bambu bornoz takımları nasıldır?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ma_yi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ma_yi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
105
171
103
İstanbul
selam arkadaşlar,
çeyiz için bornoz takımı alacağım ama hangi marka ve hangi tür almam gerekiyor bilemedim, son zamandalar bambu takımlar çıkmış,
nedir? kullanan var mı? memnun mu acaba?
paylaşır mısınız?

valla madame coco diye bi marka var çok çok indirimde bambu bornoz takımlarıda var terlikleri falan baya uyguna geliyo haberin olsun hayırlı olsun bu arada

ben hafta sonu dolaştım biraz ,Taç ve Özdilek gördüm ama dediğim gibi bi dünya çeşit var,
aklım karıştı
teşekkürler paylaşımın için, aklımda olsun :)

bambu bornoz takımları çok yumuşak ve güzel su çekiyor tavsiye ederim özdilekten aldım ben memnunum :)

canım merhaba öncelikle hayırlı olsun,
benim sana tavsiyem kesinlikle bambu bornozlar olacak kendim kullanıyorum ve çok memnunum, aşağıdaki linkte bambuların özelliklerini bulbilrsin ,ayrıca benim kullandığım markada bu

Bamboo Aile Bornoz Seti Mrdm-Krem | Bornozlar | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -

canım özdıleğın bambusunu alderım çok kalıtelı.Bambu olunca suyu daha ıyı emıyor:)

Canım kesinlikle bambu almalısın, gerçekten çok farklı yumuşacık bir dokusu var. Marka konusunda ise kesinlikle tavsiyem Chakra'dır. Ben bornoz takımımı burdan aldım, bence bu konuda bir numara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…