meryy evlenince kaynanam, eşim vs vs gib konular açmadan önce iyi düşün derim kaydirigubbakcemile3
ahh keşke sorunlarımız bu kadar basit olsaaa keşke keşkeee :hulya:
ah bekarlık ah bayanssulusmile
ayol ne hassas şeysin:mymeka:
caın acıcak bişi yok
zorluklar bağlayıcıdır insanları birbirine
kolları sıvıycan o zorluklara rağmen yanında olmak için güçlü olcan:teselli:
yazılanları okuyamadım ama aklıma ilk gelen UYUŞTURUCU oldu...kullanıyor olabilir, bırakmaya çalışıyor olabilir, bu esnada psikolojik gelgitler, yoksunluk belirtileri yaşıyor olabilir...nedense aklıma ilk bu geldi bende bilmiyorum...
fascination .!.:kim kime evlilik teklifi etmiş ve onunla ilgisi var ve sen açıklama yapmaya çalışıyosun hiç anlamadım
meldaaa .!.:bekleme hayatım karşılık...
o senden yıllarca karşılık görmedği halde sevmeye devam etmiş ya...
şimdi karşılığını verme zamanı güselim
meldaaa .!.:ya hayatım sorun ne olursa olsun,
migren..bilmemne...
birbirinizi seviyosanız üzülecek bişi yok bence
sorun neyse ona göre davranılır destek olunur.
s_beyazkaranfil .!.:mery inan öyle boş şeyler için üzülüyorsun ki tabi şuan anlayamazsın bunları ama inan hayat şu agladıgın şeylerden çok daha farklı hele bir evlen ele güne karış o zaman dersin ki ahhh bir beyazkaranfil vardı zamanında böyle derdi aglatıyorsa seni salla gitsin be güzelim..kendinden başka kıymetli kimse yok bunu anla
ZARACI .!.:bu romandan çıkardığım sonuç sadece "dengesiz"
morrison .!.:Erkek arkadaşının kendiyle ilgili çözemediği problemleri olduğu açık. Bu problemleri çözmeden ne kendini ne de bir başkasını mutlu edebilir bence. Seni gerçekten seviyor olabilir ama kendi sorunları yüzünden sevgisini bile yaşayamıyor baksana... Bu arada telefon açık uyuyoruz yazmışsınız da hiç sağlıklı birşey değil. Ne kadar radyasyon gidiyor vücudunuza. Skype diye bir program var bedava telefonla konuşabiliyorsunuz hem radyasyon riski de çok daha düşük. Onu indirin kulaklıkla filan uyuyun bari
lachennnn .!.:sana acık acık fazla gorusmek ıstemedıgını yazmıs sende neden bu kadar ısrarla arıyosunkı bırak arama sen ustune gıttıkce esrarengız tavırlar sergılemeye calısmıs,bı sorunu varsa anlatsın bırlıkte çözün nereye kadar bu kadar kovalamacayla gecerkı bıde daha cok yenı bı ılıskıymıs
puR .!.:3,5 haftada bu kadarsa,
birkaç yılı düşünemiyorum
bazı arkadaşlarla aynı fikirdeyim..arayıp sorma..bu kadar naz aşık usandırır...yani insanın yaşamını tehdit edecek bir hastalığı yoksa saklamasını gerektiren hangi hastalık olabilir hadi düşünelim kızlar...
*iktidarsızlık
*uyuşturu/alkol bağımlılığı
*cinsel yolla bulaşan her türlü hastalık
*ağız kokusu-ayak kokusu-basur:)))
belliki kafası karışık..bence kendisi ikilem de şu an...ama her erkeğin yaptığı gibi sanki olaylar senden kaynaklıymış-sorumlusu senmişsin gibi davranıyor..o teklife bozulma işi filan hakikaten hikaye...
Asmin .!.:başkasından evlenme teklifi geldi, çocuk hasta.. kendini geri çekmesi çok anormal değil aslnda
şu teklif olayını detaylıca analt bakalım ne çıkarsa ordan çıkıcak sankii.
bu kadar uzuuun bir yazıyı okuduğum için kendimi tebrik ediyorum ama ara sayfaları okumadım; gelişşme varsa bilemeyeceğim.
bence yapmanız gereken en önemli şey birbirnizle konuşabilmeyi öğrenin.
mesajla birbirinize tavır koyuyor, mesajla restleşip gene mesajla barışıyorsunuz.
bunlar telefonda konuşurken bile olmaz bana göre, gözgöze gelmek gerekir. ne bu sanallık yaa?
valla benim kafam almıyor bu şekilde tuşlarla yürüyen ilişkileri.
bir de hepsini anladım da bir yerde 2,5 haftalık bir yerde 3,5 haftalık ilişki yazmaışınız.
haftasını geçelim de daha 1 aylık bile olmayan bir ilişki için niye bu kadar çabalıyorsunuz? bu kadar soğuk davranmaya hala yanaşıyorsunuz?
çekin kendinizi biraz bakalım ne olacak..
birdahaki sefeere daha kisa özetlerseniz iyi olur
bide bölümünüzün yeri esi ve ailesi degil
okudgum kadarini söyliyim hastayken fazla üzerine gitmen dogru degil
herseyi oldugu gibi anlatirsam daha dogru yorumlar yapilir diye düsündüm ayrica dün özetleyecek kafam yoktu... Rahat biraktim zaten, cumartesi günü hic yazmadim yoklugunu hissediyorum yazmis bu kez. buda ne demek sana ihtiyacim var demek degil mi??