Bana acil akil verin cünkü kafayi yiyorum!!! :(((((

wuu hepsini okudum dayanamadm yorumları da okudum..
bence dee böylee aynen devam et cano...
sen dusunme o dusunsun...

vee
kaybetme korkusu ver ona....bunu yaşaması lazımmmm

Romanı okuduğum için kendimi tebrik ediyorum. vereliniortak

Migren'den kaynaklanabilir, ki yazdıklarınızdan anlaşılıyor ki konuşmak yerine daha çok mesajlaşıyorsunuz.
Migren hastalığı olanlar sese fazla dayanamazlar bir süre, bu yüzden konuşamıyorsunuz.
Ama..
Bence asıl sorun Migren değil.
Erkek arkadaşınız bir şeylerden çekiniyor mu, kaçıyor mu, korkuyor mu bilemem,
siz onu daha iyi tanıyorsunuz, davranışlarından ne çıkacağını siz bilirsiniz.
Ama bana soracak olursanız eğer bence fazla bağlanmayın, fazla ümitlenmeyin birşeyler için.
Çok dengesiz, kişiliği tamamen oturmamış bir sevgiliniz var.
Hem çok yeniymiş daha ilişkiniz, daha şimdiden böyle yaparsa ilerde nasıl olur hiç düşündünüz mü?
Neyseki tatile çıkıyormuşsunuz, bakın bakalım siz tatildeyken ilgi durumları nasıl olacak.
Ona göre hayatınıza yön verirsiniz.

olayi cözdüm galiba bana göre cok sacma ama ona göre cok büyük bir sebepten kaynaklanan bir durum yarin türkiyeye gidiyorum 5 haftaligina bu ayri kalma durumu ikimizede iyi gelecek. Yorumlariniz icin cok tskler kizlar.

Gelecekle ilgili kaygilari var, kafasinda gercekle ilgisi olmayan seyler kuruyor. 4 ay sonra sinavi var mühendis olup olmayacagina dair, hadi sinavi kazanamazsa ve bana ISTEDIGIM HAYATI veremezse?!!! Konuya üstü kapali ümitlendirecek cevaplar verdim tavrindan belli biraz daha rahatladi. Bakalim zaman neyi gösterecek... Erkek milleti degil mi ya toplayip hepsinin altina kibrit cakacaksin !

senin kendine hayran olduğunu filan sanıyor. "bi karar verdin sen" "nee? evlilik teklifi mi?" "evet."

adam senden evlilik teklifi beklemiş ay çok komik.

siz sevgili değilsiniz ve olamazsınız.

senin kendine hayran olduğunu filan sanıyor. "bi karar verdin sen" "nee? evlilik teklifi mi?" "evet."

adam senden evlilik teklifi beklemiş ay çok komik.

siz sevgili değilsiniz ve olamazsınız.

af buyur?????????????????????
konuyu birdaha oku istersen.

af buyur?????????????????????
konuyu birdaha oku istersen.

konuyu bir daha okudum:

işte tam burası arkadaşım.

bana normal gelmedı bu erkek bence arasın msj atsın cvp verme bak ozamn nasıl oluyor

valla ben hepsını okudum ama pek anlayamadım desem yerıdır.ne olursa olsun konusmalıydı bence senı boyle arada derede bırakmamalı,bence sende uzak dur hatasını anlasın.sorunu varsa da var hepımızın bın turlu problemı var ama paylasmıyorsa senı de zor durumda bırakıyorsa bu kadar ıyı nıyetlı olmanı haketmedıgını dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…