Bambu Bornoz Takımı (Seti)

Bornoz olarak .....

• Ankete Katılan
    212
ya bende suan alamicam ama ilerde mutlaka alirimda bu fiyat ne zamana kadar gecerli olcak?

valla iyiymiş faiyatı ben yazın aldım çeyzime taçtan bambu bornoz 210du galiba eğer kaliteliyse bu ürün tavsiye edrim ben memnunum

satışlarınız sürekli devam edecek mi? şu an alacak durumda değilim ancak yaza doğru düşünüyorum, o zaman bu fiyata bu seti ve KK PRO kart alabilme imkanı yine olur mu?

Merhaba
Kadinlar Kulubu izin verdiği müddetçe Pro Kart kampanyasına biz devam etmek istiyoruz.

ya çok hoşuma gitti yanlız ben yeni üye olduğum için pek bi bilgim yok daha nerden nasıl satın alıyoruz benide bilgilendirirseniz sevinirim

http://www.kadinlarkulubu.com/misc.php?do=form&fid=5

adresindeki formu doldurmanız yeterli.

ya bende suan alamicam ama ilerde mutlaka alirimda bu fiyat ne zamana kadar gecerli olcak?

Tedarikçi firma zam yapana kadar bizde fiyatlar bu şekilde kalacak.

Böhhüüüü bileydim Sevgililer gününde alırdım bornozumu, kaçırdım hediyeyi... bööö... ama var ya.. acayip keyifli bi bornoz, banyodan sonra bornozla uyuma fantazimi gerçekleştirebildiğim hayatımdaki tek bornoz

Bugün diğer kargonuz yoluna çıktı keşke bu yazınızı görseydim diğer hediyelerin yanına koyardım.

pardon ama bişey sormak istiyorum...pro kart nasıl oluyor bende kk üyeyim .indirimlerden ben nasıl yararlanabilirim benide aydınlatabilirseniz cook sevinirim cok teşekkürler..bu arada bornoz stok ve renk durumunuz nasıl...teşekkürler........

Çamaşır Sepeti seninle işim bitti demiştim ama bitmemiş meğerse Ben eflatunlu kremli bambu bornoz seti istiyorum. Annemle babama evlilik yıldönümü hediyesi olacak 28 Şubata yetişir inşallah.. Siparişi verdim ama PRO lara kargo bedavayı kaldırmışsınız

Ben de kapıda ödeme seçeneğini işaretledim ve kahve krem istedim, bilmiyorum kaldı mı bunlardan, bu arada iki sorum olucak
pro üyelere kargo ücretsiz değil mi ve ayak havlusu hediye mi ; teşekkürler

Ben de kapıda ödeme seçeneğini işaretledim ve kahve krem istedim, bilmiyorum kaldı mı bunlardan, bu arada iki sorum olucak
pro üyelere kargo ücretsiz değil mi ve ayak havlusu hediye mi ; teşekkürler

Merhaba
Kargonuz pazartesi günü yola çıkacak + kargo ücretsiz + Taşlı Ayak havlusu hediye ...

Yagmurluk hanım şaka yapıyor 4 sipariş verdi bildiğimiz kadarı ile sizin artık hakkınız doldu diye kendisine latife yapmıştık. Pro üyelere kargo ücretsiz problem yok yani

süpermiş :)) Teşekkürler , kullanınca yorumlarımı yazıcam ...

- KK Pro üyelere ücretsiz kargo + Taslı ayak havlusu !

- Üyelerimize ise Bambu havlu hediye !

bu kampanya üyelerimiz için ay sonuna kadar geçerlidir....

Bornoz takımım geldi Malum annemlere almıştım ama hediyesi olan taşlı ayak havlusuna hemen kondum. Çok teşekkür ederim

Sevgili Çamaşır Sepeti sakın yeni ürün falan getireyim deme. Hele çocuklar için asla. Bende nakit bitti..

benim daha gelmedi anlamadım neden? Ptesi yollayacağınızı söylemiştiniz, ben de bekliyorum :))

benim daha gelmedi anlamadım neden? Ptesi yollayacağınızı söylemiştiniz, ben de bekliyorum :))

Merhaba
Kargonuzu takip için size barkod numarası yollanmış olması gerekiyor. Şimdi kontrol ettim bugün kargonuz olduğunuz ile ulaşmış, yarın dağıtıma çıkacaktır. Özel mesajlarınıza bakabilirmisiniz ?

Son düzenleme:
kk pro kart ne demek bilgim yokda birde bende şimdi sipariş versem hediyeler hala geçerlimi :) kargo öder miyim

İlginiz için çok teşekkürler; Şu an elime geçti, çok güzel görünüyor
Saygılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…