi.Şuan yazdıklarıma inanamıyorum....Bende o an herşey koptu.Sen ne terbiyesiz adamsın dedim..böyle bişey söylenirmi.Ne dedimki diyor bilimsel bi gerçekten bahsettim..O şokla ona defalarca terbiyesizsin dedim.oda bana sensin o.deyip sustu.Ben bu adamla aynı yatakta bile uyumak istemiyorum.Durdum bikaç dk. bekledim.belki kusura bakma der diye.Sonra yanlış konuştum diyemiyorsun dedim.söylesene dememem gerekirdi diye.. O sırada ben senin şımarıklığını çekemem deyip arkasını döndü.O an ondan öyle nefret ettimki bu dediğini herkese söylicem.Ve demekki baban anneni kışın yapmış diyor dicem..o sinirle..ve anında inkar edip ben yapmış demedim dedi...çünkü ne kadar rezil konuştuğunun farkında.Bağırıp çıktım odadan.
Şimdi ben bunu kime nasıl anlatayım...Bu düpedüz terbiyesizlik değilmi? kendi ablamlara aileme anlatsam ondan tiksinirler.Onun annesine yarın arayıp bu durumu anlatsam bu sefer herkes duyar annemin babamın cinsel hayatını ağzına alacak kadar rezil olduğunu..arada benim anne babamın itibarı düşer..ağızlarına meze olur.ve eminim kızarlar ona ama ne fayda..Çıktım odadan bi daha seninle aynı yatakta yatanın onuru gururu yoktur insan hiçmi haddini bilmez dedim..Bu insan zaten sürekli küfürlü konuşan bi ailede büyümüş.Bi ortamda görseniz ya ne kadar aklı başında düzgün bi insan dersiniz.makul konuşan.Ama ailesi o kadar patavatsızki o bu tür konuşmaları bile normal görüyor belkide.Halâ ellerim titriyor.Ailem böyle konuşan bi adamla evli olduğumu bilse bana ne der...Lütfen akıl verin ben ne yapayım..onun annesine açıp oğlunuz böyle terbiyesizce konuşuyor diyeyimmi..yine arada giden benim annem babam olacak.öyle bi konuki kime ne anlatayım.dipnot:karadenizli bi aile.ve bu konularda çok rahat konuşabilen tipler.Oğullarını padişah gibi görüyorlar.
Ek:
---Akşam eve geldi hiçbişey olmamış gibi soru sordu.meyve tatlı filan almış genelde mutluyken bunları yapar.yemek hazırlamıştım soğuk bi şekilde yicekmisin dedim.Geldi oturdu yemeğini yedi ve gitti.Baktıki ben yanına gitmiyorum içerdeyim herzamanki gibi bilg. başına geçip oyun oynuyor..Azöncede baktım teli çaldı bu saatte kimse aramaz normalde..Kim aradı dedim..kuzenim deyip ayrıca sanane dedi sert bi şekilde..Benim tavır yaptığımı anladıya artık iyice uzaklaşıp hiç muhatap olmayıp, günlerce hayatı bana zehir edecek..Yaptığı iğrenç gafla ilgili tek kelime etmeyecek.Ben buyum ya kabullen yada git imalarında bulunacak..Bi insanın eşini üzdükten sonra bu kadar pişkin olması o kadar üzüyorki beni.onun ailesi burda yarın gider orda eğlenir kafa dağıtır..benim yalnız kalmam umrunda bile olmaz..Bana karşı vicdanı yok acı çekmem ağlamamdan etkilenmiyor mesela ve ben bunu çok sonra anladım..sen şımarıklığından ağlıyorsun deyip bi kez bile teselli etmemiştir..Ben haklı olduğum zamanlarda bile gidip onunla konuştuğum için artık bana saygısı yok bunu hissediyorum..Herşeyi söylerim nasılsa gitmiyor gidemez bana mecbur mantığına girdi..Dolayısıyla kıymetim kalmadı onun gözünde.Böyle bi adam dize getirilirmi sizce..doğru mücadele etmenin yolu nedir ben nerde hata yapıyorum..Şuan yine kaynım ve kızarkadaşıyla oyun oynuyor.Bunu istemediğimi bile bile yapıyor.Gece yarılarına kadar hemde..Bu normal görülecek bişey değil..tamam oynarsın bi iki saat hadi..ama gece 3 lere 4 lere kadar oynanırmı Allah aşkına..

Son düzenleme:
halâ şoktayım...bunu düşünen bi adama böyle sırıtarak dile getiren bi adama ben nasıl saygı duyarım

Tamam bıze anlattım yeter.Aılesıne nıye soyluosun canım benım çocukmuyuz.Artık sız bı aılesınız.Adamlar zaten terbıyesızöıs sen bole anlatınca aılenın cınsel hayatı agızlarında olucak .Once bir sakin ol.Bi kahve yap bir sıgara yak .Adam espırı yaptım sanmış ama sıvamış .Boşver bacım uzulme .

Ailem hakkında bu denli hadsizce konuşabilen birine kızmayıp ne yapacaktım..Bu insanlar terbiyesizliği normalleştirmeye çalışıyor.Bu iğrenç bi düşünce yapısı..zaten görümcemde bi gün halaları varken bi ortamda ohoo biz çoktan evliyiz geçti ateşli zamanlarımız demişti..Düşünün 3 tane büyük halasının yanında

Kusura bakma ama kocan kuflu peynir tenekesi kadar gereksiz ve bos.
Ne munasebet baban anneni kıs geceleri yapmis diyecek ya.
Birilerine anlatmak zorunda degılsın ama ben bu sozu unutamazdım.
Bır koca karısının annesi ve babası hakkında neden bunu dusunur ki?
Eşimle doğumumuz arasında 3 gün var.
Sene farkı yok.
Lafı gelince deriz birbirimize aynı zaman kıvılcım olmuşuz diye.
Tamam adam abartı baban anneni gibi söylem çok kaba da, verilen tepki de çok kaba.

Neyse linç is coming, susayım ben😂

Ailem hakkında bu denli hadsizce konuşabilen birine kızmayıp ne yapacaktım..Bu insanlar terbiyesizliği normalleştirmeye çalışıyor.Bu iğrenç bi düşünce yapısı..zaten görümcemde bi gün halaları varken bi ortamda ohoo biz çoktan evliyiz geçti ateşli zamanlarımız demişti..Düşünün 3 tane büyük halasının yanında
Iyyyy iğrenc.Bazı ınsanlar insan degıl gıbı .Kocan sen gulecenmı sanmış anlamadım.Bildin sıvamış .

Bu akşam eşimle hiçbi problemimiz yokken..hatta biraz dertleştik sakin bi şekilde uyuyacakken birden bire doğum günlerinden konu açıldı.bana abilerimin ablalarımın doğum aylarını sordu.5 kardeşiz bende saf saf sayıyorum.Baktım aniden sırıtarak demekki baban anneni genelde kışın deyip durup yapmış dedi...Şok geçirdim sen ne diyosun dedim ne biçim laf bu.E tabi kışın geceler uzun diyede ekledi.Şuan yazdıklarıma inanamıyorum....Bende o an herşey koptu.Sen ne terbiyesiz adamsın dedim..böyle bişey söylenirmi.Ne dedimki diyor bilimsel bi gerçekten bahsettim..O şokla ona defalarca terbiyesizsin dedim.oda bana sensin o.deyip sustu.Ben bu adamla aynı yatakta bile uyumak istemiyorum.Durdum bikaç dk. bekledim.belki kusura bakma der diye.Sonra yanlış konuştum diyemiyorsun dedim.söylesene dememem gerekirdi diye.. O sırada ben senin şımarıklığını çekemem deyip arkasını döndü.O an ondan öyle nefret ettimki bu dediğini herkese söylicem.Ve demekki baban anneni kışın yapmış diyor dicem..o sinirle..ve anında inkar edip ben yapmış demedim dedi...çünkü ne kadar rezil konuştuğunun farkında.Bağırıp çıktım odadan.Şimdi ben bunu kime nasıl anlatayım...Bu düpedüz terbiyesizlik değilmi? kendi ablamlara aileme anlatsam ondan tiksinirler.Onun annesine yarın arayıp bu durumu anlatsam bu sefer herkes duyar annemin babamın cinsel hayatını ağzına alacak kadar rezil olduğunu..arada benim anne babamın itibarı düşer..ağızlarına meze olur.ve eminim kızarlar ona ama ne fayda..Çıktım odadan bi daha seninle aynı yatakta yatanın onuru gururu yoktur insan hiçmi haddini bilmez dedim..Bu insan zaten sürekli küfürlü konuşan bi ailede büyümüş.Bi ortamda görseniz ya ne kadar aklı başında düzgün bi insan dersiniz.makul konuşan.Ama ailesi o kadar patavatsızki o bu tür konuşmaları bile normal görüyor belkide.Halâ ellerim titriyor.Ailem böyle konuşan bi adamla evli olduğumu bilse bana ne der...Lütfen akıl verin ben ne yapayım..onun annesine açıp oğlunuz böyle terbiyesizce konuşuyor diyeyimmi..yine arada giden benim annem babam olacak.öyle bi konuki kime ne anlatayım.dipnot:karadenizli bi aile.ve bu konularda çok rahat konuşabilen tipler.Oğullarını padişah gibi görüyorlar
Esin sacmalamis tamam da senin yasin kac allah icin hic baska derdinmi yok ya herseyi yetistirmeyin oraya buraya insaniz yapariz hata adam bi anda boyle hos olmayan seyler soylemisde sizin tepkiniz birilerine arayip soyleme fikirleri flan daha vahim bence🙄

Ben düşündüm, düşünüyorum da bunu.
Kendimle alakalı da şakasını yaparım, oo şubat soğuktur diye.
Niye bu denli abarttınız ki!
Tamam söylemese iyiydi, söylemiş ve siz de kızmışsınız.
E yeter, amaç ne?
Bence de eğer küfürlü söylemediyse ben de bu kadar abartmam ben de kardeşlerim arasında 2 tanesi kışın olmuş derim 😁

Eşimle doğumumuz arasında 3 gün var.
Sene farkı yok.
Lafı gelince deriz birbirimize aynı zaman kıvılcım olmuşuz diye.
Tamam adam abartı baban anneni gibi söylem çok kaba da, verilen tepki de çok kaba.

Neyse linç is coming, susayım ben😂
Lafı gelince ama. Boyle kardeslerının dogum gunu tarihini sorup, "baban anneni yapmıs" gibi çiğ bir cumle kurmadıgını dusunuyorum senın esının.

Bı dur sakin ol, sen haklısın fakat kimseye bunu anlatma. Yarın sakin bı kafayla net bı şekilde bu tarz muhabbetlerin çok yakışıksız olduğunu söyle ve konuyu kapat emin ol bir daha yapmaz.
Bazı erkekler bazen böyle rehavete kapila biliyor, kadınlar daha oturaklı bu konularda
o asla hatasını kabul etmez.Karadenizin pis bi inadı var.haksız olduğunu bilse bile gelipte yanlış konuştum demez.Zaten o yüzden neden yanlış konuştum demiyorsun dedim..baktım umrunda bile değil.Zaten bi hata yapınca dahada saldırganlaşan tiplerden.Beklerki ben gideyim konuşayım..egosu şişsin.Ben bundan çok yoruldum..Bu rezilliğini sadece ben biliyorum.annesine anlatsam kadın ne yapabilir.en fazla arkada görümceme benim annem babam meze olur..onları bu duruma düşürmek istemiyorum..Ben ne yapayım sizce.Çok kızdım ona.konuşularak kabul eden biri değil malesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X