- Konu Sahibi Camasir Sepeti
-
satışlarınız sürekli devam edecek mi? şu an alacak durumda değilim ancak yaza doğru düşünüyorum, o zaman bu fiyata bu seti ve KK PRO kart alabilme imkanı yine olur mu?
ya çok hoşuma gitti yanlız ben yeni üye olduğum için pek bi bilgim yok daha nerden nasıl satın alıyoruz benide bilgilendirirseniz sevinirim
ya bende suan alamicam ama ilerde mutlaka alirimda bu fiyat ne zamana kadar gecerli olcak?
Böhhüüüü bileydim Sevgililer gününde alırdım bornozumu, kaçırdım hediyeyi... bööö... ama var ya.. acayip keyifli bi bornoz, banyodan sonra bornozla uyuma fantazimi gerçekleştirebildiğim hayatımdaki tek bornoz
pardon ama bişey sormak istiyorum...pro kart nasıl oluyor bende kk üyeyim .indirimlerden ben nasıl yararlanabilirim benide aydınlatabilirseniz cook sevinirim cok teşekkürler..bu arada bornoz stok ve renk durumunuz nasıl...teşekkürler........
Ben de kapıda ödeme seçeneğini işaretledim ve kahve krem istedim, bilmiyorum kaldı mı bunlardan, bu arada iki sorum olucak
pro üyelere kargo ücretsiz değil mi ve ayak havlusu hediye mi ; teşekkürler
benim daha gelmedi anlamadım neden? Ptesi yollayacağınızı söylemiştiniz, ben de bekliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?