• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bambu yada Ahşap Beşik Arıyorum

Sosyologa

Hoşgeldin canımın canı kızım A.Ş.K.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
117
2
33
Kızım için yatağı, yan koruma yastıkları, uyku seti ve cibinliği içinde bir beşik arıyorum. İlgilenenlerin mesajını bekliyorum...

hangi şehirdesiniz

ikea sniglar beşik, yatak, alez, lastikli çarşaf ve funnababy uyku seti, cibinlik komple beşik satıyorum ben. ve neredeyse hiç kullanılmadı, bebeğim yatmadığından

Eki Görüntüle 945596 $Funna-baby-Luna-Elegant-Cibinlik_419_1.jpg $New_IMG_1181.jpg $New_IMG_1185.jpg $New_IMG_1182.jpg $New_IMG_1184.jpg

bu arada beşik demonte olduğunda cok yer kaplamıyor kargoyla gönderimi mümkün olur bence. düşünürseniz kargpdan fiyat da alabilirim sizin için

Ankara'da oturuyorum. Beşiğin boyutlarını ve fiyatını öğrenebilir miyim? Temiz kullanılmış resim belli ediyo kendini. İlginiz için Teşekkürler bu arada:)

60a 120 boyu. yatak odamız kucuktu bu boyuk cok ideal oldu bize. besik ikea sniglar, yatagı, alezi, 2 adet lastikli carsafı (yedegiyle beraber), funnababy luna elegant model uyku seti ve cibinliği ile komple 350 tl. fiyatlarına internetten bakabilirsiniz, maliyetinin tam yarısı oluyor. bebeğimiz ne yazık ki neredeyse hiç kullanmadı :)

Kargoyu da dahil edersek ücret artar Ankara'da oturmuyorsanız tabi. Fiyat makul olabilir ama 350 TL çok geldi bana bende 2.el bir ürün alıyorum sonuçta. Biraz düşünüp geri dönüş yapıcam. tşk ettim.

siz de haklısınız tabi ki, karar sizin.. kargoya gidersem yaklasık bir fiyat alırım ben yine sizin için

İlgin için teşekkür ederim canım. Beşik çok şık istediğim modellerden biri. Fiyatı biraz kırarsak almak isterim. 200 TL'ye olması mümkün mü? Birde katlanabilme özelliği var mı bu beşiğin? taşımada sıkıntı çekmek istemiyorum. Ankara'da nerede oturuyorsunuz acaba?

İlgin için teşekkür ederim canım. Beşik çok şık istediğim modellerden biri. Fiyatı biraz kırarsak almak isterim. 200 TL'ye olması mümkün mü? Birde katlanabilme özelliği var mı bu beşiğin? taşımada sıkıntı çekmek istemiyorum. Ankara'da nerede oturuyorsunuz acaba?

bambu beşiklerde katlanabilme özelliği yok. sadece ayak ve üst taraf ayrılıyor. 200 liraya da olur. eryamanın ilersinde tai lojmanlarının orda.

Tekrar meraba canım uzun süre cevap veremedim kusura bakma ben kızım için mobilya bebk odası alıyorum bu beşiği ilk üç ay için istiyorum. Eğer yardımcı olursan fiyat konusunda 150 tlye ver haftaya gelip alayım beşiği birde beşiğin kendi fotolarını yollar mısın?

Back